Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרט טכני:

- הספק 1000W.

- מגבר 4 ערוצים.

- ניתן לחבר דרכו 4 רמקולים:

4X250W.

- או לגשר (Bridge) שתי רמקולים:

2X500W.

- ניתן לחבר גם Subwoofer.

- כל ערוץ ניתן לכוונון ע"י כפתור

פוטנציומטר.

- מערכת הגנה מפני קצרים.

- מאוורר בחלקו העליון שדואג לשמור

שהמגבר לא יתחמם ולא יעוות צליל.

- מערכת BB שתפקידה לרסן את המגבר

ולהוציא ממנו באסים עמוקים יותר

ומדוייקים יותר.

- Low/High : Crossover.

650 שקל

1. שווה לקנות אותו?

2.מישהוא יכול להגיד לי בבקשה כמה Rms הוא נותן??

תודהההה:smile:

תמונה- http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem%5E349,'normal_sales')

פורסם

1)המגבר הזה לא מגבר מקורי של בוס אודיו...

2)המגבר הזה על הפנים

3)אם כבר אתה קונה אז חבר שלי קנה אותו ב500

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמע , חבל לשפוט אם אין לך ניסיון איתו ...

א. קודם כל למה ישמש המגבר ? מה אתה הולך להגביר איתו ?

ב. לי יש את המגבר באוטו והוא עושה עבודה מעולה ! ב500 ש"ח רכשתי אותו והוא מגביר לי פיוניר 240W וסאב של פיוניר 800W (הכל בערכים מקסימלים) יפה מאוד !

עד עכשיו לא נתקלתי שום בעיות, הכל תלוי בצרכים שלך .

פורסם

אני הייתי קונה את הפלאטיניום או יד שניה ולא את זה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לי יש מגבר כזה, ולמען האמת הוא ממש טוב יחסית למכיר שלו, לדעתי הוא גם די איכותי אבל על זה ניתן להתווכח מבחינת רמס הוא מוציא 60 לכל ערוץ.

עכשיו מבחינת כוח המגבר הזה מאוד חזק וזה מנסיון, שמעתי פלטיניום אידיאו וגם את החיקוי של סוני והם לא ממש ברמה של הבוס.

פורסם

מגבר על הפנים אולי הוא מוציא 60 RMS אבל אני דווקא חושב בלחץ 40 וגם הוא לא אכותי אם אתה קונה מגבר כזה......לא משהו סביר להניך שגם מה שאתה מחבר עליו לא משהו וזה מתאים.

אבל מניסיון אל תתחיל עם זבל כי מתי שאתה תרצה לעלות רמה לא יהיה לך מה לעשות איתו.

סים לב 99% מהבוס הם זיוף..

הצעה שלי אל תיקנה.

(הוא מוציא לרמקולים טרבל גבוה,והרבה עיוותים)

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
שמע , חבל לשפוט אם אין לך ניסיון איתו ...

א. קודם כל למה ישמש המגבר ? מה אתה הולך להגביר איתו ?

ב. לי יש את המגבר באוטו והוא עושה עבודה מעולה ! ב500 ש"ח רכשתי אותו והוא מגביר לי פיוניר 240W וסאב של פיוניר 800W (הכל בערכים מקסימלים) יפה מאוד !

עד עכשיו לא נתקלתי שום בעיות, הכל תלוי בצרכים שלך .

איפה קנית אותו ב500? חדש קנית אותו?

פורסם
לי יש מגבר כזה, ולמען האמת הוא ממש טוב יחסית למכיר שלו, לדעתי הוא גם די איכותי אבל על זה ניתן להתווכח מבחינת רמס הוא מוציא 60 לכל ערוץ.

עכשיו מבחינת כוח המגבר הזה מאוד חזק וזה מנסיון, שמעתי פלטיניום אידיאו וגם את החיקוי של סוני והם לא ממש ברמה של הבוס.

איך הגעת למסקנה שהוא 60 וואט ?

ואיך הגעת למסקנה שהוא מאוד חזק לעומת המגברים האחרים שציינת?

אתה קצת מטעה כשאתה זורק דברים באוויר, למרות שהכוונה טובה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא זאת הייתה הכוונה, הוא פשוט שאל כמה הוא מוציא לפי נתוני יצרן אז אמרתי לא לו 60 רמס לערוץ,

ואגב אני לא מטעה אף אחד כי שמעתי מגברים אחרים של מהרמה הזו והם לדעתי לא כמו הבוס, הבוס מגבר יותר חזק מהם... מבחינת איכות כל אחד והטעם שלו על זה אני לא יכל להתווכח אבל חוזק כן יש לו,

אנשים שאומרים שזה מגבר מאוד חלש כנראה אין להם נסיון איתו.

פורסם

לגבי העוצמה אני מסכים,לא ראיתי שחסר לא.

מבחינת איכות כל אחד והטעם שלו
אתה יכול להסביר מה הכוונה? איכות חומרים ואמינות או איכות צליל?

פורסם

התכוונתי לאיכות צליל, לדעתי האיכות צליל בסדר אבל עדיין זה משהו שניתן לויכוח...

מבחינת אמינות המגבר אצלי היה מאוד אמין יש לי אחד באוטו של ההורים ושתיים אצלי, אחד כבר נמכר כי אני מחליף הכל... נסעתי הרבה באוטו של אבא שלי ובאוטו שלי תמיד ווליום גבוהה ולמשך שעות לפעמים ולא התנתק המגבר אף פעם ולא היו עיוותים בצליל לאחר זמן עבודה ממושך...

• תוכן חדש...