Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרייד אין מקבל על הרכב 40 אלף ומשלם מקדמה 30 מזומן, ובתשלומים עוד 40 אלף(110 אלך סך הכל)

חשוב תא מטען גדול, בגלל שאני הולך להחזיק ברכב הזה הרבה זמן אז היבריד כנראה יצטרכו מתישהו להחליף סוללות(בגלל הנסועה הגבוה זה יקרה מהר) בכל מקרה כל רכב שקונים משלמה סיקסט לקחת אותו לבדיקה עצמאית?

PEUGEOT 206XS

פורסם

קשה מאוד לעזור לך כשאתה לא נותן כמעט מידע. איזה רכב יש לך? מה הנתונים שלו? מה המחירון של האאטולנדר? נשמע שנתנו לך מחיר מאוד יקר. היום ניתן לרכוש אאוטלנדר חדש 5 מקומות באזור ה 140 ( מ0 ק"מ ), לא הגיוני שרכב ליסינג מ 2013 עם 80 אלף קמ ( שזה הרבה ) יעלה 110.

פורסם

לגבי לקחת את הרכב לבדיקה עצמית : אני מבין מהשאלה שלך שלא קראת את הלינק שנתתי לך. לא קראת את הנעוץ פה בפורום. חבל...

על עצלנות משלמים.

פורסם (נערך)
קשה מאוד לעזור לך כשאתה לא נותן כמעט מידע. איזה רכב יש לך? מה הנתונים שלו? מה המחירון של האאטולנדר? נשמע שנתנו לך מחיר מאוד יקר. היום ניתן לרכוש אאוטלנדר חדש 5 מקומות באזור ה 140 ( מ0 ק"מ ), לא הגיוני שרכב ליסינג מ 2013 עם 80 אלף קמ ( שזה הרבה ) יעלה 110.

פורד קונקט 12 עשתה 150 אלף. דיזל אבל היא מוזנח.

אני יבדוק שוב, וישקול גם את האופציות שהבאת לי ואעדכן.

לגבי לקחת את הרכב לבדיקה עצמית : אני מבין מהשאלה שלך שלא קראת את הלינק שנתתי לך. לא קראת את הנעוץ פה בפורום. חבל...

על עצלנות משלמים.

קראתי,שאני רואה את זה עכשיו מה ששאלתי נראה מטופש חוזר בי אחי.

טוב חברים לאור הנסיבות כנראה שנרד קטגוריה לרכבים משפחתיים אבל סטיישן לטובת תא מטען גדולה יותר, על הפרק קיה סיד סטיישן, על הנייר נראה רכב טוב, יש מתחרים? באזור 100K איזה שנתון אפשר להביא?

חוזר שוב, הדרישות זה

1 תא מטען גדול 2 אמינות 3 נוחות ואבזור.

הנסיעות כנראה הולכות להשתנה ל90 אחוז בין עירוני ו10 אחוז עירוני, מתוך הביןעירוני 30-40 אחוז בפקקים.

עריכה אחרונה על ידי admtaynov13?

PEUGEOT 206XS

פורסם

ללא השוואה, פורד קונקט זה רכב מסחרי.

תנסה לקנות את הסיד דרך שלמה סיקסט ולתת להם בטרייד את הפורד במחיר שהסכימו לקנות, כנראה שתצליח וכך יהיה לך 2 ציפורים ביד, גם קניית רכב חדש מהניילון במחיר מעולה וגם עניין התשלומים הנוחים.

פורסם

בקניית 0 ק"מ עם טרייד - לא יתנו לו את המחיר של 100K וגם יזכו את הרכב שלו במשהו ששווה התייחסות. מחיר הבסיס יהיה באזור ה 120 ומשם יזכו אותו בטרייד. בכל מקרה לא יזכו את הרכב שלך ביותר מ 12 אלף. זה שהם אמרו לך שעל האאוטלנדר הם מזכים אותך 40 - זה משחק של מספרים. הם מוכרים בתכלס את האאוטלנדר באזור ה 85 וגורמים לך לחשוב שזיכו את הרכב שלך ב 40 כשהרכב שלהם "עולה" 110K.

פורסם

הקונקט שווה לפחות 35K (והוא יצליח למכור אותה),

הסיד תקנה ללא טרייד ב100K (אם תלך לשלמה תקבל מהם על הקונקט לא יותר מ15K כמו שצינו כאן מעלי).

פורסם

קיה סיד חדשה 0 קמ בסביבות 104k

פורד קונקט 12 עשתה 150 אלף. דיזל אבל היא מוזנח.

אני יבדוק שוב, וישקול גם את האופציות שהבאת לי ואעדכן.

קראתי,שאני רואה את זה עכשיו מה ששאלתי נראה מטופש חוזר בי אחי.

טוב חברים לאור הנסיבות כנראה שנרד קטגוריה לרכבים משפחתיים אבל סטיישן לטובת תא מטען גדולה יותר, על הפרק קיה סיד סטיישן, על הנייר נראה רכב טוב, יש מתחרים? באזור 100K איזה שנתון אפשר להביא?

חוזר שוב, הדרישות זה

1 תא מטען גדול 2 אמינות 3 נוחות ואבזור.

הנסיעות כנראה הולכות להשתנה ל90 אחוז בין עירוני ו10 אחוז עירוני, מתוך הביןעירוני 30-40 אחוז בפקקים.

• תוכן חדש...