Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען מהיר לרכב לאייפון 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאמרו, לרכוש במידת האפשר מאמזון מבחינת מקוריות המוצר והאחריות עליו בפועל (כן, אפשר להתלונן וישלחו לך חדש או שתשלח להם חזרה לאחר שתקבל חדש וכו').

לגבי ה POWER DRIVE 2 ללא הקוויק צ'ארג', הוא מטעין עד ל 2.4 אמפר כך שאת האנדרואידים הוא גם יטעין מהר בזכות שבב ה IQ שלו. אין יותר מדי מכשירי בשוק הישראלי שתומכים בקוויק צ'ארג' באמת מבחינת השוויק עם ערכת השבבים הנדרשת, למעט בודדים כאלו ואחרים.

כן מומלץ לרכוש אחד עם QUICK CHARGE 3 החדש לתאימות עתידית, זה לא מזיק כלל אבל קצת מייקר.

יש לי בבית כ 4 מטענים שונים של ANKER לרכב ועוד 2 סוללות נטענות גדולות שלהם כולל כבלים וכו', מוצרים מעולים.

כשאני נזכר, יש לי את המטען הזה:

https://www.amazon.com/gp/product/B01A4ZGLZ8/ref=oh_aui_detailpage_o06_s00?ie=UTF8&psc=1

יכול למכור לך ב 80 שקלים (עלה לי 130 בזמנו) ולא נעשה בו שימוש כי הוא שמנמן מדי למונדאו ולא נכנס.

מדובר על QUICK CHARGE 3 עם 2 פורטים ועד ל 42וואט, הכי מתקדם שלהם + אחריות לעוד איזה 16 חודשים לדעתי.

*** אתה צריך גם כבלי טעינה נורמליים גם כן, שבאמת מסוגלים להעביר 2-3 אמפר בכיף.

אני מאשדוד, עובד ברחובות כך שבמידה ומתאים לך, בכיף.

51zat7nbswL.jpg

51WmlJ--j2L.jpg

41kXJkTt2BL.jpg

פורסם

מתעלק על השירשור.

מחפש המלצה למטען לרכב שיתמוך בטעינה מהירה של אסוס זנפון 2.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יש בבית שני מכשירי QC2.0 ומכשיר QC3.0 אחד, כאשר צפויה הזמנת מכשיר QC3.0 נוסף היום או מחר. ללמד שהם ממש לא נדירים.

מבחינת מטענים - קניתי מטעני Aukey ו-Tronsmart באתרים הסיניים (כולל אפילו עלי) ונראה לי שהם מקוריים. או שמדובר בזיוף משובח.

ההפרש במחיר בין מטעני QC2.0 למטעני QC3.0 זניח, לכן עדיף לקנות 3.0.

ההבדל בין המטענים אינו בקצב ההטענה - בכל המטענים המודרניים הוא 2 אמפר או מעט יותר, אלא בבקר שמאפשר טעינה יותר מהירה על יסוד מדידת טמפרטורות ועוד כמה פרמטרים. בכל מקרה, הטעינה מהירה עד 80-90% ואז מואטת משמעותית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי בג'י ארבע, לאחר טעינה מהירה הסוללה נפרקת הרבה יותר מהר מאשר בטעינה רגילה. לא נשמע לי הגיוני כי אז לא עשינו בזה כלום

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
תודה!

Anker 24W Dual USB Car Charger PowerDrive 2 + 3ft Lightning to USB Cable Combo iPhone Car Charger MFi-Certified for iPhone 6s / 6 / 6 Plus, iPad Air 2 / mini 3, and More https://www.amazon.com/dp/B0129YS2BS/ref=cm_sw_r_cp_api_4vrqybXCJZ33T

לזה יש לך קוד?

כל הקודים שיש לי הם מפה:

https://www.anker.com/deals/cyber_week

(הקודים שלהם הם עבור רכישות דרך אמזון - צריך להכניס אותם בCheckout)

תנצל את זה כל עוד זה שם כי אלו מחירים מעולים.

אגב דבר שגיליתי אתמול - אנקר הם חברה של יוצאי גוגל.

את עניין הקוויק צ׳ארג׳ המתקדם יותר רק ציינתי למי שזה חשוב (נגיד אנשים עם פיקסל).

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מתעלק על השירשור.

מחפש המלצה למטען לרכב שיתמוך בטעינה מהירה של אסוס זנפון 2.

תציץ בהודעה שלי אם מתאים לך, יותר טוב מזה לא קיים בשוק.

אין לי מה לעשות איתו פשוט.

פורסם
קראתי דברים מעניינים על המוצר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Nonda-ZUS-Smart-Car-Locator-and-Car-USB-Charger-ZU33BKRN-New-/272080284150?hash=item3f593fa9f6:g:B9wAAOSwNyFWcwv7

פרסומת ביוטוב:

סקירה:

מבטיחים הטענה מהירה פי 2 ממטען רגיל, מעבר ליכול לאתר את הרכב בחניות.

ההטענה המהירה בפי 2, מדובר על מטען שיכול לספק 2.4 אמפר במקום 1 אמפר לדוגמא ולכן, הטענה מהירה בפי 2 ויותר.

המכשיר הזה כולל בתוכו שבב צרוב עם יכולת זיהוי סוגי המכשירים ולכן, יכול לספק להם באמת עד 2 או 2.4 אמפר בהתאם לצורך, בדיוק כמו ה IQ של ANKER, על אותו העקרון.

שים לב שהמכשיר לא מגיע עם התמיכה ב QUICK CHARGE במידה ויש לך מכשירים או יהיו מכשירים עם ערכת השבבים של קוואלקום בעתיד.

הבעיות שמתחילות עם הרבה מכשירים שטוענים ל 4.8 אמפר או 2.4 אמפר ב 2 הפורטים, זה החימום המוגבר מאוד ולא כולם יכולים להגיע ל 2.4 אמפר פר פורט כיוון שהמכשיר פשוט חרא סיני (לא אמרתי את זה על ה ZUS, אלה סתם לצורך השוואה).

חשוב מן הסתם לרכוש כבלי USB איכותיים שבאמת יכולים לספק 2.4 אמפר או כבלים לאייפון עם השבב המקורי שלהם בכדי לנצל את כל מה שנדרש.

לא סתם בחלק מהמכשירים הטובים באמת, הראש העליון והטבעת, עשויה ממתכת על מנת להעניק קירור מסויים גם ב QUCIK CHARGE 3.0, מדובר שם על כמות אמפרים נכבדה מאוד, מאוד.

*** הקטע הכי גדול, זה לא ליפול על מטענים מזוייפים כאלו ואחרים, שלא מסוגלים לספק 1 אמפר והמכשיר שלך לא נטען גם כעבור 40 דקות של נסיעה שלא נדבר על וייז או שיחות וכו', זה קורה, ולא קצת.

• תוכן חדש...