Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 30K

hexxt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חייב להדגיש, אני לא מתכוון כרגע לקנות, אלא רק כדי ללמוד כמה שיותר על רכבים (בעוד כחצי שנה אקנה רכב).

אני אשמח אם תתנו לי דגם לרכב מיני ידני, תסבירו לי קצת עליו, תסבירו כמה דלק הוא לוקח, נפח ומה זה אומר, וכו'

תודה :)

פורסם

יש לך את הפיאט פדנה,אמינה ולא יקרה לאחזקה תא מטען בין הגדולים בקטגוריה,מושבים נוחים.

שברולא ספארק בעל תא מטען די קטן אבל מנוע זריז יותר אם כי לא גמיש,אבל במאמץ יהיה עדיף.

מעט טיפה יותר יקרה היא הפיקנטו,אמינות טובה ובעלת אחריות מורחבת,כלומר לך תהיה עד 2018 אחריות למנוע והגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך את הפיאט פדנה,אמינה ולא יקרה לאחזקה תא מטען בין הגדולים בקטגוריה,מושבים נוחים.

שברולא ספארק בעל תא מטען די קטן אבל מנוע זריז יותר אם כי לא גמיש,אבל במאמץ יהיה עדיף.

מעט טיפה יותר יקרה היא הפיקנטו,אמינות טובה ובעלת אחריות מורחבת,כלומר לך תהיה עד 2018 אחריות למנוע והגיר.

ומה לגבי דלק? כמה הוא מוציא מבחינת ק"מ לליטר ?

פורסם

בערך 1/17-18 בבין עירוני בשיוט יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנה מספר דגמים. מספיק לגגל את השמות וכבר יעלו לך מבחנים שלהם בתוצאות החיפוש : סקודה סיטיגו, סיאט מיי, יונדאי I10, שברולט ספארק, קיה פיקנטו, פיאט פונטו איבו ( סופר-מיני ) ורנו קליאו 1.2 ( גם סופר-מיני )

פורסם

עוד שאלה, במידה ואני קונה רכב מהמוצעים פה באשכול, לדוגמה I10, כמה זמן לוקח בממוצע למכור את הרכב במידה והחלטתי "להשתדרג" לרכב יקר יותר?

בנוסף, איך זה הולך עם הביטוח כשאני מחליף רכב? צריך לשלם כפול ?

פורסם

אי אפשר לדעת תוך כמה זמן תמכור,תלוי במזל אם הרכב שמור אפשר גם תוך יום ואפשר גם בחודש או יותר תלוי גם במחיר שאתה דורש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...