Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשיפה היא לא מדד מדוייק ולכן תצטרך לבצע לחלקים בדיקה בלחץ גבוה הרהה יותר מנשיפנ על מנת לאמת את תקינותם באופן חד משמעי. רק לאחר בדיקה שכזו נוכל להבין אם אכן שגה המוסך בהחלפת חלקים שלא לצורך או שביצע הכל כשורה. מבחינת מקורי או חליפי אם דרשת מקורי ושילמת על מקורי אז ברור לחלוטין שאתה אמור לקבל מקורי אם מדובר בחלק חליפי כרגע שיושב מתחת לדשבורד אז נסה להגיע להסדר כלשהו עם המוסך אני מאמין שהוא יבוא לקראתך.

פורסם

מסכים איתך שנשיפה היא לא מדד מדויק (למרות שאני מדבר על נשיפה מאומצת מאוד והתנגדות מוחלטת ללא בריחת אויר בכלל, גם לא בברז שנאמר שהוא סדוק..)

מקוה למצוא דרך לבצע בדיקה בלחץ גבוה, אין לי כלים לכך..

לגבי המקוריות: נכתב לי במפורש (בוואצאפ) שמדובר בחלק מקורי, התרעתי שאבקש לראות אותו בעיניים לפני התקנה ונאמר שאין בעיה, בפועל כשהגעתי הבחור מראה לי את החלק ללא אריזה ולשאלתי מדוע לא רשום עליו שום דבר אמר לי שמדובר בחלק 'מקורי' כי הוא מיוצר באותו מפעל של המקורי והוא זהה לחלוטין, זה לא מה שנאמר לי מראש וזה כבר הוכח כרחוק מהמציאות.. (ע"ע התמונות לעיל)

הגישה הזאת גורמת לי לחשוד בכל דבר, ונותנת פתח למצב שבו הרדיאטור תקין, הברז תקין, ורק החיבורים התרופפו והמוסך רוצה להרויח עוד כמה זוזים אז הוא הולך על כל הקופה.. אני מאוד מקוה שאני טועה.

הלואי שהייתי עושה את העבודה הזאת אצלך ואיתך, מאור..

אתה יודע כמה זמן סחבתי בלי חימום בדיוק בגלל החששות הללו

אני אפנה למוסך בכל מקרה, יש עוד דשי"ם מהעבודה שלהם (התאורה בבורר המצבים של הגיר כבתה.. וזה לאחר שגם נורת כרית אויר מבוטלת הבהבה בלי הפסקה ותפסתי את זה רגע לפני שיצאתי משם והם סידרו במקום ע"י מחשב)

אני רק מנסה להכין שיעורי בית באופן הטוב ביותר..

פורסם

בהחלט מתנצל שלא יכולתי לעזור לך. צריך להתייחס כרגע למצב הנתון והאופציה היחידה אם אתה חושב שהמוסך לא התנהל נכון הוא להוכיח לו שהחלק שהוצא מריכבך תקין על ידי בדיקת לחץ מסודרת. לאחר בדיקה שכזו במידה ותצא צודק פשוט תיגש למנהל המוסך ושב איתו כמו שצריך ברוגע והסבר לו את המצב ותראה איך הוא יכול להסתדר איתך. אני מאמין שברגע שיבין שטעה אם הוא באמת טעה אז אתה תפוצה בהתאם. כל מכון רדיאטורים יוכל לבדוק לך את המיכלולים בלחץ ולתת לך חוות דעת מקצועית ואפילו כתובה שחור על גבי לבן על מנת שתוכל להמשיך בהתנהלות שלך.

פורסם

לפני כשנה החלפנו מאייד בויטו 2009 שגם כן דרש פירוק של כל האוטו

לא רק דשבורד אלה גם הגה הילוכים וכו'

20170426_101638.jpg

האם על הרדיאטור שפורק לא ניראה סימני נזילה וכו'?

כי על המאייד רואים בבירור

IMG-20170426-WA0006.jpg

פורסם

דווקא אצלך נראה שפירקו פחות.. אמנם את ההגה עצמו לא הסירו אצלי מהמוט אבל הורידו את כל הקורה כולל ההגה וכו'

על הרדיאטור אין שום רמז לנזילה

בברז יש סימני גוון של עייפות הפלסטיק, אבל לא מצאתי סדק כפי שנטען

כאמור, אני מחכה להזדמנות לבדוק זאת באופן מקצועי יותר.

WhatsApp Image 2018-01-23 at 09.14.06.jpg

WhatsApp Image 2018-01-23 at 09.14.01.jpg

2.jpeg

פורסם

חבר יקר לפני שאתה שורף את המוסך חברת ניסן הוציא ריקול טכני והחליפה את הרדיאטור חימום עם הברז שנוזל

ברדיאטור ללא הברז הזה תוכל לאמת את דברי גם שתנסה להזמין רדיאטור מקורי שיעלה לך סכום לא מבוטל והוא יגיע אותו דבר כמו הרדיאטור החליפי שציינת פה בפוסט ללא הברז ועם יציאות שונות ממה שהיה מורכב ברכבך את הברז עצמו אין כבר אפשרות להשיג

לגבי הסכום שהמוסך חייב אותך אם זה 3500 כולל עבודה הסכום אכן הוגן

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

מתי הוצא ריקול כזה?

לא קיבלתי הודעה כזו מעולם (וקיבלתי הודעה על ריקול אחר)

נאמר לי במוסך שאין להשיג את הברז מפירוק אלא רק חדש.. ולכן עלותו הגבוהה בנפרד מהרדיאטור

מה שאתה אומר בעצם זה שמחברים את הרדיאטור בצורתו החדשה ללא ברז בכלל.. אז המוסך גבה ממני 1400 ש"ח לחינם עבור ה'ברז' וחיבר את הרדיאטור ללא ברז..

זה מה שאתה אומר?

פורסם

אשמח לקבל תשובה..

עוד מישהו יודע על ריקול שהוצא ע"י ניסאן לרדיאטור חימום עם הברז שהוחלף ברדיאטור ללא ברז..?

פורסם

מה זה TSB?

והאם אכן הוחלפה צורת החלק ובוטל הברז?

חשוב לי להבין האם 'הושחל' לי רכיב דמיוני במחיר מלא..

על הרדיאטור החדש לא מצאתי שם של חברה כלשהיא

המקורי אכן מיוצר ע"י

valeo

• תוכן חדש...