Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גרנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פה כמה חברי פורום שדווקא להם ניסיון טוב עם הגיר הרובוטי של הEVO.

הכי טוב שתנסה בעצמך. אבל אתה חייב להבין את ההבדל בין אוטומטי "רגיל" (פלנטרי) לבין רובוטי - לגבי העברת ההילוכים והתפעול הכללי של הרכב בעת נסיעה. דגמי הEVO דווקא די נפוצים ובעלי רמת אבזור מאוד גבוהות יחסית למקבילות שלהם במחיר.

אני מבין שבגיר אוטומטי רגיל הגיר פשוט מעביר לבד את ההילוך וברובוטי יש קלאץ' והוא לוחץ עליו לבד ומעביר לבד להילוך הרצוי עוד אמרו לי שלרוב אנשים חווים איתו אי נעימות זה כי הם לא עוזבים את הגז לרגע כדי לאפשר לרובוט ללחוץ על הקלאץ' ובגלל זה הם מרגישים טלטולים.

התקציב שלי הוא 30 אלף וכל האיבו שראיתי בתקציב שוכנים להם בחברות ליסינג ככל הנראה כרכבי השכרה (כל איזור צפון) לכן אני מכוון יותר לגרנדה.

פורסם

אכן צריך משחק עם הגז בשביל שיהיה יותר חלק,יש כאלה ואני ביניהם שפשוט לא סובלים גיר רובוטי חד מצמדי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרה לי דבר חשוד עכשיו,לפני שבועיים התעניינתי לקנות ממישי את הגרנדה שלה והיא מכרה למישו אחר לפני שבדקתי את הרכב,היום היא שלחה לי הודעה שיש לה בת דודה עם אותו רכב עם נתונים טובים והיא מוכרת באותו איזור

יכול להיות מדובר בסוחרת עם שתי מספרים או קומבינה כל שהיא?

פורסם

הכל יכול להיות, לכן בודקים ברישיון רכב מי רשום כבעל הרכב (האם זאת אותה בת דודה).

אם הרכב לא יד ראשונה, לראות מתי נעשתה העברת בעלות.

אם זה לפני שבוע שבועיים הייתי מדלג.

פורסם

פיאט (וכרגע לא משנה אם זה גרנדה או איבו ורמת איבזור) פשוט לא שווה את ה 30 אלף, הגיר הרובוטי זוועה,

עלות טיפולים לא זולה , אם מתחילים לתקן ולהתעסק עם הגיר אז זה ממש ממש לא זול, שלא נדבר על חוסר שוק , (מניסיון של 3 שנים על גרנדה)

הייתי ממליץ לך ללכת על יפני או קוראני ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
הכל יכול להיות, לכן בודקים ברישיון רכב מי רשום כבעל הרכב (האם זאת אותה בת דודה).

אם הרכב לא יד ראשונה, לראות מתי נעשתה העברת בעלות.

אם זה לפני שבוע שבועיים הייתי מדלג.

אה לא חשבתי על זה תודה על ההצעה.

פיאט (וכרגע לא משנה אם זה גרנדה או איבו ורמת איבזור) פשוט לא שווה את ה 30 אלף, הגיר הרובוטי זוועה,

עלות טיפולים לא זולה , אם מתחילים לתקן ולהתעסק עם הגיר אז זה ממש ממש לא זול, שלא נדבר על חוסר שוק , (מניסיון של 3 שנים על גרנדה)

הייתי ממליץ לך ללכת על יפני או קוראני ,

כן שמעתי שהטיפולים לא זולים בכלל,חשבתי על הונדה ג'אז גם כאופציה אבל בצפון אני לא מוצא משו ראלי,סירון נראה לי צפוף במושבים מאחור ובגלל שאני גר בהרים ולחבר יש את הניסן מייקרה הבנתי שזה יהיה סיוט לנהוג ברכב הזה בישבילי.

ממש בעייתי כל העניין מתחיל ליאש אבל התחבורה הציבורית פה זוועתית אני חייב רכב

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי, שאלההצריכת דלק שציינת נכונה לגרנדה 1.4 או 1.2?

תודה..!

השכרתי את הרכב בחו"ל (מודל 2015) עם גיר רובוטי חד מצמדי - שהיה נוראי בלשון המעטה, חוץ מזה הרכב היה סבבה, גם סוחב יפה,

אל תצפה ממנו לביצועים, תצרוכת דלק לפי מחשב הרכב יצאה לי 6.5 ליטר ל-100 ק"מ (נסיעה בעיר + הרים +בינעירוני).

המלצה שלי - תתרחק מהרובוטית - או ידנית או אוט' פלנטרי.

• תוכן חדש...