Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני שואל עבור חבר (שקצת התייאש).

ברכב הנ"ל נדלקה נורת engine check ועימה שלל סימפטומים: כיבוי והדלקה מחדש של תצוגת מצב ההילוכים ותצוגת מד המהירות. לאחר מכן דומם עצמו לדעת ואז חזר לחיים. כמו כן כאחד המקרים דומם ברמזור, נידלק לאחר כמה נסיונות ואז קירטע לסירוגין. מזגן גם כבה בכל מיקרה שכזה (אני מניח שהרכב ניכנס למצב חירום בגלל התקלה?).

הרכב נלקח לחשמלאי שסרק ואמר שהמחשב מלא תקלות וקשה להבין מי הגורם הראשי. הוא ניקה את התקלות מהמחשב וביקש מידידי שיחזור לנסוע ויופיע שוב עם הופעת התקלה הראשונה. הרכב נסע מעולה למשך שבועיים ואז קרה מיקרה הדימום של המנוע וידידי בחר לנסוע למוסך היבואן. שם אמרו לו מבלי לצחוק אגב, שיש לשלוח את כל שלושת (?) המחשבים לבדיקה, סכום שעלותו אי אילו עשרות מיליארדי דולרים.

בקיצור - הבחור כפי שאמרתי - מיואש, אפעס.

מנסיוני (הדל, יש לומר) אמרתי לו שיוודא קודם כל שהארקה ברכב תקינה, בעיקר המגע אל גוף הרכב.

מה אתם אומרים?

תודות.

פורסם (נערך)

שלא נכנסים עם רכב כזה ליבואן.

שיבחר מוסך קרוב לביתו , אחד שמבין בצרפתיות ושיתקנו . לפעמים רכיב אחד זול שכשל יכול לגרור סדרה של קודי תקלות . צריך ניסיון ויכולת אבחון גבוהה משהו שלא תמיד בנמצא במוסכי היבואן.

פעם ביקשתי ממוסך יבואן לסרוק תקלות בסורק )כי שכחתי את ה obdII שלי) וזה לקח להם 20 דקות ו ₪200.פעולה שלוקחת כדקה שתיים עבורי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מאיפה אתה בארץ? יוכלו להמליץ לך על מוסך מתמחה טוב.

אני מטפל במוסך גבע בת"א. ממעלה אדומים הייתי מגיע למוסך וחוזר עם חיוך כל הדרך. משיחה עם הבעלים, יש הרבה לקוחות שמגיעים מרחוק ולא רק עם צרפתיות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...