Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני לקראת סיום טיפול אורטודנטי באחת מקופות החולים הגדולות.

אני מטופל לצורך העניין אצל הדוקטור הראשי של מחלקת השיניים.

לאחרונה הלכתי לקבל עזרה ראשונה מאחד הסניפים הקטנים פה באזור, והאורטודנטית שם עשתה עלי רושם מדהים, היא מכירה את כולם, אפילו הספיקה להכיר אותי והכי חשוב היא אמיתית.

היא מאוד התרשמה לרעה מהטיפול שהאורטודנט הראשי (הבוס שלה) עשה לי, ואמרה לי שאם הייתי הבן שלו הטיפול היה נראה אחרת.

וצריך לעשות שתלים בשיניים, תמיד היה צריך, זה לא משהו שפתאום צץ (!) והטיפול הזה כיוויכול לא יהיה רלוונטי עוד מספר שנים.

כמובן שאני לא יכול לבקש את זה ממנה כתוב, אבל זה מחדל מעצבן, מעבר לשירות הגרוע שאני מקבל ממנו.

יש לדעתכם משהו לעשות בנושא? ביקשתי להעביר את הטיפול אליה בכל סכום שתנקוב, היא לא מוכנה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

נראה שיש כמה שורות חסרות בהודעה שלך

בכל מקרה, לא הצלחתי להבין איך אנשים עוד לא הפנימו - יש דברים שלא מתעסקים איתם, רופאי שיניים זה אחד מהם.

הולכים לרפואה פרטית, למישהו שמקבלים עליו המלצות בעלות ערך.

כל פעם שיש משהו מעבר למחלות הגנריות הסטנדרטיות אני מחפש את המומחה באותו התחום וגם משלם פרטי אם צריך.

לעניין עצמו, למיטב זכרוני אתה צעיר, איך הגעת לשתלים ?????

אם הבריאות שלך חשובה לך, לך לרופא נורמלי ומהר, אם תרצה המלצות אוכל לתת לך.

• תוכן חדש...