Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf MK7.5 Comfortline היכרות ראשונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-AH בשילוב ה-SS עובדת בצורה כזו, שרק כאשר אתה לוחץ על דוושת הגז, המנוע נדלק (וה-AH) משתחרר.

כאשר כפתור ה-AH לא לחוץ, מערכת ה-SS מתניעה בשחרור דוושת הבלם.

זו השהיה נוספת, שגם לי מפריעה.

פורסם
תודה רבה, אני מאמין שיש לנו אותה תיבת הילוכים.

אבל לא משנה, הרמת הברקס באופן ידני, פעולה פשוטה שלוקחת בדיוק חצי שניה עדיפה מבחינתי משימוש ב auto hold. משהו בה פשוט לא מסתדר לי.

חייב לציין אגב שהיום אבא שלי נהג קצת ברכב שאני לצידו והוא ממש נהנה מהגולף מהזריזות שלה.

מדובר על נהג ותיק (נוהג כבר משנת 65) שכבר יצא לו לנהוג על כמה רכבים.

נראה לי שסטטיסטית תגלה שככל שהנהג הוא וותיק יותר - כך הוא יותר יופתע מהביצועים של רכבים מודרנים :)

פורסם
לא הייתה לי 'חוויה רעה' חד פעמית, יש במשפחה רכב עם מובילאיי (שברולט טראקס) והמערכת פשוט לא עובדת כמו שצריך. אני גם מזמין אותך לסיבוב.

אני רואה שאתה מאזור הצפון. אם יתהיה באזור המרכז, שלח לי הודעה. אני אשמח לחוות את המערכת כשהיא לא עובדת כמו שצריך. שלחתי לך מספר טלפון בפרטי.

צריך מערכות פסיביות, כי תאונות לא תמיד קורות בשליטתך (התרסקתי עם אופנוע כשרכב פגע בי כשביצע רוורס בכביש מהיר, מובילאיי לא בדיוק הייתה מצילה אותי). חלאס עם טיעוני איש קש.

ואיזו מערכת כן היתה מצילה אותך?

וכנראה אני בכיין ושקרן, כי הזמנתי רכב חדש (דאצ'יה דאסטר) והתעקשתי שלא יגיע עם מובילאיי.

אז שאני אבין. קנית דאסטר כי יש אופציה לקנות אותו בלי מובילאיי? ואם לא היתה אופציה לקנות בלי, מה היית קונה?

הרצון ברכב X צריך להיות ע"פ התכונות שחשובות לך ברכב. אתה באמת מוכן לוותר על רכב שאתה חושק בו בגלל שמותקן בו מובילאיי?! אין בזה שום הגיון. וכן, אני עומד מאחורי מה שרשמתי לגבי בכיינות ושקרנות. וזה לא מכוון אליך ספציפית.

בהערת אגב, אפשר לנהל דיון בלי דמגוגיה בשקל (נהג מדהים, בכיין ושקרן וכו')?

5 תווים.

פורסם

אהבתי מאוד! תתחדש!

כבעלים של גולף קומפורטליין בת שנה, 150 כ"ס, אתה הולך להנות מאוד מהאוטו ומהכוח שלו!

סע בזהירות!

השיפורים במתיחת הפנים נראים מצוין.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
ה-AH בשילוב ה-SS עובדת בצורה כזו, שרק כאשר אתה לוחץ על דוושת הגז, המנוע נדלק (וה-AH) משתחרר.

כאשר כפתור ה-AH לא לחוץ, מערכת ה-SS מתניעה בשחרור דוושת הבלם.

זו השהיה נוספת, שגם לי מפריעה.

השהייה לא באמת רלוונטית, כי אתה לוחץ ישר על דוושת הגז בלי לשחרר את הבלם הרגל... רק צריך להתרגל ואז זה מאוד נוח. עכשיו כשאני נוסע במאזדה, מציק לי שיחרור הבלם ושהרכב מתניע בעמידה...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

דווקא מערכת הAH נשמעת לי מערכת מאוד שימושית, כמי שנוסע הרבה בתנועה עירונית ומוצא את עצמי הרבה פעמים משחרר לN את ההילוכים ומרים האנדבקס בעמידות כי כבר נמאס להיעמד עם הרגל על הברקס - אבל הכל תלוי באיך היא עובדת וכמה זריזה היא, אם היא הייתה תוקעת אותי פעם אחת בזינוק הייתי מנטרל אותה גם כן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

עדכון מאולם תצוגה ראשי:

במלאי רק טרנדליין.

קומפורט ליין 150 כ"ס - רק בספטמבר.

לפי נציג המכירות, יש סיכוי שמנוע 1.4 בכלל לא יגיע, אלא

רק 1.5 החדש.

חיישני חנייה - ניתן להוסיף ב-1,500 שקלים (ולא 5,000 כפי שמפורסם באתר..)

לגבי שאר התוספות שאינן כלולות - לד מלא, park assist, ייתכן שיוצעו במחיר מעט שפוי מהמפורסם באתר, במסגרת חבילות אבזור.

בקיצור, יש למה לחכות.

פורסם

יהיה מעניין לחוות את מנוע 1.5 החדש לעומת המנוע הנוכחי.

את המנועים הם מחליפים בחדשים, אבל עדיין "תקועים" עם אותה תיבת 7 DSG הילוכים יבשה DQ200 עם אמינות מפוקפקת.

פורסם
יהיה מעניין לחוות את מנוע 1.5 החדש לעומת המנוע הנוכחי.

את המנועים הם מחליפים בחדשים, אבל עדיין "תקועים" עם אותה תיבת 7 DSG הילוכים יבשה DQ200 עם אמינות מפוקפקת.

ברור הרי מבחינת הקונים אין בעיות בכלל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה יש בעיות בכללי?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

דבר ראשון תתחדש!

גם אני הוצאתי שבוע שעבר אחת מהחברה (לבנה, 150), ואני נהנה מכל רגע.

בנוסף התקנתי מצלמת רוורס בהתקנה מקומית, כי המקוריות אזלו. האם יש הבדל (חוץ מהמיקום) בין 2 המצלמות? המצלמה אצלי ממוקמת מעל לוחית הרישוי.

פורסם
דבר ראשון תתחדש!

גם אני הוצאתי שבוע שעבר אחת מהחברה (לבנה, 150), ואני נהנה מכל רגע.

בנוסף התקנתי מצלמת רוורס בהתקנה מקומית, כי המקוריות אזלו. האם יש הבדל (חוץ מהמיקום) בין 2 המצלמות? המצלמה אצלי ממוקמת מעל לוחית הרישוי.

תתחדש, וגם לך קובי מזל טוב ותהנה מהרכב.

ביום שישי ראיתי וישבתי בדגמים החדשים והם יפים (ב gti החדשה השינוי לא משמעותי מספיק לצערי )

קובי

:-)

• תוכן חדש...