Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים אם כבר אנחנו פה אז בינתיים יצא לי למצא פנסים אחוריים + פנס בלימה אחורי סופר בזול (לא כמו ההדרים של בנצי :) ) ותפסתי קצת זמן במהלך החג ועשיתי גם Debadge לאחורה - כי סמלים זה לחלשים.

התכנון הקרוב (כמתנת יומולדת) הוא לשדרג את המתלים ברכב בצורה דיי רצינית - RCE Tarmac 2 - שזו גירסא משופרת של הKW Sportsclub - הקוילאוברים שלהם למסלול , יחד עם Camber / Caster plates של RacesEng וAdjustable Lower control arms לאחורה - לקבל סטאפ מסלול רציני למדי על הרכב.

זה דיי ישלים לי את הרכב מבחינת התנהגות (יחד עם הצמיגים , ג׳אנטים , בלמים , צינורות בלם) ואמינות (קולר שמן וOil catch can) למסלול לזמן הקרוב.

עוד פרטים ותמונות בהמשך.

IMG_1367.jpg

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
חו''לניקים יקרים, האם למישהו מכם יצא לתרגם תלוש שכר ישראלי לאנגלית?

במדינת היעד שלי מקובל לפנות למשכירי הדירות כבר עם תלושי משכורת אחרונים כדי להוכיח יכולת כלכלית.

כרגע אני לא נדרש תרגום מאושר ורשמי, חשבתי לעשות משהו בעצמי ותהיתי אם יש למישהו איזו תבנית שכבר אפשר להתלבש עליה, לפני שאני מתחיל לעשות לזה reverse engineering בוורד.

גוגל טרנסלייט יודע לתרגם טקסטים על תמונה, יכול לצמצם לך את העבודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לא יצא לי - אבל מכיוון שהמשכורת הזו לא ממשיכה איתך הלאה אל תטרח - לאף אחד לא אכפת מהמשכורת הישראלית (לפחות בארה״ב) - מה שאני עשיתי זה מכתב ממחלקת הHR שמאשרת את העובדה שאני ממשיך להיות מועסק בחברה עקב רילוקיישן ושזה השכר השנתי החדש שלי במסגרת העסקה קבועה.

ליביו

האמת היא שאני לא הולך להמשיך לעבוד, אלא אהיה מאסטרנט ב"משרה מלאה". בעבודה עדיין לא יודעים את זה (האמת שזה עניין לשרשור בפני עצמו ;) ), אז אי אפשר לבקש מ HR עזרה בעניין.

יש סוג של פורמט של טופס שהרבה בעלי דירות דורשים שתמלא כשאתה פונה אליהם, ואחד מהסעיפים שם זה תלושי השכר. מעדיף שלא להשאיר לא מלא, והאמת היא גם שכשמתרגמים לאירו משכורת הייטק ישראלית מקבלים סכום מאוד יפה יחסית לגרמניה.

זה לא התרגום שכ''כ נורא, אלא גם הפורמטינג ולגרום לזה להיראות דומה...

פורסם
בינתיים אם כבר אנחנו פה אז בינתיים יצא לי למצא פנסים אחוריים + פנס בלימה אחורי סופר בזול (לא כמו ההדרים של בנצי :) ) ותפסתי קצת זמן במהלך החג ועשיתי גם Debadge לאחורה - כי סמלים זה לחלשים.

התכנון הקרוב (כמתנת יומולדת) הוא לשדרג את המתלים ברכב בצורה דיי רצינית - RCE Tarmac 2 - שזו גירסא משופרת של הKW Sportsclub - הקוילאוברים שלהם למסלול , יחד עם Camber / Caster plates של RacesEng וAdjustable Lower control arms לאחורה - לקבל סטאפ מסלול רציני למדי על הרכב.

זה דיי ישלים לי את הרכב מבחינת התנהגות (יחד עם הצמיגים , ג׳אנטים , בלמים , צינורות בלם) ואמינות (קולר שמן וOil catch can) למסלול לזמן הקרוב.

עוד פרטים ותמונות בהמשך.

