Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר בנק וכדאיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור,

כל מה שאני אומר זה שהרווח של הבנק בא בעיקרו משוק ההון ולא מהעמלות שורה - לכן שאומרים לי "תבלע את הצפרדע ותשלם" זה לא קביל מבחינתי, אם הבנק רוצה שאני והכסף שלי נהיה לו זמינים לשוק ההון בבקשה! אבל על העמלות שורה הוא יצטרך לוותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בעיה. תעבור לפת"מ בלטה. אין תשואה, אין עמלות, אין ביטחון ואין ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ברור,

כל מה שאני אומר זה שהרווח של הבנק בא בעיקרו משוק ההון ולא מהעמלות שורה - לכן שאומרים לי "תבלע את הצפרדע ותשלם" זה לא קביל מבחינתי, אם הבנק רוצה שאני והכסף שלי נהיה לו זמינים לשוק ההון בבקשה! אבל על העמלות שורה הוא יצטרך לוותר.

מי מכריח אותך?

סגור את החשבון ועבור לסחר חליפין, יהיה קשה למצוא מעסיק שישלם לך בשטרות - אבל היי - החשוב זה העיקרון ואנשי עקרונות לעולם לא מתקפלים!

פורסם

ועדיין,

אתם מפספסים את הנקודה שיש בנקים שלא משלמים בהם עמלות עו"ש! בנקים אמיתיים(לא בלטות!) שלא משלמים בהם את העמלות האלה, כך שבוודאי ואפשר אחרת!.

פורסם
מ

עצם העובדה שאני מחזיק כסף בבנק נותן לו רווח כלכלי(הוא הרי ברגע שהכסף סגור הבנק משחק איתו בבורסה) - כסף שממנו אני לא רואה שקל(סליחה, אני רואה - במקרה הטוב עשרות שקלים) ולכן אני לא חושב שאני צריך לשלם לו שקל על זה שהוא ברוב טובו מחזיק לי בכסף.

ממליץ לך לקרוא חומר לפני שאתה כותב דברים לא נכונים.

אתה גם רוצה שירותים בחינם. ברור, מגיע לך. אני בטוח שגם אתה עובד בחינם. מגיע ללקוחות שלך / למעסיק שלך שתעבוד בחינם. זה בסדר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אבל למה להיות קיצוני ??? זה לא או תשלם הון עמלות ותקבל שירות מדהים או בלטות.

כבר בעמוד הראשון רשמתי - טוטאל דיגיטל, אין עמלות, יש ביטוח ויש ביטחון ולא צריך מעסיק שמשלם בשטרות ולא צריך לפתוח בנק משלך.

אני צריך בנק שיהיה עם מי לדבר,בפעם ב! שיש לי צורך בבנק מעדיף אותו מיד ובלי חצי שעה המתנה במוקד או להשאיר הודעה בצאט כדי לקבל תשובה אחרי 24 שעות.

אם "מיד" עבורך זה להתיישב ברכב, לנסוע לבנק, לחכות בתור ולדבר עם בנקאי - אז אנחנו לא משדרים באותו תדר.

בטוטאל יש לך בנקאי שזמין בצ'אט תוך 30 שניות.

אם יהיה לך צורך לקחת הלוואה מבנק , סליחה שאני מקלל, אבל ברגע שתכנס לכל סניף של כל בנק אז ישמחו לראות את פניך.

פורסם
ממליץ לך לקרוא חומר לפני שאתה כותב דברים לא נכונים.

אתה גם רוצה שירותים בחינם. ברור, מגיע לך. אני בטוח שגם אתה עובד בחינם. מגיע ללקוחות שלך / למעסיק שלך שתעבוד בחינם. זה בסדר.

נותנים לך שירותים בחינם, גם לאומי אם הייתי לקוח חדש ביו הותנים לי פטורים ארוכים ללא מיקוח - זה לא חלום רחוק! זה מציאות! לא מבין את הניסיון להויצא אותי תאב בצע שזה שירות שקיים. למה יהב ואיגוד נותנים חשבון בלי עמלות בכלל כי הם מפסידים עליך כסף?? כי השירות חינם? כנראה שלא..יש בנקים שחומדים יותר ויש כאלה שפחות.

פורסם

כי יהב נותנים לך פנקס צ'קים בחינם אבל תופרים אותך בעמלות אחרות.

יש לי חבר שלפני מספר שנים סגר שם פיקדון שקלי לשנה, הבחור היה זקוק לסכום קצת לפני מועד הפירעון, שמח וטוב לב הוא הלך אל הסניף מתוך הנחה שהפיקדון שמשתחרר ירגיע את חששות הפקיד החשדן ביותר.

הברירה שהעמידו לו - או שתשבור את הפיקדון או שתמתין לפירעון שלו, אצלנו אין הלוואות.

חבר - לך לבנק יהב - מגיע לך.

