Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש ב RIVNUT ברכב, אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוא מתחבר למגנט חזק מאוד.

אני יודע, גם כרום הוא פרומגנטי, אבל גם כשהוא רק ציפוי סופר דק?

חוץ מזה, אני לא ממש מבין למה לעשות פסיבציה לריבנאט מאלומיניום, הרי הוא לא מי יודע מה מתחמצן. רק מעט. אלא אם זה לשימושי מזון/חומצה.

בכל מקרה, בשביל הסגירה הראשונית, אפשר לראות בסרטון שהייתי צריך להפעיל כוח. עד לרגע שהתקבלה בטן.

זה לא סתם שהשתמשתי בבורג 12.9.

עריכה אחרונה על ידי udical

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

כול הריבנאטים העשויים מאלומיניום עוברים טיפול תמורה קרי פסיבציה כרומתית או שקופה בכדי לשפר את הגנה בפני הופעת קורוזיה. עמידות של אלומיניום בפני הופעת קורוזיה תלוייה מאוד בסביבת העבודה של האלומיניום.

חלקי אלומיניום אשר נמצאים בסביבה רטובה או טבולים במי ים בדרך כלל עוברים ציפוי אחר הנקרא אנודייז.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעקבות השרשור הזה התחלתי לחפש אופציות נוספות, ומה שעלה זה משהו כזה.

הבעיה עכשיו היא שרובם נכנסים לחור מרובע (הגיוני, כדי שהם לא יזוזו כשמבריגים לתוכם את הבורג), ואין לי דרך לקדוח חור מרובע - לפחות לא ידוע לי שיש דרך כזו. אם אמצא דרך לעקוף את זה זה יהיה מעולה, כיון שזה יתאים גם לדלת תא המטען וגם לפגוש הקדמי, וזה יראה factory, שזה תמיד המראה שאני משתדל להשיג.

פורסם (נערך)

לא בעיה לבצע פתח ריבועי. קודחים קדח בקוטר שבו העיגול חסום על-ידי הריבוע ובעזרת פצירה קטנה משייפים את החומר הנותר לצורת ריבוע.

לדעתי האופציה הקודמת שהצעתי מצויינת. 'ריבנט' מפלסטיק.

דע לך שברכבים מסויימים משתמשים המון בדיבלים דומים לחיבורים שונים ברכב.

5.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...