Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה סדרה 5 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ממש מבין את ההתלהבות ממצעד הדגמים המבלבל של מרצדס היום.

יש להם כמה הברקות, כמו C וS קופה היפיפיות החדשות (שאגב צריך סרט מדידה כדי להבדיל ביניהן...) אבל אין שום יתרון לC על סדרה 3 (ההערה שהיא שווה תוספת מחיר רצינית הזויה, וגם לא עומדת בקנה אחד עם התמחור שלה בחו״ל) בטח לא בניהוג.

אין ספק שמרצדס שידרגו את תאי הנוסעים בצורה משמעותית בדגמים החדשים לאחר ביקורת לא טובה בעליל על האיכות שלהם בשנים האחרונות.

אישית אני אוהב את הפשטות היחסית והסולידיות בב.מ.וו כמו גם באאודי.

פורסם
מסכים עם כל מילה. שהלכתי לסגור על ה3 וראיתי את התא נוסעים העלוב שלה, סגרתי על הIS. אחרי שנתיים שרציתי גיפון סגרתי על הNX ולא על הX3 בגלל התא נוסעים העלוב שלה. בקרב BMW מול מרצדס לפי דעתי מרצדס נותנת היום נוק אאוט.

חבל. בשני המקרים ויתרת על המכוניות המובילות הקטגוריה עבור שני מכוניות שבעדינות אומר, רחוקות מאוד מלהבריק (דינמית לפחות).

פורסם
לדעתי ב.מ.וו מתחילה קצת לאבד את הכיוון וחבל.

אני נוטה להאמין שמרצדס כנראה תמשיך להוביל את המכירות בסגמנט ובכלל בכל קשת הדגמים למעט סדרה 3/C.

קשה לי להסכים איתך שמרצדס מובילים בסגמנט, במקרה גם יש לי נתונים: ב-2015 מרצדס מכרו 306,000 E-קלאסים, ב.מ.וו מכרו 347,096 סדרות 5 בעוד שאודי מכרו 293,673 A6.

ה-E החדשה מאוד מרשימה אבל היא נכנסה רק לא מזמן.

פורסם (נערך)
אתם רק שוכחים שבסדרה 3 יש איכויות הנדסיות ודינמיות שמשאירות את ה-C קלאס מאחור, עם כל הפנים המצועצע שלה.

בבימר משלמים עליהן ועל יכולת דינמית גבוהה. נסו לנהוג בשתיהן - ותבינו.

אגב, C קלאס הנוכחית מרגישה זולה ופחות איכותית מכל C קלאס לפניה. שנאמר, אל תסתכל בקנקן...

נהגתי במצטבר למעלה מ15k ק"מ על 328 ו428 חדשות ולמעלה מ20k ק"מ על הC300, המרצדס הרבה יותר נוחה בעיר ומחוץ לעיר, תא הנוסעים הרבה יותר נעים ועם המרצדס לא חוויתי את החרא שחוויתי עם צמד הבוואריות, כאשר בכביש גלי במהירות גבוהה הן השמיעו בום מתכתי כשהמרכב סגר את מהלך המתלים עד הסוף, זה הלחיץ אותי למען האמת וקרה לי רק ב3 וב4.

ואגב ההשוואה הכללית בין ב.מ.וו למרצדס, עברתי על רוב קשת הדגמים בשנה האחרונה,

מעדיף את הGLC על הX3

4e96fa320b4ae91d9411a0a52f4f55a6.jpg

a5e8274c32b07bac9d4652e718937d77.jpg

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

• תוכן חדש...