Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רציתי לשאול אם מישהו יכול בבקשה לבדוק לי בautodata מהי מידת הצמיגים המקסימלית המותרת לרכב מהסוג הנ"ל?

מפשפוש באינטרנט ראיתי כל מיני תוצאות ''16 ''17 במידות כאלה ואחרות. אבל רציתי שמישהו ייתן לי תשובה סופית ומגובשת.

כרגע הרכב עם צמיגים 195x60x15 (אם אינני טועה) די שחוקים וטסות. ואני משתעשע עם הרעיון להתחדש ברביעיית צמיגים שמנים עם חישוקים חדשים וספורטיביים.

אה ועוד שאלה. במידה ואכן שיניתי מידה, האם עלי ללכת למכון טסטים בכדי לשנות את המידה באופן פורמלי?

תודה לעונים וחג שמח :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

רוצה תשובה סופית ומגובשת - תקנה צמיגי GOODYEAR באותה מידה שיש לך.

אם תשים משהו יותר גדול, זה יפגע לך בנוחות ובצריכת דלק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על התגובות אבל אני שם את זה כרגע על hold .

אתם לא תאמינו, אבל ירדתי בבוקר לאוטו וחשכו עיני.. משהו ריסק לי את המראה הימנית וגם שפשף קצת את הדלת (מתחתיה)...

איזה באסה.. פירקתי את המראה וכרגע אני צריך למצוא אחת אחרת באותו צבע או לקנות חדשה ולצבוע.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אוקיי, אז סידרתי את המראה. הרבה סבלנות וקצת אפוקסי, והתושבת השבורה חזקה כמו אבן :)

הכל חזר לקדמותו ללא שום עלות (כספית, אבל נפשית כן).

בכל אופן רציתי לשאול. בתמונה המצורפת מעלה כתוב לפני רדיוס החישוק עוד מספר מה הוא אומר? לדוגמה 4x17. מה ה4 מציין?

ועוד שאלה כללית, כשאתם קונים חישוקים חדשים. אתם קונים 4 או 5 עם גלגל נוסף? O_O

• תוכן חדש...