Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה? כי מניסיון את הרכב הקודם שלי ניסיתי לפרסם שם, אני בספק אם הרבה מצליחים למכור שם את הרכב.

הצעות מגוחכות באופן מחריד (27 אלף ש"ח כשהמחירון של הרכב כ-50 אלף ש"ח), אנשים שלא מבינים דבר בתחום הרכב וניזונים משמועות, אני פעם אני חוטף קריזות ויוצא לקרב נגד אותם שונאי צרפתיות שמשמיצים סתם למרות שלא הייתה בבעלותם מעולם מכונית צרפתית (זה הם אומרים) או מסביר לכל מיני אנשים שטויוטה אייגו זה סיטרואן C1 וזה לא "צרפתי" וכו'.

בוא נגיד שהקבוצה הזאת דווקא די מייצגת את כל מה שלא טוב בתחום הרכב בארץ. אנשים שלא מבינים דבר, אנשים שניזונים מסטיגמות וסתם כל מיני אנשים שחיים בסרט ובאים להרוס לאנשים ולהפריע במכירת הרכב.

אתמול או היום ראיתי רכב שפורסם שם שנמכר לאחר הורדה מהכביש על שיפורים, אבל הוא מקורי! :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה? כי מניסיון את הרכב הקודם שלי ניסיתי לפרסם שם, אני בספק אם הרבה מצליחים למכור שם את הרכב.

הצעות מגוחכות באופן מחריד (27 אלף ש"ח כשהמחירון של הרכב כ-50 אלף ש"ח), אנשים שלא מבינים דבר בתחום הרכב וניזונים משמועות, אני פעם אני חוטף קריזות ויוצא לקרב נגד אותם שונאי צרפתיות שמשמיצים סתם למרות שלא הייתה בבעלותם מעולם מכונית צרפתית (זה הם אומרים) או מסביר לכל מיני אנשים שטויוטה אייגו זה סיטרואן C1 וזה לא "צרפתי" וכו'.

בוא נגיד שהקבוצה הזאת דווקא די מייצגת את כל מה שלא טוב בתחום הרכב בארץ. אנשים שלא מבינים דבר, אנשים שניזונים מסטיגמות וסתם כל מיני אנשים שחיים בסרט ובאים להרוס לאנשים ולהפריע במכירת הרכב.

אתמול או היום ראיתי רכב שפורסם שם שנמכר לאחר הורדה מהכביש על שיפורים, אבל הוא מקורי! :shock:

לא הייתה לי צרפתיה מעולם אבל היו למספיק אנשים שאני מכיר כדי לשמוע מהם כמה תקלות מוזרות הם חוו איתן.

לא יודע אם זה נכון לצרפתיות של היום, אבל מדבר על הצרפתיות של העשור הקודם לפחות.

פורסם

בשטיפה כי כאילו האוטו "שמור". אני האמת מפרסם מחיר וכו', שלא יפנו אליי סתם אנשים שהתקציב שלהם הוא 50K לדוגמה.

בכל אופן, אכן אנשים מבלבלים במוח. מתקשרים מתחילים להתמקח על המחיר בטלפון. הכי הצחיק אותי כשמישהו אמר לי מחיר X (שהיה קרוב למה שאני מבקש) "אני בא. אני רציני מאוד". לטעמי מי שמתמקח על המחיר בטלפון, מבלי להכיר את הרכב הוא לא רציני בכלל.

בכל אופן, זה זוועה. אני אישית חווה את זה עכשיו כמוכר. זוועה.

פורסם
בשטיפה כי כאילו האוטו "שמור"..

אני מבין את הסיבה, אבל זה מצחיק וזילזול באינטליגנציה של אנשים.

מישהו באמת אהבל מספיק לחשוב שאם אין תמונה של הרכב בשטיפה, הרכב תמיד מלוכלך? או שאנחנו מספיק מטומטמים לא להבין למה הם שמו תמונה כזו?

