Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דיברתי עם נציג מכירות מאלבר והוא הציע לי סוזוקי אלטו 2011, לטענתו לא עברה תאונות.

הבעיות היחידות שהוא אמר לי שיש לרכב הוא שיש לו מצבר חלש ואחד מהצמיגים לא משהו.

קיבלתי ממנו את תיק הטיפולים ונראה שיש באוטו עוד כמות לא רעה של בעיות, אני לא סופר מבין ברכבים אז אני לא יודע מה החומרה של הבעיות האלה, וכמה יעלה לתקן ואם כדאי לי לקנות את הרכב עם הבעיות שלו.

כרגע הנציג מכירות מציע לי את הרכב ב30 אלף, והם גם מתחייבים לסדר את המצבר והצמיג.

אני מצרף את תיק הטיפולים, מה אתם חושבים?

CarTest.jpg

פורסם

מחיר מטורף לרכב בן 5 יד שלישית, כמה ק"מ?

לא שווה

1, כשתמכור- אתה יד רביעית!

2, תוכל להשיג באותו מחיר עוד שנה ופחות יד במצב יותר טוב, יש הרבה בשוק.

פורסם

לפני כמה חודשים מכרתי כזאת 2012 יד 2 , ללא תאונות כלל,צמיגים חדשים, ללא שום הערה על מנוע, קירור או מערכת הצתה, ב-34.5 אלף.

לא הייתי חושב על לקנות כזאת כמו שהציעו לך גם לא ב-25.

פורסם
מחיר מטורף לרכב בן 5 יד שלישית, כמה ק"מ?

לא שווה

1, כשתמכור- אתה יד רביעית!

2, תוכל להשיג באותו מחיר עוד שנה ופחות יד במצב יותר טוב, יש הרבה בשוק.

104836 ק"מ.

תאריך עלייה לכביש: 1.2011

תודה רבה על הייעוץ.

פורסם (נערך)

עריכה:

רד מהאוטו

תמצא בשור הפרטי מכוניות טובות בהרבה באותם מחירים

דוגמא קטנה מהפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?616776-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-1-2-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...