Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רכב חדש עם קילוף צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אתמול התחדשתי בקיה פיקנטו הדגם היוצא. הרכב נמסר לי בקיה שורק בראשון לציון , לאחר שיצאתי משם שמתי לב לקילוף צבע קטן בטמבון הקדמי, כמובן שהתקשרתי לסוכנות/ לאתר מסירה וגם לשירות לקוחות ונתקלתי באטימות/ התנערות מאחריות/ זלזול / אמירות של מנהל אזור יחזור אליך וכדומה וכמובן שעד לרגע זה לא קיבלתי מענה או פתרון לדבר. מה עליי לעשות?? מיותר לציין שהייתה חווית מסירה מזוויעה כנראה מרוב המכוניות שטלקאר מוכרים השתן עלה להם לראש. אני זוכר שבעבר היו אומרים שצ׳מפיון מוטורס זאת חברה גרועה אבל ראוי לציין שלאחר חווית מסירה מלפני שבע שנים עם סיאט איביזה אז טלקאר פשוט גרועים. בקיצור זהו הסיפור.. מה לעשות חברים?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

קודם כל תתחדש ותחליף חתימה :-D

תראה, האמת היא שאתה בידיים שלהם. ברגע שחתמת - די נגמר הסיפור. יכולת לשפשף את הרכב ביציאה מהסוכנות.

אם הקילוף הוא מינורי אז פשוט תצטרך לבלוע את הצפרדע כנראה, אם הם לא יסכימו לסדר.

תוכל לצלם את זה?

פורסם

^מה שהוא אמר.

אין להם דרך לדעת שלא שפשפת אותו עשרים שניות אחרי שיצאת ממרכז המסירה.

חובת ההוכחה עליך, או; "לך תוכיח שאין לך אחות".

מאחר וחתמת על קבלת הרכב אין לך בעצם שום קייס נגדם, אם יסכימו לסדר את זה

לפנים משורת הדין אז זה יירשם לזכותם, אבל בהחלט לא חייבים.

(עם כל הצער שבדבר)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האמת שאין לי ממש כח למלחמות איתם, פשוט אעבור אצל פחח ואעביר מכחול על זה. תודה רבה על כל התשובות חברים וכנראה שבאמת פעם הבאה אבדוק יותר את הרכב בציציות במהלך המסירה ואהיה פחות תמים, העיקר שנסע ברכב בדרכים טובות בעזרת השם ושוב פעם תודה רבה חברים.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

יכול זה קרה מאבן שעפה לכיוון הפגוש?

אם זה משהו קטן תיקון במכחול עדיף מאשר תיקון צבע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מצב לתמונה להבין את חומרת המצב?

בכל מקרה, תנסה לכתוב מייל מפורט ליבואן. בלי איומי תביעה, אלא מייל רהוט מנוסח היטב.

פורסם

קרה לי אותו במקרה עם צ'מפיון סיאט. זה קרה בדיוק אחרי שנמסר והלכתי למלא אוויר. גיליתי קילוף ממש קטן אמנם. כשחייגתי למנהל התצוגה הוא טען כי אבוא ואבדוק במה מדובר ואם צריך הוא יפצה אותי. כשהגעתי הוא ישר זרק את האחריות האלה בטענה שאני יכלתי לגרום את זה ע"י אבן שנזרקה או משהו בסגנון. אני מבחינתי הייתי בטוח שזה לא אני כי ליד אותו קילוף (בצד הטמבון למטה היכן שפנס הערפל) היה מעין שפשופון קטן-ככה"נ חוסר זהירות של הפורקים לדעתי. הכי מצחיק הוא כשבמעמד הנציגה הנציגה טוענת שאין מה לבדוק כי הרכב עבר בדיקות מחמירות. בסופו של דבר צ'מפיון העבירו לי מכחול שטשטש מעט.

תבלע את הגלילה המרה ותהנה מהרכב

פורסם
תתחדש, קבלת מחיר נמוך עקב קניית הדגם היוצא?

הדגם היוצא נמכר ב73 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד לבדוק במקום מסירה. אני רכב הבא שלי בעוד כשנתיים יבדוק עם מיקרוסקופ. כי עם מה שהוא לא בסדר שריטה או מכה לא צריך להיות. הכי הרבה לא לקבל רכב ולא לחתום!! אני משלם לא על יד2 אלא חדש ומחיר מלא, אז למה אני צריך לקבל מוצר פגום?

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

מה קורה אם אני לא מעוניין לחתום על קבלת המכונית? הרי בכל מקרה היא כבר רשומה על שמי.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אם תחתום לא תקבל את המפתחות.

אגב הסיפור מזכיר לי מקרה שמסרתי ללקוח את הרכב וביציאה מהחניה היא גירד(עד לצבע בסיס) ממש בקטנה את הדלת עם השער של החניון.

אני מדבר איתכם על נסיעה של פחות מ20 מטר וכבר שיפשוף קטן :(

• תוכן חדש...