Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הGTI המועדפת עליכם?  

63 הצבעות

1. 1. מהי הGTI המועדפת עליכם?

• 106GTI
    • 205GTI (מנוע 1.6 או 1.9)
    • 206GTI (מנוע 138 או 180 כ"ס)
    • 306GTI (או S16)
    • 309GTI

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לטובת הרקורד: הודעה מס. 1 שלי.

לטובת הסדר הטוב והאמת ההיסטורית: היו עוד שתי ספרות ב-309 ההיא. 1 ו-6.

לטובת הדור שלא ידע GTI אמיתית: 160 כ"ס מקוריים ללא ממיר (כ-140 על דיינו). ממש לפני שכסחו לה את הצורה והורידו ל-148 לטובת גן הירק. 948 ק"ג ברישיון הרכב. שיפורים פה ושם העמידו אותה על קרוב ל-180. לזה התווספו בולמי קוני עליהם קבוצת ראלי בעיר מגורי החליטה לוותר לפני שימוש, מערכת פליטה מושלמת של Devil, קוויק-שיפט, קליפרים, דיסקים, רפידות שכמעט נגמרו בכל אחר צהריים של פורענות בזנדוורט ומושבי באקט לשני נוסעים מלפנים, פלוס שני מושבי באקט לילדים מאחור. מצטער, המועצה לשלום הילד תיאלץ לוותר בעוון התיישנות...

וסיפור אחד קטן נוסף לסיום. במסגרת שהותי בארצות ניכר הצטרפתי למבחן משולש של אחד המגזינים החשובים באירופה. בייבי כמו שלי (רק מקורית), מול גולף GTI G60 והונדה סיביק 1.6 VTEC. לא רק שה-309 השפילה את השתיים עד עפר בכל תחום שתעלו על הדעת, היא גם קבעה זמנים סנסציוניים. 0 ל-100 ב-7.1 שניות, 228 קמ"ש מהירות מרבית, 80 ל-120 ב-4.4 שניות. מהר יותר מלנצ'יה דלתא אינטגרלה חדשה ששימשה כרכב ליווי.

סתם, חשבתי שתרצו לדעת עוד קצת על ה-GTI האולטימטיבית של כל הזמנים. ולא, אני לא משוחד... :roll:

הלל, אני זוכר שסיפרת ב-YNET שפעם החלטת לך בתור ילדון פוחז להגדיל את צמיגי ה-309 בשביל יותר אחיזה... הגעת לבנאדם מסוים, שהתברר כי הוא היה אחראי על כיול ה-309, והוא כמעט הרג אותך כששמע שאתה רוצה לשנות את מה שמהנדסי פז'ו הגאונים עמלו עליו כה קשה... (-:

זה פשוט הזכיר לי את זה... (-:

ומזל טוב על הצטרפותך לפורום, כמובן!!

ולאחר עריכה: הנה מה שכתבת, טרחתי ומצאתי.. (-: (טעיתי טיפה בפרטים הקטנים...)

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-280-327272,00.html

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ה-16 באמת הייתה הולנדית, והצמיגים אכן היו NCT. אלא שרוני, בבקשה, פוחז צעיר? יחסי עם הפיז'ו קרמו גומי ושמן לקראת גיל 30. למעשה, אם איני טועה, ביום ההולדת והחלפת הקידומת פינקתי את עצמי בקורס נהיגת שלג, עם ה-GTI ועל צמיגים מתאימים. היה קר.

פורסם

טוב, אז קצת הגזמתי... (-: בשביל לכפר אני אגיד שהייתי בטוח שאתה בן שלושים כיום, אתה נראה כל כך צעיר... :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הם, ימי מוטו העליזים של פעם... עם גב"ב המוטרף ופוסק... אח אח

הלל, ברוך בואך לפורום!!! :D

רועי, אכן שכחת את גירסת ה-160 סוסים של -309...

אהרונוביץ' הזכיר אותה לפני כמה ימים בפורומו.

מישהו מהפורום שאל אותו?

MCS 2008

פורסם

2029430.jpg

הגיע הזמן,

זו 206 שעושה חשק.

למה לקח לפיג'ו כ"כ הרבה זמן לצאת עם 206 כזו שנכונה גם מבחינת הספק אבל גם מבחינת מראה.

ל206 LOOK כל כך נכון, אבל עד היום הן נראו כמו מכוניות לבת של השכנים שמחפשת קצת פוזה, והגרסאות הזולות יותר מידי דומות לספורטיביות.

• תוכן חדש...