נראית טוב

haters will hate

פורסם

אני תמיד מפספס את כל המפגשים הכייפים באיזור שלי.

אז הקאמרו יצאה מהמוסך ובינתיים אני צובר חלקים, יש בעיית חלודה כי הרכב חנה קרוב לים משנת 91, אז קניתי גג עם T-Tops, דלת תא מטען ובקרוב אזמין את הכנפיים האחוריות.

עד אז הספקתי לצרף עוד קאמרו לחניה, הפעם עם 455 כ"ס

276c94f29e71c0a44d6a444a2f7e975a.jpg

haters will hate

פורסם (נערך)

אצלינו יש מפגש שבועי קבוע לBRZ/FRS/GT86

מצרף תמונה לדוגמא מאמצע המפגש האחרון (עוד הגיעו עוד קצת רכבים אח״כ) כשבד״כ יש גם כמה STIים וחברים אחרים שמצטרפים (פיירבירד 350Z , ג׳נסיס טורבו משופרת ועוד מני קשקושים)

ובסופ״ש גם עשינו על האש בבית של חבר עם בריכה - כשהחנייה היתה מלאה מכוניות ספורט (הפעם באתי עם הWRX ועוד כמה חברים עם GTR עם Jetta Mk2 משופרת עם VR6 ומני צעצועים הצטרפו).

המפגשים פה הם כיף לא נורמאלי ויש המון (מן הסתם יש גם המון מפגשים מעפנים וסיוויקים שעושות חרקות בחניה :) )

חדי עין ישימו לב ל2 RocketBunny (דור ראשון ודור שני) , 2 GT860 (המהדורה המוגבלת החדשה) , Blue series , כמה מונוגרמים וכו.

בקיצר - כל הדגמים , צבעים ומינים בחניה כשחלקן משופרות למדי.

(נראה לי שהכי חזקה באיזור - כחולה עם 550+ כ״ס בגלגלים - שבנויה לTrack days - דווקא לא היתה)

IMG_1368 2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צריך לנעול את הגישה לשרשור הזה עם ססמא, שתימסר לישראלים רק לאחר חתימה על טופס ויתור למקרה של מוות משברון לב.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

השרשור של הקודיאק גרם לי לרצות SUV, אז היום החלפתי את הרכב, לקחתי אחד עם התנהגות כביש איומה, נוחות של ספסל עץ, צריכת דלק שגורמת לאסקלייד להראות חסכוני מאוד... וזה לא ממש מעניין כי האוטו הזה מגניב... אמריקה.

IMG-20170717-WA0010.jpeg

haters will hate

פורסם
השרשור של הקודיאק גרם לי לרצות SUV, אז היום החלפתי את הרכב, לקחתי אחד עם התנהגות כביש איומה, נוחות של ספסל עץ, צריכת דלק שגורמת לאסקלייד להראות חסכוני מאוד... וזה לא ממש מעניין כי האוטו הזה מגניב... אמריקה.

[ATTACH]491413[/ATTACH]

קראת את השרשור וזה מה שיצאת איתו?

אין לזה אפילו אנטנת כריש.

Sent from my Mi Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אחרי יום של נהיגה התרגלתי למגושמות הזאת, זה מצחיק, בH2 לא הרגשתי ככה ועד עכשיו הנסיעות שלי בG היו קצרות על רכבים של חברים, עכשיו אני יכול להיות חוליגן וזה פשוט מפחיד.

אז כן, אוטו די מחורבן שאשכרה מרעיד את הביצים כשנכנסים לסיבוב על מאה קמ"ש, וכשמנסים להשאר בנתיב הוא מצריך משחק קבוע עם ההגה, ענתיקה.

אבל הכל מתגמד, פשוט כייף לנסוע בבהמה הזאת, למרות שזה לא ה63, הטווין טורבו V8 נותן עבודה.

וכן, אין אנטנת כריש, זה מגיע רק בחבילת ה(הכנס שקר כלשהו כאן).

0bd3b94b847138fc80effefb587b9bc1.jpg

haters will hate

פורסם

[ATTACH]491413[/ATTACH]

עדיף אם היית לוקח את זה שמימין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...