Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקי היידן : We need to put Rossi under pressure

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol: קודם שיגיע לפודיום אחרי זה שיחשוב להכניס את רוסי ללחץ

http://www.crash.net/uk/en/news_view.asp?cid=6&nid=105343

וביאגי : "I know how to win the title" :lol: כבר שמענו את זה מספר פעמים אבל לא ראינו תוצאות

http://www.crash.net/uk/en/news_view.asp?cid=6&nid=105353

וכך הם רוצים לנצח את האליפות או להכניס את רוסי ללחץ ? מתנגשים בפיטס :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

max_vs_heydan.jpg

פורסם

ביאג'י לא מסוגל לפרגן לאמריקאי אה???

בסוף זה יעלה להונדה כסף.

הרבה כסף!!!

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
:lol: קודם שיגיע לפודיום אחרי זה שיחשוב להכניס את רוסי ללחץ

http://www.crash.net/uk/en/news_view.asp?cid=6&nid=105343

וביאגי : "I know how to win the title" :lol: כבר שמענו את זה מספר פעמים אבל לא ראינו תוצאות

http://www.crash.net/uk/en/news_view.asp?cid=6&nid=105353

וכך הם רוצים לנצח את האליפות או להכניס את רוסי ללחץ ? מתנגשים בפיטס :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אהבתי את התמונה..LOL....:lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מזכיר למי שראה בשבת בערוץ 5 את יוני לוי....

"יש לי אופנוע חדש " ואז ברקע מאחורה מי שניסה להעמיס אותו על טנדר מפיל אותו :lol:

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם

נראה כי לכולם כבר נישבר מהשליטה המוחלטת של רוסי ומהמבחנים עושה רושם שכולם די רציניים.

לא שזה יעזור להם לנצח את רוסי, אבל אין כבר יותר הונדה אחת על רוכב אחד שנותנים בראש לכולם.

רוסי על הימהה ואני רוצה להאמין שהוא ימשוך את אדוארדס קדימה.

ביאג'י ובג'יברנאו מקבלים תמיכת מפעל מלאה- ושניהם הוכיחו שהם מועמדים ראויים לתואר.

גם אלכס בארוס וטמאדה על ההונדות נראים טוב באימונים, כמו גם צ'קה על הדוקאטי.

מי שסובל מהמעברים הם רובן זאוס ובייליס שנראה כי הם פשוט לא מוצאים את עצמם על האופנועים ואם הם לא יתאפסו במהרה, הולכת להיות להם עונה קשה במיוחד.

פורסם
נראה כי לכולם כבר נישבר מהשליטה המוחלטת של רוסי ומהמבחנים עושה רושם שכולם די רציניים.

לא שזה יעזור להם לנצח את רוסי, אבל אין כבר יותר הונדה אחת על רוכב אחד שנותנים בראש לכולם.

רוסי על הימהה ואני רוצה להאמין שהוא ימשוך את אדוארדס קדימה.

ביאג'י ובג'יברנאו מקבלים תמיכת מפעל מלאה- ושניהם הוכיחו שהם מועמדים ראויים לתואר.

גם אלכס בארוס וטמאדה על ההונדות נראים טוב באימונים, כמו גם צ'קה על הדוקאטי.

מי שסובל מהמעברים הם רובן זאוס ובייליס שנראה כי הם פשוט לא מוצאים את עצמם על האופנועים ואם הם לא יתאפסו במהרה, הולכת להיות להם עונה קשה במיוחד.

אני לא בטוח שרוכבי הונדה יהיו מאוחדים כנגד רוסי ולדעתי מלחמה בין אופנועי המפעל של הונדה (ביאגי טמאדה וסטה) עלולה לעזור לרוסי, ניקי היידן ובארוס יהיו הקאמיקאזות כרגיל, בייליס ומלנדרי עלולים להפתיע במרוץ או 2(וואו 7 הונדות עצבניות מסתערות על רוסי ).

אדוארדס כרגיל יהיה עקבי אבל במקומות 4-8 בתחילת העונה ואולי 2-5 בסוף העונה ואם רוסי יעשה טעות אולי בסוף השנה הוא גם ינצח :-), זאוס הוא סימן שאלה גדול.

פורסם
אני לא בטוח שרוכבי הונדה יהיו מאוחדים כנגד רוסי ולדעתי מלחמה בין אופנועי המפעל של הונדה (ביאגי טמאדה וסטה) עלולה לעזור לרוסי, ניקי היידן ובארוס יהיו הקאמיקאזות כרגיל, בייליס ומלנדרי עלולים להפתיע במרוץ או 2(וואו 7 הונדות עצבניות מסתערות על רוסי ).

