Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חשבתי שמדרגות הצד המקוריות שמגיעות עם הספורטאז הן חזקות ויציבות, אבל למעשה הן שבריריות ואפילו מומלץ לא לעלות עליהן בכלל - מיותר לחלוטין.

אני רוצה בבקשה המלצה לחברה שמתקינה מדרגות צד חזקות שבאמת מבוגר יכול לעלות עליהן ללא חשש, או אם אעלה על מדרכה גבוהה לא אצטרך לחשוש שיגרם נזק למדרגה.

שמעתי שחב' אספיר חזקים במיוחד, זה נכון? מכירים מקום שבו השירות/ההתקנה כמו שצריך?

או אשמח לשמוע על המלצות מחברות אחרות, באזור השרון/מרכז.

תודה רבה.

פורסם

אספיר, ראסטה, גתוס, ויש עוד.

השאלה היא מה אתה בדיוק צריך, ולאיזה רכב. אני בספק אם הם מחזיקים מדרגות מהסוג שאתה מחפש. המדרגות שהם מחזיקים, בדרך כלל, מיועדות לעבודת שטח אמיתית, מאפשרות להרים את האוטו מהצד עם היי-ליפט, לגלוש על סלעים בלי לפגוע ברכב וכד'.

כנס לאתר של אספיר ובדוק מה יש להם שם, תתקשר לגתוס ולראסטה ותברר. אם אין בשום מקום, תצטרך שיבנו עבורך משהו ייעודי ואז אתה מגיע למשפרים שונים והמחירים עולים. כעיקרון, סט מדרגות כולל התקנה, מדובר בסכום של מעל 2300 ש"ח לדברים סטנדרטיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה.

אני יודע שאספיר יש לרכב - מדובר בספורטאז, לא מדובר לנסיעה בשטח אבל צריך משהו מספיק חזק שמבוגר יוכל לעלות על המדרגה בבטחה בלי לחשוש.

סיבה נוספת, שאם אעלה/ארד מדרכה לא אצטרך לחשוש לעקם/לפגוע במדרגה - לכן חשוב לי מאד החוזק וטיב האיכות.

אתה יודע לגבי מקצועיות העבודה? המלצה לגבי מישהו ספיציפי? גם חשוב לי עבודה נקיה ויסודית.

תודה רבה.

פורסם

אספיר לרוב לא מבצעים את ההתקנות בעצמם אלא שולחים למתקינים שהם עובדים איתם.

שוב, כנס לאתר של אספיר, תבדוק כמה זה עולה, תבדוק כמה עולה התקנה ואיפה. את חלק מהמתקינים אני מכיר ואת חלקם לא, תחזור לשאול אם מתקין כזה או אחר מוכר ואיך איכות העבודה שלו.

לא הייתי דואג לרגע מבחינת איכות המוצר, לא אצל אספיר, לא אצל גתוס ולא אצל ראסטה. סתם לידיעה, ראסטה מייצאת לאירופה מוצרים שנחשבים ברמה הגבוהה ביותר בתחום השיפורים והמיגונים לרכבי שטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

את המדרגות לרכב שלי אני רואה רק באספיר, חושב להגיע למשמר השבעה - מעדיף להגיע למקור ולא למתקינים.

תודה.

פורסם

לאחר בירור יותר מעמיק התברר שבראסטה וגתוס אין להם, ובאספיר לא קיים לשנתון הנוכחי, אלא עד 2015.

דיסקו - אתה מכיר חברות אחרות טובות ואיכותיות שאוכל למצוא מדרגות צד?

תודה.

• תוכן חדש...