פורסם

למה אתה חושב שבנק לאומי לא עשו לי אותו דבר? בדיוק אותו דבר קרה לי גם בלאומי(לא שחררו פיקדון דקה לפני התוקף שלו).

הנה יותר מזה,

לפני 8 שנים הייתי חייל חובה, לא שמתי לב ונכנסתי למינוס של 250 שקל(המינוס היחיד בכל החיים שלי), הבנק לקח לי עמלה של 50 שקל על אותם 250 שקל בלי למצמץ - פנייה לבנקאית ותחנונים נענתה ב״אין מה לעשות,לא היית משוייך לעמלת הקצאת אשראי ולכן נלקח לך כסף על המינוס״ תלמד להבא״.

אז למדתי להבא, כמובן שעכשיו שאני כבר שנים לא במינוס לא שוכחים לקחת לי עמלות על הקצאת אשראי שאני נאלץ לבטל כל רבעון - מאז החלטתי שהבנק לא יקבל ממני שקל מעל מה שאני חייב - כמו שהבנקאית החביבה ביקשה,למדתי.

פורסם

לך ליהב.

הנאה מובטחת ממערכת המחשב החדשה (פיתוח של טאטא), מעמלות קניה ומכירה של ניירות ערך, מאווירת השוק שבסניף ומהידיעה שהבנק מתמחה במתן שירותי בנקאות בסיסיים לעובדי מדינה.

לא מתקרב אליהם.

פורסם

ומה עם איגוד? המערכת הבנקאית? בנק לאומי(מתארחים מעשית אצלהם) כולל האפליקציה שזהה, אווירה רצינית יותר בסניף והטלפון של הבנקאי בסניף ולא מוקד להעברת קריאות.

פורסם

איגוד בנק סביר, בתלות בזמינות הסניף למרכזי החיים שלך.

החיסרון העיקרי שלו הוא פריסה דלילה של סניפים. לא קיבלתי שם הצעות משמעותיות משופרות ביחס ללאומי - אחרי מו"מ (וכאמור אני משלם לא מעט עמלות).

פורסם

תראה, אני לא משלם עמלות לבנק בכלל. כרגע שנתיים במזרחי. עוד שנה ננהל משא ומתן אם להמשיך עם ה-0 עמלות שם או שנמטרך לעבור לבנק אחר. בגלל שכל ההוראות קבע על כרטיסים חוץ בנקאיים, הדבר היחיד שאצטרך לעשות זה לשנות במחלקה הכספית בעבודה את חשבון הבנק אליו הם מעבירים כספים ולהעביר הוראת קבע חדשה על כרטיסי האשראי לבנק החדש. את האחרון עושים באינטרנט.

לגבי השקעות / ניירות ערך - בשביל זה עובדים עם בית השקעות ולא עם הבנק. הדרך היחידה שהעמלות בבנק בכל מה שנוגע לשוק ההון יתקרבו לעמלות שאתה יכול לקבל בבית השקעות, היא אם התיק שלך הוא בן 1m+. לתיקים רגילים של כמה מאות אלפים, בנקים עולים הרבה יותר כסף (בד״כ).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
איגוד בנק סביר, בתלות בזמינות הסניף למרכזי החיים שלך.

החיסרון העיקרי שלו הוא פריסה דלילה של סניפים. לא קיבלתי שם הצעות משמעותיות משופרות ביחס ללאומי - אחרי מו"מ (וכאמור אני משלם לא מעט עמלות).

אני מסודר,

יש 3 סניפים שלהם במרחק של 5 ק"מ מהבית.

מבחינת עמלות שגרתיות ? מצטער חבר אבל גם אם תבוא עם משכורת של 7K ו2,000 שקל הוצאות בכ"א אתה אוטומטית מקבל פטור מוחלט מעמלות עו"ש(שורה,הקצאות אשראי ועוד קללות) - יותר מזה, משלמים לך ב3 שנים הראשונות 3% על פלוס(עד גובהה המשכורת) - אחרי 3 שנים זה יורד לי 0.5% על הפלוס לתקופה של עוד 3 שנים.

במילים אחרות? עמלות כמו שורה,הקצאת אשראי וכיוב לא יהיו לי באיגוד- כנראה שבנקים מסויימים מבינים שהעמלות הדביליות האלה הן מיותרות ולבנק יש מספיק דרכים להשתמש בכסף של הלקוח לטובת רווח בלי לסחוט עמלות של עשרות שקלים ממני.

אגב,

גם פיבי אמרו לי שבמידה ואשאר משוייך למועדון לקוחות("הוט") אחרי 3 שנים אקבל עוד פטור לעוד 3 שנים וכל פעם מחדש(זכאי למועדון מטעם מקום העבודה) - במילים אחרות, יש הצעות גם מבנקים גדולים יותר שמשתלמות - שבוע הבא אדע תשובה לגבי מה נסגר עם לאומי.

• תוכן חדש...