Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני חושב להחליף את הרכב הנוכחי באלפא-רומאו מיטו 2010/2011 ידנית.

מה בערך עלות האחזקה השנתית של הרכב?

כמה עולה טיפול גדול\קטן\10,000?

הבנתי שהרכב חולק הרבה מכלולים עם פיאט פונטו ולכן הטיפולים יכולים להיות לא מאוד-מאוד יקרים.

תודה רבה

פורסם

טיפול קטן 500-700. ברקסים צלחות + רפידות לכל הגלגלים עלו לי 4500, תכלס אפשר לחסוך 1000 שקל או יותר על זה אם הולכים למקום פחות יקר/מזמינים מאיביי.

דברים שכן יקרים זה פלסטיקה ופח. אז אל תדפוק את האוטו.

עוד דבר שהייתי שם לב אליו במעמד הקנייה הוא הצבע, האדום נוטה להתקלף על החלקים מפלסטיק (במפרים ומראות). ראיתי גם אחת שחורה עם קילוף אבל אני לא יודע אם זה מהשמש או ממכה.

סה"כ הרכב יותר יקר מרכב משפחתי רגיל אבל לא ירצח אותך בעלויות, במיוחד אם אתה מוכן להזמין חלקים מחו"ל.

כשאתה קונה לוודא מרווח טיפול של 15 ומטה, שעשו טיימינג בזמן וכו'. וכמובן, להצטרף למועדון מיטו ישראל אחרי הקניה ;)

פורסם

הטיפולים והעלות, די תואמים רכבים משפחתיים חדשים, כדוגמת פיאט.

להקפיד - טיפול אחת לשנה ועד 15.000 ק"מ עם שמני מנוע 5W-40 C3 .

בתקן אלפא פיאט המתאימים.

הפלגים, בלמים והצלחות מיוצרים ע"י מספר חברות, ואפשר להשיג חליפיים טובים,כנ"ל הפילטרים .

(אבל - במידה ולא בטוחים לקנות מקורי - לבדוק הוראות להחלפת פילטר אויר

עד כמה שזכור לי, מוחלף בערך אחת ל 3 שנים וכ 60.000 ק"מ)

המחירים סבירים כל-עוד מבצעים במוסכים רגילים טובים, ולא במוסכי היבואן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...