Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וויסלר וטל שביט!

הפתרון שלכם של ימי מסלול קיים לא צריך להמציא אותו, אם כולנו מסכימים שהוא אינו ספורט מוטורי תחרותי, יכולה להכנס תקנה (לא חוק) כמדומני 75 לפקודת התעבורה האומרת כי רשאי שר התחבורה

להחריג שטח או איזור מדיניי התעבורה.

לכן ההליך צריך להיות במשרד התחבורה בשיתוף עם רשות הספורט המוטורי להכרה במסלול מירוצים

עתידי שיוכר.

גם אצל" מסלולים " ראם סמואל או במגרשי החלקה "עוברים" עבירות תנועה אך זה מוכר.

לגביך מר שביט וסוגיית רשוי רכב מירוץ ,בחלק ממדינות אירופה שיש בהם ספורט מוטורי אקטיבי

ישנו מספר זיהוי שונה מרכב כביש רגיל ,כמו פינלנד, נורבגייה ועוד, ועכשיו גם נכנסת קפריסין לתמונה,

וזה בגלל שישנם הקלות מס לרכבי מירוץ , וככל שאני יודע ונמסר לי זו תהיה המגמה בארץ.

הסוגייה הקיימת כרגע היא הביטוח!!!!!

אין בעולם באף מדינה חוק "סוציאלי" שהוא אבנר, הבעייתיות שלו שאין גבול פיצוי לנפגע בתאונה

וזה נתון לשיקול דעתו של כל שופט. עכשיו צריך להחריג את הביטוח הקיים מימי מסלול (בחוק הספורט המוטורי זה כבר הוחרג) .

דני לוי מסר לי כיבידיו הצעה לועדת הכלכלה שגובשה בעזרת משפטנים להשמת ימי המסלול

והיא תועלה על ידו לכשתתכנס הועדה.

תהיו סבלנים והחשוב מכל רק לא מלחמות יהודים!! הם רק מחכים לזה על מנת לקבור את החוק

בעודו באיבו.

פורסם
אהמ.. זה לא היה בידיוק מטרים ספורים, הוא עשה מעין חצי עיגול שם ואני בטוח שהוא התחיל להאט הרבה לפני הכניסה לחצץ..

המהירות בעת הכניסה לחצץ היא מעל 100 קמ"ש, בוודאות. וקשה קצת לראות בסרטון אבל אני מבטיח לך שזה לא יותר מ-10 מטרים. החצץ הזה מאיט אותך הרבה יותר מהר מכל בלימה על אספלט.

בכל מקרה, זה לא הנושא כאן, בואו נמנע מהערות בנוגע לתמונות או לסרטים, העליתי את זה רק כדי לתת דוגמא ליום מסלול כפי שהוא צריך להיות. מה שחשוב בת'רד הזה הוא עניין חוקיות ימי המסלול בארה"ק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וויסלר וטל שביט!

הפתרון שלכם של ימי מסלול קיים לא צריך להמציא אותו, אם כולנו מסכימים שהוא אינו ספורט מוטורי תחרותי, יכולה להכנס תקנה (לא חוק) כמדומני 75 לפקודת התעבורה האומרת כי רשאי שר התחבורה

להחריג שטח או איזור מדיניי התעבורה.

לכן ההליך צריך להיות במשרד התחבורה בשיתוף עם רשות הספורט המוטורי להכרה במסלול מירוצים

עתידי שיוכר.

גם אצל" מסלולים " ראם סמואל או במגרשי החלקה "עוברים" עבירות תנועה אך זה מוכר.

לגביך מר שביט וסוגיית רשוי רכב מירוץ ,בחלק ממדינות אירופה שיש בהם ספורט מוטורי אקטיבי

ישנו מספר זיהוי שונה מרכב כביש רגיל ,כמו פינלנד, נורבגייה ועוד, ועכשיו גם נכנסת קפריסין לתמונה,

וזה בגלל שישנם הקלות מס לרכבי מירוץ , וככל שאני יודע ונמסר לי זו תהיה המגמה בארץ.

הסוגייה הקיימת כרגע היא הביטוח!!!!!

אין בעולם באף מדינה חוק "סוציאלי" שהוא אבנר, הבעייתיות שלו שאין גבול פיצוי לנפגע בתאונה

וזה נתון לשיקול דעתו של כל שופט. עכשיו צריך להחריג את הביטוח הקיים מימי מסלול (בחוק הספורט המוטורי זה כבר הוחרג) .

תהיו סבלנים והחשוב מכל רק לא מלחמות יהודים!! הם רק מחכים לזה על מנת לקבור את החוק

בעודו באיבו.

לא יודע מי זה ויסלר (:-)), אבל אני אישית סבלן, ואף נוזף במי שלא סבלן (כן, כן, זה כולל גם אותך דורות בפורום המקביל....:wink: ). מלחמות יהודים - לא בבית ספרי.

לגופו של עניין, במישור העקרוני, ולדעתי לפחות, אם כבר מחוקקים חוק, מן הראוי לתפור אותו מכל הכיוונים, ולא להשאיר שטחים אפורים נרחבים.

המשך דיונים, ברשותך, ייעשה בעתיד בצינורות "בלתי-אמצעיים".

בשמחות בלבד וד"ש לדני!...

Little Max

פורסם

דורות, (או כל מי שיודע), יש לך מושג מתי מתכנסת ועדת הכלכלה בעניין זה?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אני חושב שבאמת אם יש לדורורת קשר אישי עם דני לוי, אז צריך לנצל

את הבמה ולתת פירגון ענק לבן אדם שמשקיע את הנשמה ומקדם את הספורט המוטרי בארץ.

