Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון FR 1.4TSI לאחר פייסליפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון שלי עם איביזה של 3 שנים האחרונות הרכב מרגיש לי צפוף(לא רוצה לחשוב איך הוא מרגיש מאחורה, לאומת הלאון שישבתי בפנים מאחורה והרגיש לי דיי בסדר, איאפשר אומנם למתוח כ"כ רגלים אבל דיי נסבל והבירכיים לא נכנסות בגב הכיסא), נכון שיש הרבה יותר כוח אך אני מחפש משהו בצריכת דלק סבירה(לפי מבחני שטח ה1.4 במצב מתגרזן לא יורדת מ1/13 ובמצב נינוח 1/16).

לגבי ה208GTI ישירות מהיבואן המחיר עומד על 154K:shock:

פורסם

טוב סיאט יצרו איתי קשר, אין דגמי 1.4FR לנסיעות מבחן, כולן נמכרו:shock: רק באמצע פברואר תחילת מרץ יגיע יגיעו רכבי הדגמה באפריל מאי יגיע המלאי,כל חבילות צבע מטאלי ב2K חוץ מהטורכיז שהיא 3K.

מחיר צפוי להיות בסביבות ה2-3K גבוהה יותר מהדגם היוצא.

מה שנשאר זה להמתין ולשגע מקומות אחרים לנסיעות מבחן(כדי שלא יהיה משעמם)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה, עדכון תאריכי נחיתה בארץ.

לפי נציג סיאט הפייס ליפט נוחת באולמות התצוגה ב1.3 כלומר סביר להניח שאז ניתן כבר לבצע נסיעות מבחן ולהזמין, המתנה משוארת יכול להיות בין 60 יום לעד 4 חודשים :S

חידוש טוב למי שאינו מעוניין במנוע 1.8 דגם ה1.4 יוצע גם בתצורת DSG7.

המחיר אמור להשאר סביב המחיר היוצא(130-135K)

אמשיך לחפור לנציגים ואעדכן :)

פורסם

אכן, אני לא מבין מה הסיבה שהFR1.8 והקופרה לא מוצעות בארץ עם תיבה ידנית, אפשר להוציא הרבה יותר פאן בתצורה הזו, פחות תקלות(לפחות התיבה יורדת מפרק התקלות) מה שישאר זה אולי הטורבו ששובק חיים דיי מהר ואכילת שמן שגוברת עם בלאי מנוע(יש שירשור מתגלגל עם טורבואים שמתים בתרם עת במנועי 1.8/2.0 בVAGIT)

• תוכן חדש...