היתה מודעה אחת שנתקלתי בה, שכל התמונות ללא יוצא מן הכלל היו של המכונית בשטיפה...

פורסם
ומה הקטע הזה של לצלם את הרכבים בשטיפה?

מצלמים את הרכב במכון שטיפה וכותבים "שטיפה ידנית בלבד". כמובן ששטיפה ידנית במכון תהיה שטיפה איכותית :?

אלה שמצטלמים עם שטרות וכותבים "מזומן ביד מחר" - כאילו אני אסכים לקחת כסף ביד שלא דרך בנק.

קבוצת ליצנים.

פורסם
דברים שאני אוהב:

גמיש אבל לא בלרינה

רכב הצגה

כל רכב ספורטיבי שלא ננהג ספורטיבי

מכיר את לוי יצחק לא חברים

מטוםל כמו שעון (בחיים לא טיפלתי בשעון).

שיטת ה"חזר להיות רלוונטי", כלומר לא הצלחתי למכור חצי שנה אז עכשיו במקום להוריד מחיר אני אשחק אותה שלא רציתי למכור.

Bazinga

מושקע בארגזים של כסף :lol:

פורסם
לא הייתה לי צרפתיה מעולם אבל היו למספיק אנשים שאני מכיר כדי לשמוע מהם כמה תקלות מוזרות הם חוו איתן.

לא יודע אם זה נכון לצרפתיות של היום, אבל מדבר על הצרפתיות של העשור הקודם לפחות.

וזה עדיין לא ניסיון אישי שלך, אני גם שמעתי מספיק דברים כאלה, הרוב ממה ששמעתי זה על רכבים ישנים יחסית ולא על צרפתיות מודרניות.

באופן אישי לא נתקלתי בתקלות חריגות או בבעיות חשמל כמו שנוטים להפחיד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם לי יצא לפרסם בפשפשוק ולא רשמתי מחיר. אתה יודע למה? כדי להימנע מכל הליצנים שיכתבו תגובות של 20,000 פחות וסתם הורסים לך את המכירה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
מספיק שיש מישהו שמוכר רכב זהה לשלך במחיר נמוך משלך, הרכב שלך "שרוף" אוטומטית.

מעדיפים לשמור את המחיר לפרטי כדי להסביר למה שלי "שווה יותר"

דברים שאני אוהב:

גמיש אבל לא בלרינה

רכב הצגה

כל רכב ספורטיבי שלא ננהג ספורטיבי

מכיר את לוי יצחק לא חברים

מטוםל כמו שעון (בחיים לא טיפלתי בשעון).

שיטת ה"חזר להיות רלוונטי", כלומר לא הצלחתי למכור חצי שנה אז עכשיו במקום להוריד מחיר אני אשחק אותה שלא רציתי למכור.

Bazinga

Sent from my SM-C5000 using Tapatalk

פורסם
לא רוצים שסתם טרולים יגיעו וכתבו דברים לא רלוונטים כמו "יקר מדי אחי תוריד מחיר" האנשים הרצינים ירצו לפנות בפרטי

אמת.

יש הרבה ליצנים בפשפשוק שיכולים להרוס לך את המודעה שפרסמת עם התגובות שלהם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפשפשוק הזה טוב רק למכירת דברים בסכומים של כמה מאות מקס' כמו סלולרי משומש וחלקים לרכב. בחיים לא מכרתי מכוניות בפייסבוק כי זו לא פלטפורמה מתאימה. לא סתם אסור להגיב בפורום קניה ומכירה. לוח כמו יד2 הרבה יותר יעיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Bazinga

כל כך נכון - זה אחד הגדולים...אגב, מאד נפוץ גם פה באתר...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ניקו פ. - העלאת לי חיוך ענק ::::)

Smiro - לדעתי אין בעיה לדון דיון קצר על מחיר, אם זה מה שיביא לסגור עסקה. אם זה מעל 2 משפטים - לא.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...