Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום במהלך שטיפה לרכב השואב התחיל להוציא עשן סמיך וריח שרוף מאוד.

מדובר בשואב בן מעל 20 שנים שעובד ממש טוב ואני ממש לא רוצה לוותר עליו בעידן השואבים החדשים שמתקלקלים ומאבדים כח שאיבה (ולא רוצה גם להשקיע סכום גדול למשהו איכותי מאוד)

פירקתי אותו קצת ויש מתחת לאיזה נתיך במנוע שנראה שרוף יש מן נוזל שיצא.

מצ"ב תמונה ,אשמח לדעת במה מדובר ,למה זה קורה והאם אפשר לתקן?

SHOEV.jpg

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

האם ב20 שנות שימוש החלפת פחמים למנוע?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא זוכר, השואב היה בתיקון כמה פעמים בתחילת חייו. כנראה שלפחות 10 שנים לא נגעו בו

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם (נערך)

תפרק ותצלם את הרכיב שנזל. לדעתי או שנשרף הקבל או הסלילים של המנוע.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
תפרק ותצלם את הרכיב שנזל. לדעתי או שנשרף הקבל או הסלילים של המנוע.

+1 על זה. זה נראה כמו הקבל, לאחרונה פירקתי שואב אבל ישן לחלקים והיו זוג כאלה, Film Capacitor. אם זה רק הוא נפגם אתה יכול להזמין כזה מסין (תדאג לדייק בהזמנה לפי מה שרשום עליו) וזה סך הכל להלחים 2 מגעים. אני חושב שלרוב הם משמשים להתנעת המנוע אבל אני לא בטוח בזה, לא מבין הרבה בחשמל.

מה שכן, קשה לראות מהתמונה. אני בספק אם זה המברשות ("פחמים") אבל אם כבר פירקת לא יזיק לבדוק את מצבם, הם נשחקים. לפעמים בגלל השחיקה שלהם נוצר arc (קפיצה) בינם לבין הcommutator, נראה כמו מכת ברק קטנה, יכול בהחלט להצית משהו דליק שנכנס לשם ולהוביל לפגיעה בכלל ברכיב אחר.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

קבלים מסוג

Film Capacitor ניתן לרכוש בכמה שקלים בכול חנות אלקטרוניקה. לפעמים השם קצת שונה בתלות ייצרן הקבלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מעדיף לא להתעסק בזה, למי שיש המלצה למעבדת אלקטרוניקה מקצועית או מישהו שמוכן לקבל את העבודה בתשלום מלא (ואם ישרוף את השואב לא אאשים אותו) מוזמן להציע, הידע שלי באלקטרוניקה לא מגיע להלחמות או פירוק של סלילים כאלה .

Miata ND2

• תוכן חדש...