Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קיה פיקנטו ידנית,

בזמן האחרון התחלתי להדליק את המזגן באופן קבוע.

שמתי לב לרעש מאוד מעצבן (רגיש מאוד לרעשים) רעש של זמזום רק שהמזגן דולק ובדרך כלל שאני בעליה.

פתחתי כבר את הפלסטיקה התחתונה בדשבורד כדי לראות אם יש איזה צינור משוחרר שגורם לרעש - יש שני צינורות שנכנסים דרך קיר האש אחד היה רועד שהמזגן דולק למרות שאני מחזיק אותו שלא ירעד עדיין יש את הרעש הזה !

כמו כן כאשר אני המזגן דלוק וכפתור הa/c כבוי אין את הרעש.

אולי מישהו מכיר תקלה כזו ? אשמח לעזרה

פורסם

תנסה קודם להקשיב מאיזה אזור הרעש מגיע , לאחר מכן תתחיל לגעת בדברים לאט לאט עד שאתה סוגר על המקום הזה ואז אם יש צורך מפרק את הפלסטיקה באזור ובודק מה שבור מה משוחרר..

אצלי למשל היה רעש של זמזום מאוד מעצבן מאזור הדאשבורד.. לבסוף זה היה המסגרת פלסטיק של הלוח שעונים שאחד מהקליפסים שלה היה שבור ולא נתפס טוב והיה רועד לפעמים והיה רעש של זמזום , הזמנתי את המסגרת פלסטיק הזאת מאיביי חדשה ב-200 שקל.

בתור אחד שהיה לו רכב ישן וסבל הרבה מרעשי זמזומים אז דיי יש לי ניסיון בכל זה אחרי שפירקתי חצי רכב.

אם אתה מאזור המרכז ובא לך לקפוץ אנסה לעזור לך

פורסם

אני כבר התייאשתי מהזמזומים והקרקושים. איפה שרק אפשר יש לי קרקושים,

קרקושים בגלל החלפת תושבת גיר , קרקושים בגלל מכסה מנוע לא מקורי, קרקושים בגלל 1000 פעם פירוק דלתות בגלל החלפת רמקולים, קרקושים מהחלק האחורי של הרכב עקב מכה... בקיצור, למדתי לאהוב את החר*

הזה ולא לנסות לתקן כי זה ייגמר בעצבים, כסף וזמן יקר.

אגב, בערך משנת 99 עד שנת 2010-2011 כשלא התעסקו עם הרכב, לא היה ציוץ אחד של הפלסטיקה. רכב משנת 99'.

בכל מקרה, פותח השרשור צודק, קרקושים לא מגיעים סתם בד"כ, זה או קליפס דפוק, או הרכבה לקויה, כל עוד זה לא קרה לפני כן ייתכן שיש בהחלט בעיה, השאלה כמה אתה רוצה לתקן וכמה זה מפריע לך, אני נוסע הרבה רכבים , בהרבה מהם יש קרקושים מדי פעם...

פורסם

טוב אז ככה לאחר חיזוק של כל בורג כמעט בדשבורד, לא שמתי לב לאיזה שהוא קליפס שבור, הבחנתי שהרעש מגיע כנראה מהמוט הגה מישהו יודע או מכיר בעיה כזאת של זמזום ?

פורסם
טוב אז ככה לאחר חיזוק של כל בורג כמעט בדשבורד, לא שמתי לב לאיזה שהוא קליפס שבור, הבחנתי שהרעש מגיע כנראה מהמוט הגה מישהו יודע או מכיר בעיה כזאת של זמזום ?

תבדוק על הלוח שעונים תיגע בו מלמעלה , מלפנים , מהצדדים

הדאשבורד במיוחד הלוח שעונים אזור מאוד בעייתי

פורסם

חברים יוסי רשם שיש רעש רק בעת הפעלת המדחס (לחצן A.C) לחוץ!! מה להתייחס לכך.

א.האם כשאתה לוחץ גז עד 1000 סל"ד ישנו עדיין רעש?

ב. האם במצב נסיעה/עמידה?

ג. האם בימים חמים/קרים? או תמיד

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
חברים יוסי רשם שיש רעש רק בעת הפעלת המדחס (לחצן A.C) לחוץ!! מה להתייחס לכך.

א.האם כשאתה לוחץ גז עד 1000 סל"ד ישנו עדיין רעש?

ב. האם במצב נסיעה/עמידה?

ג. האם בימים חמים/קרים? או תמיד

א. אין רעש שהטורים ב1000 ומעלה

ב. זה קורה רק במצב עמידה

ג. תמיד

פורסם

נסה לבדוק את פילטר המזגן מאחורי תא הכפפות, לי היה רעש דומה אחרי החלפת פילטר (אם הרעש נובע מהאיזור הזה)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...