ובאמת דורות צודק גם בקטע של המלחמות שרצות לפני אפילו שהחוק יצא לאויר העולם.

דווקא כולנו צריכים להיות מאוחדים בנושא הזה.

אני מקווה שכולם פה בפורום

יצטרפו למסר ובתקווה שהוא יעבור .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני חושב שבאמת אם יש לדורורת קשר אישי עם דני לוי, אז צריך לנצל

את הבמה ולתת פירגון ענק לבן אדם שמשקיע את הנשמה ומקדם את הספורט המוטרי בארץ.

ובאמת דורות צודק גם בקטע של המלחמות שרצות לפני אפילו שהחוק יצא לאויר העולם.

דווקא כולנו צריכים להיות מאוחדים בנושא הזה.

אני מקווה שכולם פה בפורום

יצטרפו למסר ובתקווה שהוא יעבור .

אני לא רואה כאן שום מלמות יהודים. ממש לא. אף אחד לא הותקף כאן אישית.

לעומת זאת, אני לא מקבל את הקריאה "כולנו צריכים להיות מאוחדים". יש חילוקי דעות, וזה לגיטימי. נכון לעכשיו, לטעמי, החוק בניסוחו הנוכחי לוקה בחסר ויש לעשות הכל על-מנת לשנותו - לפני שיועבר (וכאן המקום להזכיר את האמרה "זמני זה הדבר הכי קבוע"). כרגע, כפי שאני רואה זאת, זה איננו "חוק ספורט מוטורי" אלא "חוק שמאפשר קיום מירוצים ומונע כל אפשרות אחרת לנהיגה ספורטיבית" בלבד. תגידו, במידה רבה של צדק, שגם זה יותר טוב מכלום. יכול להיות. אני, לעומת זאת, חושש...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

החוק אכן מתייחס לנהיגה תחרותית ולא לנהיגה ספורטיבית.

החוק במקורו נכתב לאישור מירוצי רכב ואופנועים, כך הוגש הבג"ץ, את התוספת של נהיגה ספורטיבית

הכוללת בתוכה ימי מסלול יש לחפש בתקנות שיחוקק השר הממונה עם הקמת הרשות לספורט מוטורי.

פורסם

אני שוב מסתכן בלהיות הכלב שנובח על העץ הלא נכון (באנגלית זה נשמע יותר טוב), אבל כשאני קורא את דבריו של טל -

כרגע, כפי שאני רואה זאת, זה איננו "חוק ספורט מוטורי" אלא "חוק שמאפשר קיום מירוצים ומונע כל אפשרות אחרת לנהיגה ספורטיבית" בלבד. תגידו, במידה רבה של צדק, שגם זה יותר טוב מכלום. יכול להיות. אני, לעומת זאת, חושש...
עם התגובה הבאה -

החוק אכן מתייחס לנהיגה תחרותית ולא לנהיגה ספורטיבית.

החוק במקורו נכתב לאישור מירוצי רכב ואופנועים, כך הוגש הבג"ץ, את התוספת של נהיגה ספורטיבית

הכוללת בתוכה ימי מסלול יש לחפש בתקנות שיחוקק השר הממונה עם הקמת הרשות לספורט מוטורי.

אני לא רואה שום ברירה אלא להצטרף לחששות הכבדים של טל... זה באמת נשמע רע למדי.

שוב, שום דבר אישי ולא מלחמות היהודים.

בכל אופן, יצא שבאתי לפתוח שרשור על נהיגה ספורטיבית והשרשור גלש לנושא החוק, oh well...

מוטי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון בנושא ספורט מוטורי (נמסר לי ע"י דני לוי)

מנהלת הספורט המוטורי העומדת לקום קיימה ישיבה שבה לחץ דני לוי על קיום ימי מסלול עתידיים

ובו קיבל הבטחה כי :אנו רואים בעיניים חיוביות את נושא הספורט העממי הלא תחרותי ונפעל במרץ

במסגרת סמכויותינו להפעיל ימי מסלול במסגרת התקנות שבסמכות השר הממונה.

מה נכתב במסגרת החוק?

ראשית על כולם לדעת כי המסגרת המוצעת לימי מסלול נדחתה בשלב זה ע"י משרד המשפטים אבל אנשי הרשות לא יוותרו .

ובכן כך מוצע:

ימי מסלול

הרשות המוסמכת רשאית להתיר קיומו של יום מסלול, במסלול מירוץ מאושר ברכב שאינו כלי תחרותי

בתנאים שקבע השר,

על יום מסלול כאמור יחולו הצעת החוק בשינויים הנדרשים.

לעיניין זה "יום מסלול" אירוע נהיגה ספורטיבית,לא תחרותי הנערך במסלול מירוץ מאושר ע"י

מועדון לנהיגה ספורטיבית שמטרתו:

לשפר מיומנויות נהיגה של נהגים,

מתן אפשרות לנהגים לנהוג באימוני נהיגה שאינם מתאימים לכביש ציבורי וזאת במתקן מפוקח

ומותאם למטרה זו.

ולכל החוששים, שוב ,סבלנות !!!! לחץ מיותר של: (ברוךשלמהכוכבי כהן ) מה זה מפריע

אי אפשר לעצור את הספורט המתהווה אבל כל פקיד ישמח לדחות ולקבור אותו עוד ועוד זמן,

(אני כותב בשם דני לוי) ובהסכמתו

• תוכן חדש...