Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום,

אני חדשה כאן.

אני מעוניינת בהמלצה למוסך למכונית פיג'ו 205 שבאמצע שנות העשרה..

אשמח להמלצה על מוסך עם אנשי מקצוע אמינים ועם מחירים סבירים. יכול להיות גם מוסך לא מורשה - באיזור המרכז - באיזור של ת"א - רמת גן -ויהוד.

ועוד שאלה - המכסה/דלת אחורית של הבגאז' מקולקל כך שהוא יורד ולא נשאר פתוח. היכן ניתן לתקן את הידית/מנוף (איך לקרוא לזה?) ומה נראה לכם עשויה להיות עלות של תיקון כזה?

תודה.

פורסם

אלו נקראים הטלסקופים .. יש לך בעייה אופיינית ביותר .

גם לי יש אותה אבל מחר אתקן(בהנחה שלא יהיה גשם!!) לאחר שהצלחתי להשיג שני טלסקופים בחינם!!!!

כל טלסקופ עלול להגיע למחיר של 100-150 שח ללא עבודה למרות שזה בערך 8 דקות עבודה לדעתי.

באשר למוסך יש אתר טוב:

http://www.musach.co.il

בוא אפשר לחפש מוסך ל205 שלך. אני ממליץ על מוסך המרינה בהרצליה שם אני עושה את כל המכונאות שלי(פרוספר) + חשמל לרכב(עזרא).

בברכה.

פורסם

מוסך מורשה של פ'גו סיטרואן שהוא מומלץ הוא מוסך ליטל, הכתובת היא האחים מסלאויטא 8 ת"א. תפני ליוסי (מנהל המוסך) תגידי שהפנו אותך מהפורום וגם תקבלי הנחה על חלקים ועבודה.

גיא

• תוכן חדש...