Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2009

בעמידה במקום הטורים לא יציבים, עולים ויורדים ויש רעידות.

נדלקה נורת צק אינגין, פניתי למוסך ואמר שזה בית מצערת אלקטרוני ועדיף לא להחליף כי סביר להניח שזה יחזור.

הוא חיבר מחשב ואיפס את הנורה

האבחנה של בית מצערת נכונה?

חייב החלפה או יש אופציה לפירוק וניקיון יסודי?

הבנתי ממנו שמפירוק לא כדאי כי זה חלק די בעייתי

פורסם

אני לא רואה בעיה בפירוק וניקוי יסודי(היה גם אצלי) בעיה נוספת יכול להיות שזה גם מנוע צעדים אך זה קורה לעיתים דיי רחוקות במזדה.

בפועל יש כמה אופציות.

1. פירוק מצערת ונקיון יסודי כמו שצריך(עם מנוע כבוי) לאחר ההרכבה המצערת תצתרך לעבור תיכנות מחדש(נסיעה של כמה עשרות ק"מ)

2. אל תתפוס אותי המילה אך זאת הדרך החאפרים של ריסוס ספרי קורברטורים בזמן פתיחת מצערת על מועה

פורסם

תבקש ממישהו מחשב בסיסי אם הנורה חוזרת כדי לוודא בדיוק מה ההודעה

יכול להיות שהמצערת מלוכלכת עד לרמה שהיא צריכה להיפתח מעל הגבול העליון כדי שהרכב לא יכבה ולכן זה קופץ

ניקוי יכול לעשות פלאים

כמו כן תקנה חומר של BG לנקיוי חיישן MAF ותקנה גם אותו ועל הדרך תחליף פילטר אוויר

מתי החלפת פלאגים לאחרונה?

פורסם

נעשה טיפול לפני חודשיים (כ1500 קמ) והוחלפו פילטר אוויר והפלאגים.

הנורה לא דלקה שוב אך הבעיה בטורים נשארה.

פורסם

לפני הפירוק והניקוי של המצערת אני ממליץ לך לבצע סריקה ושלוף קוד תקלה. גם אם נורת התקלה לא דולקת רוב הסיכויים שקוד התקלה שמור במחשב ניהול מנוע. לאחר שליפת הקוד תוכל להיות חכם יותר ולגשת לפיתרון הבעיה.

• תוכן חדש...