Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בלוטות' באייפון 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נתקל בבעיות עם הבלוטות' באייפון 7, בהתחלה חשבתי שזה מקרי, אבל זה מתחיל להיות מטריד.

כשאני נכנס לרכב לא תמיד הוא מתחבר לבד למערכת, ואני צריך לבחור אותו ידנית. באייפון 6S עם אותו רכב לא הייתה בעיה מעולם.

עם אוזניית בלוטות, כשהיא כבר מחוברת ועל האוזן, ובלי שהטלפון זז מהמקום - פתאום יש ניתוק של הבלוטות וחיבור מחדש, כנ"ל - אותה אוזניה עם אייפון 6S זה מעולם לא קרה.

בחיפוש בגוגל מצאתי את זה, נראה שיש בעיה כללית באייפון 7, בתקווה שזה פתיר תוכנתית ולא בעיית חומרה :

http://gizmodo.com/the-iphone-7s-bluetooth-is-totally-screwed-up-for-some-1787276957

מישהו נתקל גם בבעיות ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני לא נתקלתי בבעיה בחיבור לאוזניות.

7 פלוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכיב BT והתוכנה אכן שונו קצת.

אני יכול להגיד לך מניסיוני - שברכב של אשתי (מיני קאנטרימן) - זה בדיוק מה שאתה מספר בעוד בBRZ שלי - הכל חלק לגמרי.

מהתרשמות קצרה - מערכות יותר פרימיטיביות עובדות פחות טוב איתו.

נסה למחוק את המכשיר מהמערכת ואת המערכת מההגדרות BT של המכשיר ולחבר אותם מחדש.

במיוחד אם עשית Restore וחלק מההגדרות חיבור באו ״בירושה״

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...