Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בחיפה המעבר מרח' חסן שוקרי לבניין הטיל עשה פלאים לשירות. בפעם האחרונה שהייתי שם אמנם המתנתי לא מעט, אבל התחושה היתה של פקידים שלא בזבזו זמן אלא עבדו, ושביקורים ממושכים בדלפק היו מוצדקים לאור השירות שניתן, כולל פקידה שחסכה לאזרח נסיעה לאשקלון, למרות שהדבר האריך את הטיפול בו ואת התור לממתינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור נגשתי ביום חמישי ואספתי ביום רביעי.

חייב לציין שמשרד הפנים לפחות בכפר סבא שונה מאוד ממה שהיה לפני מספר שנים.

לא הגעתי כמו פעם בשעה 6 בבוקר כדי להיכנס לתור להפך הגעתי הפעם בשעה 9 כי לא היתה לי אפשרות אחרת, בכניסה יש פקידה שעונה על כל השאלות ועוזרת מאוד, כדי שלא יגיע התור שלך ותבין שחסר לך משהו.

ביום חמישי הגעתי בשעה 9 ויצאתי משם בשעה 10.

ביום רביעי נותר רק להיכנס לקחת וזהו.

בהצלחה ונסיע טובה

כבר לא הפעם הראשונה שאני קורא תשבוחות על הסניף הכפר- סבאי; יכול לחזק ולהעיד גם מנסיון אישי. שירות ממשלתי עם הפנים לאזרח.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם (נערך)

בשורה התחתונה:

1. בארץ שומקום אתה מגיע למשרד הפנים, פונה לטינקרבל ולפני שאתה משלם על הדרכון פיטר-פן בועט לך בתחת עם דרכון חדש בכיס אבל זה לא מעניין אותנו, מקסימום זה מעניין את קפטן הוק או את התנין.

2. בארץ, בנתבג - על המקום ב1000שח, במשרד הפנים במקרה הטוב תקבל אותו תוך 5 ימים בדואר רשום (מקרה אישי לפני חמש-שש שנים) אבל אל תבנה על זה אלא קח בחשבון שזה יהיה 10~

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שבוע שעבר קיבלתי את הדרכון החדש שלי תוך 6 ימי עבודה, דואר רשום עם שליח עד הבית.

עלות - 95 ש"ח+30 ש"ח תמונות , מילאתי ושילמתי טפסים באינטרנט (הנחת מילואים פעיל/תקופה לא עמוסה בשנה לכן התעריף הנמוך) הדפסתי אותם והגעתי למ.הפנים, תוך רבע שעה הייתי בחוץ.

לא פעם ראשונה שאני נזקק לשירות מ.הפנים וכל פעם אני מופתע כמה טוב הם עובדים, לא מבין למה שאר משרדי הממשלה לא מאמצים את השיטה?!

פורסם

בהנפקת דרכון ראשון, אני חייב להגיע ללשכה שקרובה לביתי?

אני גר ביבנה, הלשכה הכי קרובה נמצאת ברחובות, קל יותר להגיע ללשכה שבחולון.

פורסם

האמת שיכול להיות שבאמת משרדי הממשלה משתפרים. שמתי לב שיותר ויותר פעולות ניתנות לביצוע באינטרנט לאחרונה אחרי שאתה מבצע רישום עם טלפון, אשראי, ת.ז ומייל שלוקח 2 דק'.

אפילו התקשרתי למשרד הפנים וענו לי תוך כמה שניות.

מפתיע ממש.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי

יש לי מהעבודה טיול לרומא

מיכוון שלא שמתי לב שתוקף הדרכון פג ואני חייב להשיג חידוש דרכון

מהי הדרך הכי מהירה לחידוש הדרכון?

imprza new age

פורסם

לאחד הבנים שלי היתה בעיה דומה לפני מספר חודשים (לא שמנו לב שהדרכון שלו ל-5 שנים כיון שהיה קטין בעת הוצאתו, בעוד שלאחיו הבגירים, שהוציאו דרכון באותו יום, הדרכונים תקפים ל-10 שנים).

ניגש בבוקר ללשכת מרשם התושבים, המתין 10 דקות עד שבעלי התור המוזמן סיימו את ענייניהם והזמין דרכון. כיון שהכנת דרכון ביומטרי אורכת 3-4 שבועות קיבל דרכון זמני לשנה כעבור שבוע (המתין לו במודיעין הלשכה), והביומטרי הגיע בדואר אחרי שחזרנו מחו"ל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנפקת דרכון בנתב"ג תיעשה רק בתוך 24 שעות לפני הנסיעה, ביורק ואולי עם עוד הגבלות. אם יש שבועיים עדיף להזמין בלשכה. ואז, אם הדרכון אינו מגיע, ההנפקה בנתב"ג חינם או בתשלום נמוך.

פורסם

שימו לב שהדרכון מנתב"ג הוא חד פעמי

(לדרכון תוקף של שנה, לא ניתן לטוס עם תוקף של חצי שנה ומטה)

חידוש:

400 ש"ח בין השעות 08:00 עד 16:00

1,200 ש"ח בשאר היממה.

אם אבד או נגנב:

1,500 ש"ח בכל שעה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...