Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו RCZ

asaf1008
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה שהרכב היה אצלי הוצאתי כ-10 אלף ש"ח רק על תיקונים.

הלכה לי משאבת דלק (פעם שניה שהיא התקלקלה. פעם אחת באחריות ופעם הבאה אחרי כ4 שנים) - 2000 ש"ח.

החלפת טיימינג בגלל שהתחיל להרעיש (קורה בכל מנוע מהדגמים הנ"ל) - 2500 ש"ח.

בנוסף לזה הוחלפו זרועות הגה וברקסים (להחליף צלחות ורפידות אחוריות עולה 2000 ש"ח) וכו'.

ניקוי פיח עולה כ-3000 ש"ח ועל מנת לשמור על המנוע בשיאו אכן צריך לעשות אותו כל שנתיים בערך.

בכלליות, אתה תקבל אוטו שנראה מאד יפה ומתנהג לא רע. אני אישית מכרתי מכיוון שהיה לי קשה לדעת שכל פעם שאני נוסע על האוטו השסתומים מתלכלכים וההספק יורד.

אגב, גם מנועי הTSI הם מנועי הזרקה ישירה שהשסתומים כביכול אמורים להתלכך בהם אבל לפי מה שאני יודע זה הרבה פחות מורגש מבTHP (יש מנועי TSI שזה כם היה מורגש מאד, 2.0 לדעתי).

Renault clio RT 1994

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניקוי פיח עולה 3000 שח ? נשמע לי הזוי . ואני מדבר מנסיון .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני עשיתי את הניקוי מספר פעמים לא זכור לי חיובים כאלו .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא , עשו ניקוי פיח כמו שמדובר כאן בשרשור , שדרך אגב גורם לך להרגיש כאילו קיבלת את המנוע שלך בחזרה מהמתים .

נקווה שלא יהיו הפתעות במחיר בפעמים הבאות .

פורסם

זה המחיר. זה התהליך. משהו מאוד שגרתי בבמוו. משום צה בפיג'ו זה סיפור. מבו ע פעם ב60-70 אלף קילומטר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

כן.

אם הבנתי נכון, משתמשים בקליפות אגוזים כי הן לא פוגעות(או פוגעות פחות) במכלולי המנוע מאשר התזת חול למשל.

כשרוצים להסיר שכבה מהחומר(למשל חלודה) משתמשים בהתזת חול. כאן זה משמש רק לניקיון.

• תוכן חדש...