Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה או לאון fr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מתלבט בין אלפה רומאו גולייטה 2012-2013 דגם המפואר או סיאט לאון fr 2013 .. בשני הרכבים אני מדבר על אוטומאט.

שימושים בעיקר נסיעות יומיות של 50 קילומטר ביום ומדי פעם נסיעות ארוכות

תודה

עריכה אחרונה על ידי almogb
אוטומאט
פורסם

אני לא יודע לגבי אמינות ועלויות אחזקה, אני רק יכול להגיד שהג'ולייטה נראת מאוד מיוחדת (ויפה) על הכביש לעומת הלאון שהפכה להיות כל כך נפוצה ולא מעניינת.

פורסם

לאון 2013 זה כבר הדור השלישי, או השני? אם השני, אין בכלל שאלה. אין ללאון 2 שום יתרון פרט להיצע שיפורים נרחב יותר. אם הדור השלישי, המכונית משמעותית יותר טובה מהשני וראויה יותר לרכישה. לטעמי היא מיוחדת פחות ויפה פחות (בייחוד בפנים, אך גם בחוץ) מהג'ולייטה והתנהגותה קצת פחות מהנה, אבל היא בפירוש מכונית טובה.

מבחינת עלויות אחזקה הג'ולייטה ממש לא יקרה, אין לי מושג לגבי הלאון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תתייעץ עם הבחור מהשרשור הזה הוא בטח יוכל לעזור לך כי היתה לו ממש את אותה ההתלבטות והוא קיבל שם הרבה מידע בר שימוש

הא, ומה שרומן אמר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...