אדוארדס כרגיל יהיה עקבי אבל במקומות 4-8 בתחילת העונה ואולי 2-5 בסוף העונה ואם רוסי יעשה טעות אולי בסוף השנה הוא גם ינצח :-), זאוס הוא סימן שאלה גדול.

איזה סיבה יש להם להיות מאוחדים כנגד רוסי?? הרי כל אחד מהם רוכב עבור קבוצה שונה.

הם כולם יהיו נגד רוסי ואחד כנגד השני.

להזכירך, עכשיו ביאג'י והיידן באותה קבוצה(רפסול),טמאדה בקוניקה מינולטה, וסטה עם הספונסר שלו (טלפוניקה) אבל עם תמיכת מפעל מלאה ומלנדרי כבן זוג.

בארוס גם נראה טוב, לעומת בייליס, שעדיין לא מצא אפילו את הסט-אפ הבסיסי בהונדה שלו.

כל ההונדות האילו מול הימהה של רוסי ואולי של אדורדס, זאוס כמו שאמרתי, גם נמצא מחוץ למשחק לעת-עתה, כמו גם בן-זוגו הצעיר אליאס.

ואל תשכח את ההשתפרות המטאורית של הופקינס ונקאנו, צ'קה גם בעניינים כמו גם הקפירקס, ובכלל גם דוקאטי וגם קוואסאקי פתחו אופנועים שנראים תחרותיים יותר מבשנה שעברה.

פורסם

לא יודע.

היתה איזה דעיכה באש של סטה לקראת המירוצים האחרונים.

כך לפחות היה נדמה לי.

רוכב מוכשר ללא ספק (כמה זמן לקח לו להתעורר?), אבל לדעתי בגילו, הלהב כבר לא מספיק חד בשביל הצעירים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
לא יודע.

היתה איזה דעיכה באש של סטה לקראת המירוצים האחרונים.

כך לפחות היה נדמה לי.

.

לדעתי רוסי שבר את סטה מנטלית, כמו שדוהאן עשה לאלכס קירבילה לפני פרישתו.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
לדעתי רוסי שבר את סטה מנטלית, כמו שדוהאן עשה לאלכס קירבילה לפני פרישתו.

אך... אילו היו זמנים...דוהאן פשוט טחן אותו מנטלית עד כדי כך ששנה אחרי שפרש דוהאן (ובמן שקריבלה אלוף עולם) כל פישר קטן פשוט טחן את קריבלה שסבל מהתמוטטות עצבים...

Machines need love too - Terminator I

פורסם
אך... אילו היו זמנים...דוהאן פשוט טחן אותו מנטלית עד כדי כך ששנה אחרי שפרש דוהאן (ובמן שקריבלה אלוף עולם) כל פישר קטן פשוט טחן את קריבלה שסבל מהתמוטטות עצבים...
פעם בדור קם אדם עם כזה קור רוח על המסלול כמו דוהאן, אז ני זה קירבילה שיעמוד מולו?!

לפחות קם לו יורש מדהים לא פחות אם לא יותר בדמות רוסי

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

תגידו כל האופנועים צבועים בשחור מסיבה מיוחדת (יש סיבה לא "לחשוף" צביעה לפני העונה??)

או שפשוט המעצבים הלכו השנה על שחור מרזה?

"When you have to shoot - shoot, Don`t talk"

פורסם
תגידו כל האופנועים צבועים בשחור מסיבה מיוחדת (יש סיבה לא "לחשוף" צביעה לפני העונה??)

או שפשוט המעצבים הלכו השנה על שחור מרזה?

זה לא "צבע" זה פשוט הצבע הטבעי של CARBON FIBER ממנו עשוי הפרינג ב- GP (גם ב- SBK אבל לא אצלך - עדיין).

הסיבה שלא שמים מדבקות של ספונסרים (כן גם ה"צבע" הסופי זה לא צבע זה מדבקות גדולות) זה סיבות של פירסום וחשיפת ספונסרים (לא ידוע /לא סגור /הפתעה וחדשנות במע' הפרסום וכו') כך לפחות למיטב ידיעתי. אז בנתיים אנו מתברכים במראה הצבע נטול הקישקושים של ה- CARBON ועל בסיס אחיד זה ניתן להעריך גם איזה עיצוב יפה יותר ואיזה פחות (אגב ה- YZR M1 של ביאגי בצביעת MALBRO היה משמים לדעתי לעומת אותו פרינג כמעט של רוסי בצביעת GOULIROS או משהו כזה מעניין כמה צבע יכול להשפיע על עיצוב).

Machines need love too - Terminator I

• תוכן חדש...