Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת גריל גז מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בירור במספר רק של חנויות המחירים בארץ יקרים משמעותית מארה"ב ומעבר לכך שיש הרבה חברות שלא מיובאות לכאן.

האם מישהו הזמין גריל גז ויכול לספר האם יש בעיות בעת שחרור מהמכס וכ'ו?

עצם העובדה שמדובר על גריל גז, האם צריך לספק אישור לתקן כלשהו?

מדובר על גריל חיצוני.

כמו כן, ראיתי בארה"ב שיש שני סוגים של גרילים- אחד גז טבעי והשני פרופאן. האם יש בעיה של הזמנה של אחד מהשניים?

Got To love It

פורסם

בדקת עלות משלוח?

לדעתי היא תייקר את המוצר בצורה שמחירי הארץ (שבאמת גבוהים) יראו קורבים מספיק בכדי לקנות ולהיות רגוע שיש שרות וחלפים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מתכוון להשתמש בגז בישול ולא בגז טבעי, אז תוודא שהגזיה תומכת בגז הנכון (יש גזיות שתומכות בשניהם, רק צריך להחליף דיזה).

דמי המשלוח הולכים להוציא את כל הכיף מהעסק

מעבר המכס גם יהיה ״כיפי״ למדי, אם בכלל תוכל לעבור אותו

פורסם

במידה ואתה מעוניין לרכוש מכשיר מיצרן/דגם שאינו משווק בארץ, מה שעוד הייתי בודק לפני ההזמנה, המדינה לוקחת ברצינות מוחלטת (ובצדק) את כל נושא מכשירי הגז כך שיש לוודא שהוא עומד בתקנים שחלים בארץ.

פורסם

על גריל שעולה כ2000$ יש עלות שילוח ומיסים של כ600$ (על פי חברת שילוח כגון Ushops), המחיר בארץ הכי זול 17 אלף. זה עדיין כמעט 70% יותר.

אכן הוא תומך בשני סוגי הגזים ומקבלים עם הגריל קיט להחליף במידת הצורך.

החשש היחיד הינו עצירה במכס והצורך בהמצאת אישורים דמיוניים.

Got To love It

פורסם

סליחה על האוף טופיק הקטנטן אבל המנגל הזה גם נוסע?

V8? ידני?

במחיר כזה הוא בטוח עושה עוד משהוא חוץ מלצלות...:lol:

פורסם

גריל גז מצריך אישור של מכון תקנים.

במידה והוא חדש - מצריך בדיקת אטימות וסימון סוג הגז.

ראה הודעה בקישור המצ"ב (שים לב - זאת הודעה מ-2013, לכן סביר שהמחיר עלה..) :

http://bit.ly/2hH4Zr0

אני ממליץ להתקשר אליהם ולוודא כי זה עדיין רלוונטי (ראיתי הודעה נוספת שאומרת דבר אחר - אינני יודע מה עדכני/ נכון)

פורסם

הבאתי שתיים

האחד Q2000 הקטן

אחר כך הבאתי למישהו מהמשפחה את סדרת הגנסיס דרך BUY2

יצא כמה אלפים יותר זול מהארץ

אין שום בעיה של הגז בארץ, יש אחד מהסוגים (לא זוכר איזה, צריך לחפש) שהוא ממש דומה ומתאים לארץ

פורסם
סליחה על האוף טופיק הקטנטן אבל המנגל הזה גם נוסע?

V8? ידני?

במחיר כזה הוא בטוח עושה עוד משהוא חוץ מלצלות...:lol:

בגירה חשבתי על כך, משום מה אבא שלי החליט שהוא רוצה לשדרג את הפינה של הבשר בבית. אין טעם להתווכח איתו ;)

Got To love It

פורסם
הבאתי שתיים

האחד Q2000 הקטן

אחר כך הבאתי למישהו מהמשפחה את סדרת הגנסיס דרך BUY2

יצא כמה אלפים יותר זול מהארץ

אין שום בעיה של הגז בארץ, יש אחד מהסוגים (לא זוכר איזה, צריך לחפש) שהוא ממש דומה ומתאים לארץ

האם היה צורך לקחת אותו לצורך בדיקה במכון התקנים? אשמח לדעת מה התהליך שעברת ואם נתקלת בקשיים בדרך.

בגירה חשבתי על כך, משום מה אבא שלי החליט שהוא רוצה לשדרג את הפינה של הבשר בבית. אין טעם להתווכח איתו

Got To love It

פורסם

הוזמן מאמזון ל BUY2, ב BUY2 שילמתי משלוח והגיע אלי עד לפתח הבית. שום מכון ושום נעליים.

זה היה לפני 2-3 שנים, אולי הדברים השתנו ? נראה לי שהכי טוב זה להתייעץ עם השירות לקוחות של חברת השילוח.

פורסם

אומנם זה לא קשור לגריל גז אבל כן לשיטת המשלוח, לפני כשנה וחצי הזמנתי ממיר קטליטי לרכב שלי דרך BUY2USA (עכשיו הם USHOPS).

הממיר התעכב במכס כשבוע והתכתבתי איתם למה יש עיכוב והם אמרו לי שצריך לבדוק את החבילה, סוכן של משרד התחבורה צריך להגיע ולבדוק.

לאחר כמה ימים החבילה השתחררה בלי בעיה.

אני לא עשיתי שום דבר. לא הייתי צריך ללכת לשום מקום, להביא שום טופס, נאדה. הם עשו הכל.

לכן כמו שכתבו כאן, ממליץ להתכתב איתם ולצרף קישור למוצר שאתה מעוניין להזמין והם בטוח עם הניסיון שלהם יסבירו לך מה התהליך.

פורסם

תעדכן כמה הוא עושה 0-100 :lol:

• תוכן חדש...