Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב שיהיה יחסית פשוט ונוח להתקנה, שלא יהיה מסובך יותר מראוטר ביתי סטנדרטי.

חשוב שיהיה בעל טווח wifi מעולה.

קריטי שיהיה יציב מאוד עם 50 לקוחות (קוויים ואלחוטיים) מחוברים ועובדים בו"ז.

אודה להמלצה. עלות עד 2000 ש"ח, אם אפשר הרבה פחות - מה טוב.

פורסם

1. לכמות משתמשים גדולה רק ראוטר שמדורג small business ומעלה יוכל להתאים.

2. ראוטרים sb לא מצטיינים ב wifi טוב יותר מראוטר רגיל של אותה חברה (כי זה לא המהות שלהם אלא רק פיצר)

3. לכן, לכיסוי אלחוטי טוב צריך לבחון אם יש צורך להוסיף באותו מתחם 1-2 אקסס פויינטים בנוסף לראוטר.

אלו הבחירות לדעתי

סיסקו ראוטר מסדרת rv וap

דרייטק ראוטר 26** וap810

דילינק dsr וap

אני משווק ציוד sb של סיסקו, d-link, draytek, תוכל ליצור עימי קשר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האסוסים הפסיכיים יעמדו במשימה בלי שום בעיה.

הדגמים שצוינו למעלה מדורגים (רובם) ל 300,000 סשנים ומעל 120 קליינטים במקביל

חבל סתם לזרוק כסף על "ציוד תעשייתי".

השלב הבא זה כמובן ארון תקשורת מסודר עם סוויצ'ים מנוהלים עם gigabit, פיירוולים, נתבי ראקמאונט וכו'.

בינתיים לעניות דעתי אתה לא שם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לי יש AC87 שמשרת 12 קליינטים בכלל. לא בו זמנית ואני לא הייתי ממליץ עליו ככלי לשימוש עסקי. הוא לא בנוי לזה. זה כמו מדפסות של HP. יש לשימוש הייתי ועסקי. הבדל מאוד ברור.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תבדוק ציוד של UNIFI

מיועד בדיוק לדברים כאלה

אבל, לא עונה על סעיף הסיבוכיות.

הותקן בבית עם קליטת WIFI בעייתית, נותן WIFI גם אל תוך ממד ומיועד לכמויות של משתמשים.

פורסם

Onifi ציוד עם ביצועים מעולים.

אבל להגדיר שם משהו זה קצת יותר סיפור ואם יש בעיה כלשהיא אפר לבלות יום שלם רק בלנסות להתחבר למכשיר.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לי יש AC87 שמשרת 12 קליינטים בכלל. לא בו זמנית ואני לא הייתי ממליץ עליו ככלי לשימוש עסקי. הוא לא בנוי לזה. זה כמו מדפסות של HP. יש לשימוש הייתי ועסקי. הבדל מאוד ברור.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

מסכים אתך שארון תקשורת עמוס בציוד של סיסקו הוא פתרון יותר מקצועי אך גם הרבה יותר קר.

אם אין איש תקשורת שיתעסק בזה אז הציוד סתם יתבזבז, משתמש שמחפש נתב "לא יותר מסובך מביתי" לא ישחק כל יום בהגדרות QOS\VLAN\קירות אש וכו'.

הוא, למיטב הבנתי, רוצה משהו plug and play.

האסוסים המשוגעים עושים את זה בלי שום בעיה, מבחינת מפרט הם בנויים בדיוק למשימות כאלה.

תתפלא כמה משרדים יש, קטנים כגדולים, שמשתמשים ב HP F4580, לא כל אחד צריך זירוקס לייזר צבעוני :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם יש דברים שהכי מעצבנים אותי בעסק זה לבזבז זמן על לרסט ראוטרים, סויצ'ים ויתר השמונצעס כאשר כל המשרד יושב ולא עובד.

כאשר מדובר בכלי לשימוש עסקי יש שיקול של בזבוז זמן שמוביל בסופו של דבר להפסד כספי ממשי. כל אחד שיעשה שיקולי עלות/תועלת בהתאם.

• תוכן חדש...