Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע ממש זול - המשפחתית סטיישן של דאצ'יה לוגאן MCV מוצעת למכירה לדגם טורבו בנזין אוטומטית ב - 69,990 בלבד !

מה דעתכם - תמורה מעולה או רכב מיושן ולא אטרקטיבי ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר מעולה.

הסדאן הידנית עם מנוע זהה עולה 75 אלף והסטיישן הרובוטית הושקה ב-82 אלף.

יש עוד עדכוני מחיר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחיר מעולה, ועדיין באופן אישי הייתי מעדיף מגאן סטיישן או 308 סטיישן בנות 3. יותר בטוח, יותר נעים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חרשתי בכל האתרים ולא מצאתי אזכור להוזלה של הסטיישן.

מאיפה הפרטים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כרגיל, פארטאצ' ישראלי מצוי.

כנס לאתר של דאצ'יה, לך לדגמים, לוגאן MCV. בעמוד הראשי כתוב 69,990 (לא כולל אגרת רישוי). עכשיו תלחץ על "הכל אודות לוגאן מחיר" (ב"גלה עוד" בירוק למטה) ותקבל החל מ-82,990, ותמונה שבורה.

אותו ביצוע מופלא בלוגאן הרגילה - בעמוד הראשי של הדגם החל מ-64,990, בעמוד המחיר החל מ-74,900.

או שגם האתר הוא low cost.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לא הייתי שם 70 אלף לרכב עם בטיחות שתהרוג אותי בתאונה הראשונה.

איזה מזל שבכלל לא הגזמת...

http://www.euroncap.com/en/results/dacia/logan-mcv/7865

סוזוקי סוויפט 2017 קיבלה ציון זהה ועולה עוד איזה 30K ש"ח ונמכרת כמו לחמניות חמות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חד מצמדי.

הייתי אומר לבחון את הקליאו סטיישן כמשומשת או אולי אפילו לחפש עיסקת 0 קילומטר - נכון שזה לא חדש אבל שווה את ההפרש(מנוע 1.2 ולא 0.9 וגיר EDC כפול מצמדים בניגוד לחד מצמדי של הדאצ'יה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
איזה מזל שבכלל לא הגזמת...

http://www.euroncap.com/en/results/dacia/logan-mcv/7865

סוזוקי סוויפט 2017 קיבלה ציון זהה ועולה עוד איזה 30K ש"ח ונמכרת כמו לחמניות חמות.

זה שקונים את הסוזוקי כמו לחמניות רק מראה שיש מספיק אנשים ששמים את החיים שלהם ושל ילדיהם אחרי האמינות בסדר העדיפויות שלהם כשהם קונים רכב.

ההבדל בין חמישה כוכבים לשלושה כוכבים יכול להפריד בין חיים ומוות ובן פצוע קל ופצוע קשה שישאר נכה לכל ימי חייו.

אגב אני יכול רק להניח שזו הסיבה שהיבואן לא מייבא לארץ מערכות בטיחות מקוריות כשקהל יעד שלו במיילא קונה את הרכבים שלו שיש להם בטיחות פסיבית בינונית עד כושלת מאוד (סוזוקי גימיני)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• תוכן חדש...