Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט כרכב מחברה משפחתי - מאזדה 3 2000 2017 הדגם החדש

או יונדאי אלנטרה - 2017 או יונדאי איוניק הברידי

או שברולט קרוז החדשה

או הצעה אחרת באותה רמת מחיר

חשוב איבזור , בטיחות , שווי שימוש נמוך יותר להיברדי

שרכב יהיה נוח אמין וסוחב

תודה

נא התיחסות של מי נסע/רכש/מבין

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון על היונדאי איוניק - יש לגיסי אחת כזאת בליסינג והא מבסוט מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שברולט לא נראית לי באמת בליגה של השתיים אז אני ישאיר אותה מחוץ לחוות הדעת שיש לי

זה מאוד משנה איזה סגנון רכב אתה מחפש, כמה אתה נוסע, כמה יופי של רכב חשוב לך לעומת חסכון, כמה מרווח ותא מטען גדול חשובים לך לעומת תא נהג שמדבר לנהג.

הרכבים אכן באותה קטגוריה אבל מאוד שונים

המאזדה הרבה יותר קרבית אבל שותה דלק בהתאם מצד שני היונדאי חסכונית מאוד, עיצוב (זה אמנם ענין של טעם אבל לדעתי זה דיי ברור מי יפה יותר) המאזדה לוקחת בהליכה.

לגבי אבזור גם כאן יש הרבה לכל אחת אבל בכל אחת יש אבזור בסגנון שונה, היונדאי מצוידת למשל בבקרת שיוט אדפטיבית, ניטור רכבים בשטח מת במראות, וצג נתונים דיגיטלי אבל אין גג שמש ואין פנסי קסנון ומושבי עור שיש במאזדה.

אני חושב שכדאי לך מאוד ליצור רשימה של מה קודם למה - מנוע וסוסים, מרווח פנים, אבזור בטיחות, עיצוב חיצוני ופנימי, חסכון בדלק, ואחריות - כן יש הבד גדול באורך שנות האחריות במאזדה 3 ביונדאי 7 על גיר ומנוע (אם אני לא טועה 5 שנים על שאר הרכב) כי שני הרכבים באמת מיוחדים כל אחד בדרכו שלו

פורסם

אם ברכב חברה עסקינן יש חלופות טובות יותר לטעמי החל מצרפת (308, C4) וכלה במשפחת הוואגיות (גולף, גטה ואוקטביה המצטיינת מכולן).

פורסם

אמנם לא נסעתי בה רק שמעתי מחבר שיש לו כזו אבל הייתי בוחר במזדה מכמה סיבות:

לפי מה שאני זוכר האיבזור שלה עדיף מהיונדאי.

אין התקנות מקומיות כמו שיש ביונדאי.

המזדה מנוע 2000 לא מרגיש כמו חלק מעדר לעומת היונדאי .

עד שלא אראה בעיניים עם (מד קרינה אלקטרומגנטי ) שהסוללה של רכב היברידי לא מסוכנת אני לא קונה.

נרתע משברולט מהימים שהאופטרה והקרוז הגיעו עם מנוע 1600 שתיין והרכבה פלסטיקית שמתפרקת מעצמה. אולי היום המצב שונה , אבל תצטרך לבדוק. לגבי המנוע אני יודע שזה אותו מנוע 1400 טורבו של אופל.

כמו שכבתו מעלי, רכב חברה , הייתי פוזל לכיוון c4 או 308 או פוקוס החדשה או סיאט לאון , לחלקן יש רמות אבזור גבוהות כמו למזדה ברמת מחירים דומה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בתור בעל מזדה חדשה, רכב מדהים, נותן הרגשה של רכב מנהלים עם הריפוד עור והגג שמש, התנהגות כביש מצטיינת וכוח לא חסר.

הבעיה היא רק בצריכת דלק העירונית, שותה הרבה מאוד דלק, בבינעירוני אני אישית שם בקרת שיוט על 100, הסלד לא עובר את ה2000 ובקושי נוגע בדלק.

איכות חומרים טובה ומערכת מולטימדיה גם טוב למרות שקצת מאכזב שאין בה וייז.

שורה תחתונה ממליץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

המאזדה 3 הכי איכותית מבחינת איכות חומרים, מאובזרת מאד ומהנה לנהיגה.

הקרוז החדשה מאד מרווחת, מושבים מעולים, חזקה וחסכונית וגם די מאובזרת.

האלנטרה עושה הכל בינוני, לא מצטיינת במשהו אבל זה רכב אמין ונוח לאחזקה.

פורסם

ZVIT - איך האיוניק מבחינת נוחות נסיעה (הביקרות השוטפות לא משהו)?

איך היא מבחינת רעשים?

אני מתלבט אם היא מחליפה ראויה לפלואנס (מנהל צי הרכב לוחץ שאחליף).

פורסם

לפני האיוניק היתה לגיסי מגאן סטיישן - הוא טוען שהאיוניק עולה עליה בכל היבט. אני אומר שתבקש נסיעת מבחן על האיוניק כדי להחליט אם גם לך זה נראה כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...