Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

מדובר בסוזוקי סוויפט 2008 מנוע 1.5

אני אנסה לתאר כמה שיותר שנוכל לאבחן יחד ,

כשהמנוע קר ואני משלב לD או R ולוחץ ברקס האוטו שקט והסלד יציב ללא רעידות.

כשהאוטו נמצא בטמפ' עבודה ואז אני משלב D ולוחץ ברקס (כמובן בעמידה סטאטי) המנוע מרעיש ולפעמים יש ירידה מורגשת בסל"ד ,נפילה של כ150 , כמובן לא דפוס קבוע וכמובן כאשר מנתק את הרגל מדוושת הבלם האוטו חוזר למצב תקין ונוסע נהדר.

כאשר אני מעביר לP או N האוטו שקט והסל"ד יציב ויפה ושילוב של דוושת הבלם לא משנה דבר.

תושבת מנוע עליונה הוחלפה והתחתונה במצב טוב , מה גם אם התושבת הייתה בעייתית אז גם במנוע קר היה מרעיש ובנוסף יש ירידה בסל"ד ככה שאפשר לצמצם תושבת , נכון ?

בית המצערת פורק לגמרי ונוקה יסודי , מנוע צעדים לא הצלחתי לנתק , מן בורג כוכב תפוס חזק פוחד "לחפור" בו.

חושד בצינור וואקום , אבל איזה ומאיפה ? אשמח אם מישהו יישפוך אור ואוכל כבר לשים את זה מאחורי.

תודה רבה למי שאקדיש זמן , שבת שלום.

פורסם

חברים לא אמרתי כשאני שם D הרכב נוסע R , בעיה טיפוסית פשוט צריך הכוונה , לא רוצה סתם ליזרוק כסף בשיטת "מצליח" הידועה,

תודה ושבוע טוב .

פורסם

ישנו רכיב חשמלי, שבדרך כלל הוא צמוד אל המצערת ונקרא Idle Control Valve .

תפקיד רכיב זה הוא לשלוט על הטורים כאשר הרכב נמצא בעמידה/ללא גז, יתכן שזה הכיוון להתחיל.

אם היית יכול לבצע סריקת קודים אולי היית מגלה עוד משהו.

• תוכן חדש...