Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל מחיישן טורבינה בגיר, החלפתי אותו, הכל הסתדר מהבחינה הזאת, הגיר חזר לתפקד.

אבל לפני שהחלפתי אותו, חשדתי שיש בעיה עם השמן גיר, הצבע הוא אדום-חום קצת כהה, אבל לפי מדידה

כנראה שהיה נדמה לי שחסר קצת שמן גיר, אז קניתי שמן גיר של קסטרול, מסוג דקסרון 3

אבל אז גיליתי שאצלי במאזדה (לאנטיס 2003, 1.6) יש צורך בשמן גיר בתקן M-V ולא דקסרון 3, למרות

שיש כאלה שאומרים שגם דקסרון 3 מתאים. בכל אופן, על המיכל של השמן גיר בדיעבד גיליתי שכתוב - DO NOT USE When M-V needed, או משהו כזה, לא זוכר את הניסוח המדוייק.

אז בסך הכל הוספתי מהדקסרון 3 הזה - 250 מ"ל דרך המדיד של השמן גיר.

ואז, כבר כמה שעות לאחר מכן, הגיר בועט בעיקר כשהרכב קר, מהילוך ראשון לשני - בועט ומרגישים את זה

לא שלפני זה הוא היה ממש רגוע, אבל אחרי הוספת השמן הנ"ל הבעיטה ממש מורגשת, ודבר נוסף שהיה גם קודם רק בצורה

חלשה יותר זה משיכת הילוכים, מראשון לשני בערך עד ל-3000 סל"ד ואז מעביר הילוך, וזה קורה בעיקר בנמוכים מראשון לשני, לפעמים משני לשלישי, משלישי לרביעי - כמעט ולא מורגש.

האם יכול להיות שה-200 מ"ל האלה שינו כל כך הרבה? (לציין שהייתי עם חיישן טורבינה דפוק במשך חודש עד שהוחלף)

או עשו נזק בלתי הפיך?

יש כאלה שאמרו לי שבכלל זה קשור למצערת, או לMAF, אני לא באמת יודע.

דבר נוסף ששמתי אליו לב, עד היום הצריכת דלק היתה 1 ל-10, כאשר הנסיעות שלי 80% בינעירוני מהיר, ו20% בתוך העיר.

סוגי הנסיעות לא השתנו, אבל הצריכה עלתה ל-1 ל-9.

מה דעתכם?

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב והאם הוחלף בעבר שמן גיר?

אני ביצעתי החלפת שמן גיר+פילטר ללאנטיס כזאת(העלתי מדריך תריץ חיפוש), דקסרון 3 לא מתאים לגיר הזה. הגיר עדיין דופק.

אני יודע שיש שיש קשר לחיישן מצערת ודפיקות בגיר אם שיחקו פעם עם החיישן, אני מתכוון להחליף תושבת גיר(מקורית כמובן שעולה כמעט 600 שקל) ואז אבין אם הבעיה בתושבת.

פורסם

הרכב עשה 136,000

הגיר עצמו כך נודע לי הוא גיר שהורכב משיפוץ, הבעלים הקודמים החליף אותו לפני 4 שנים. כאשר הרכב היה ב-88,000

• תוכן חדש...