Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'יפ M-151 (שניראה שהוא מסתיר עוד ג'יפ)

לפי שמועות וסיפורים אי אפשר לקנות מהצבא אלא לייצוא בכמויות אם מישהו יודע איך ניתן לירכוש אחד ולשפצו. אולי להתארגן כקבוצה שתרכוש מספר כלים. זה כלי פשוט מדהים.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אכן צודק, באתר היו שנים ,לא ניראה לי שהגיעו לבעליהם בצורה חוקית. אישית ידוע לי על שתים חוקיים שנמסרו לידהם של ישראלים לאחר בניית שדות התעופה ע"י האמרקאים אחד היה שייך למש"ק כ"א ביח' המילואים שלי, שנימכר ופורק לטובת הג'יפ האחר. אגב היה לו סמל מרינס אמיתי על הגריל.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ג'יפ כזה חונה ברמת-גן, בצבע ירוק-חאקי ועם לוחיות רישוי ישראלית (חמש או שש ספרות, לא זוכר בדיוק).

ואם זכרוני אינו מטעני, יש לו איזשהו סמל על המכסה מנוע...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לרכוש ג'יפים כאלו לפרוק, במגרשים ליד צריפין.

אין בעיה להשמיש אותם לנסיעה, אבל ללא רישיונות. אם יש להם רישיונות, זה כנראה קומבינה כלשהי.

פורסם
אפשר לרכוש ג'יפים כאלו לפרוק, במגרשים ליד צריפין.

אין בעיה להשמיש אותם לנסיעה, אבל ללא רישיונות. אם יש להם רישיונות, זה כנראה קומבינה כלשהי.

אתה בטוח שאתה מדבר על M-151 ולא על הסיקס? אני עוקב אחרי המכרזים של הצבא בעיתון מידי יום ולא ראיתי בשלוש שנים האחרונות מכרזים ל M-151 ומה שראיתי בתקופה לפני היו למכירה בקבוצה (של כלים) לייצוא.

Moshe Azulay

פורסם
אתה בטוח שאתה מדבר על M-151 ולא על הסיקס? אני עוקב אחרי המכרזים של הצבא בעיתון מידי יום ולא ראיתי בשלוש שנים האחרונות מכרזים ל M-151 ומה שראיתי בתקופה לפני היו למכירה בקבוצה (של כלים) לייצוא.
כן בטוח.אני מכיר מס' כלים כאלו שנוסעים.

בכל מקרה הג'יפים פורקו ונוזקו ע''י הצבא לפניי המכירה, ככה שצריך לרכוש חלקים ולהרכיב מהם ג'יפ!

פורסם

בניגוד אלינו, האמריקאים, יודעים שהכלי הזה בטיחותי ממדרגה ראשונה, והקדים את זמנו בעשרות שנים בנושא בטיחות... (ציניות לשמה למי שלא הבין)

ולכן, הם הוציאו חוק שאסור לימכור כאילו ג'יפים אלא לפרק אותם. יש תמונות של מיגרשים של 151M חתוכים ל2...

בישראל יודעים יותר טוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי גם בארץ אין להם שום דרך חוקית לחזור לכביש.וכמו שכתבתי, הצבא פירק את הג'יפים וגרם להם נזקים. אבל עם קצת מאמץ אתה יכול לקנות את כל החלקים ולהרכיב מהם ג'יפ.כנ''ל לגביי הסיקסים שהצבא מוכר, אין אפשרות חוקית לעלות אותם על הכביש!

פורסם

יש אחד מכוסה חלקית ברמת השרון אני יכול בהזדמנות קצת להתקרב לבדוק אם יש לו לוחית רישוי ישראלית

בלי קשר יש עוד מקומות בצה"ל שהג'יפים האלה נוסעים והם במצב לא רע בכלל [בחטיבה שלי]

למה? ככה!

פורסם
יש אחד מכוסה חלקית ברמת השרון אני יכול בהזדמנות קצת להתקרב לבדוק אם יש לו לוחית רישוי ישראלית

בלי קשר יש עוד מקומות בצה"ל שהג'יפים האלה נוסעים והם במצב לא רע בכלל [בחטיבה שלי]

כן, מה לעשות, ככה זה...

בצהל של שנות האלפיים, כשלכל קצין מוקצה לפ-טופ, ולפעמים גם GPS ופלם, החייל הפשוט רץ, עדיין, עם מק 77 על הגב :???:

אגב, אני ראיתי (במו עיני) 151M עם ניירות שניקנה מהצבא (מאחוריו עומד סיפור שלם, וכמו שפעם נתנו להכניס כלים כמו הקטרהם לארץ, ככל הנראה מישהו אפשר את זה, ומישהו אחר זכה...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני זוכר שירשור ארוך בנשוא (נראה לי בג'יפולוג)שבו הוסבר שבשלב מסוים הצבא איזרח כמה כלים לקב"טים וסיורים אזרחיים בצפון ,ומשם הם חדרו לשוק האזרחי .

מדובר על בודדים כך שכנראה כולם מצאו בעלים שלא יוותרו עליהם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתם מתכוונים לגפ"ס כמו שמופיע בתמונה המצורפת?

נלקח מהאתר של טל זוהר www.talzohar.com, צלם הבית של פולגז.

יפה לו תכלת :wink:.

לא?

Moshe Azulay

• תוכן חדש...