Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הדו"ח יוצא מודפס

לא עוד השתלמות בכתב היתדות.

נראה לי שהכל יושב בזיכרון של המדפסת כי השוטר כיסה את כל הפינות כפי שהפסיקה מחייבת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השוטר היה לבד?

איך ביצע פניית פרסה ושמר על קשר עין רציף?

הוא רושם שהרכב עמד שפניו לכיוון צפון ולאחר שסימן לו לעצור (מקווה שלא ניסית לברוח) ולאחר שחלף ביצע פניית פרסה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

נו באמת בעיה לסובב את הניידת תוך כדי מבט לעבר הרכב השני.

בוא נניח לרגע שפות"ש רוצה להישפט.

מקום השיפוט בית המשפט לתעבורה אילת.

יגיע פעמיים לבית המשפט.

פעם לישיבת ההקראה , בה יגיד בקול ברור לא מודה

ישיבה שניה , ישיבת ההוכחות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האם מדובר בדו"ח שהוקלד בשטח או בטופס מוכן מראש?

עולה לי מנבכי זכרון מקרה בו שוטרים הכינו טופס דומה ומילאו בכתב היד רק את פרטי הרכב שנלכד, התאריך, השעה והמהירות - ודו"חות אלה נפסלו על ידי בית המשפט, אם כי איני זוכר מה היה הטיעון. מעניין אם יש ציוד והוראות חדשים.

חייב לומר שהניסוח נראה כשל עורך דין מנוסה, ולא של שוטר בשטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נו באמת בעיה לסובב את הניידת תוך כדי מבט לעבר הרכב השני.

בוא נניח לרגע שפות"ש רוצה להישפט.

מקום השיפוט בית המשפט לתעבורה אילת.

יגיע פעמיים לבית המשפט.

פעם לישיבת ההקראה , בה יגיד בקול ברור לא מודה

ישיבה שניה , ישיבת ההוכחות.

האם מדובר בדו"ח שהוקלד בשטח או בטופס מוכן מראש?

עולה לי מנבכי זכרון מקרה בו שוטרים הכינו טופס דומה ומילאו בכתב היד רק את פרטי הרכב שנלכד, התאריך, השעה והמהירות - ודו"חות אלה נפסלו על ידי בית המשפט, אם כי איני זוכר מה היה הטיעון. מעניין אם יש ציוד והוראות חדשים.

חייב לומר שהניסוח נראה כשל עורך דין מנוסה, ולא של שוטר בשטח.

השוטר היה לבד?

איך ביצע פניית פרסה ושמר על קשר עין רציף?

הוא רושם שהרכב עמד שפניו לכיוון צפון ולאחר שסימן לו לעצור (מקווה שלא ניסית לברוח) ולאחר שחלף ביצע פניית פרסה.

אלעד

השוטר היה לבד היה בחולות מולי זאת אומרת נגד הכיוון הוא הדליק כחולים עצרתי בצד ואז הוא התפרסס ועצר

אולי הוא רשם את הדוח הזה באותו הנוסח לעוד 5 נהגים רק עם מהירויות שונות זה תקין אין לי איזה קייס?

ואני אשמח לשמוע מכם חברי הפורום המלומדים לגבי עורך דין טוב שיכול לעזור בעלות שיהיה לי באמת שווה לפתוח בעירור משפטי

למישהו היה מקרה דומה ועורך דין עזר אשמח לשמוע

פורסם

אם עו"ד טוב עולה X הרי במקרה הזה, בו הוא צריך לרדת לאילת המחיר יהיה 2X

לא רואה בעייתיות בנוסח דומה / זהה, ובלבד שאכן התקיים כל מה שנכתב.

אפילו אתה מאשר כי היית לבד וסביבך רק חול וחול, ולצערך ניידת גם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

אין לשוטר אפשרות להקליד את נסיבות העבירה במחשב מראש בדו"ח שמופק במדפסת שמותקנת בניידת.

בסך הכל בשוטר מקצועי שיודע מה לרשום בנסיבות ועל מה לשים דגש כדי שיכתבו כל הנסיבות שיובילו להרשעה בטוחה ושלא יהיה ספק כלשהו.

שוטר תנועה מקצועי יודע מה לחפש ולראות על הכביש ומה יש לרשום בנסיבות העבירה.

לא מבין על מה הפליאה ואיך הועלתה הסברה שהדוח אולי נכתב מראש.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

הטכנולוגיה והשימוש בה בשטח שהיא בבחינת חידוש, ובעיקר הניסוח היותר רהוט ממה שרגילים לראות בהעתקי הפחם שעולים כאן מפעם לפעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אייל

יש לו נוסח מוכן ממנו הוא מעתיק לדו"ח הספציפי.

דומה הדבר לטופס המובנה של בדיקות הממל"ז לפני ואחרי המשמרת בו הוא רק מסמן V, והכל כדי לא להפיל את הדו"ח על פרטים טכניים.

בדו"ח שהובא כאן, נכללו כל הדרישות שהפסיקה חייבה כדי שהדו"ח יהיה כשר.

למה לזכור את כולם בע"פ.

לו אני שוטר, ואין לגולם ברכב זיכרון, מכין לי נוסח כזה מודפס, ומעתיק ממנו בכיף לדו"ח הספציפי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נגיד שיש לו נוסח מוכן ובהנחה שכל מה שהוא רושם אכן נכון, מה רע בזה?

כשאני במשמרות בתנועה אני אוהב להתעסק בעיקר עם אכיפה של פלאפונים (במשמרת האחרונה 11 מתוך 16 דוחות היו על שימוש בטלפון בזמן נהיגה).

אם מישהו היה מסתכל על הדוחות שרשמתי היה רואה שהם דומים מאוד מכיוון שיש לי נוסח בראש ואני יודע בדיוק מה עליי לרשום בעבירה מסוג זה.

זה אומר שיש לי גולם שרושם עבורי? שיש לי נוסח כתוב? לא. זה רק אומר שהשוטר מקצועי ויודע על מה לשים דגש ומה לרשום כדי שהדוח יהיה מושלם ולא יפול בבית משפט.

פורסם
אם לא תוכל להוכיח שהקרוז קונטרול תקול אני לא רואה פה קייס משכנע.

Bazinga

איך בדיוק יעזור לו אם יוכל להוכיח שהקרוז קונטרול תקול? אם הקרוז קונטרול תקול זה מכסה אותו מעבירה?

לא משפטן אבל לדעתי ממש לא. הוא אחרי למעשיו גם כשהוא משתמש בטכנולוגיות המותקנות ברכב.

פורסם
איך בדיוק יעזור לו אם יוכל להוכיח שהקרוז קונטרול תקול? אם הקרוז קונטרול תקול זה מכסה אותו מעבירה?

לא משפטן אבל לדעתי ממש לא. הוא אחרי למעשיו גם כשהוא משתמש בטכנולוגיות המותקנות ברכב.

אם הקרוז קונטרול נמצא תקול , הרי ברור שהנהג יוכיח חפותו כביכול מפני שזו הייתה ההצהרה הראשונית שלו, האם יענש אין לדעת אבל ברור שעם ממצאים כאלה יצרן הרכב יצטרך להסביר כמה דברים

פורסם

אני אופתע מאוד אם בספר הרכב לא כתוב שליצרן אין שום אחריות אם הקרוז קונטרול לא תקין.

לא משנה באיזו טכנולוגיה ברכב אתה משתמש, באחריותך לוודא שהכל תקין. אתה הרי לא יכול לשים קרוז קונטרול וללכת לישון, נכון?

באחריותך לשים לב שהמהירות שקבעת היא המהירות בה אתה נוסע.

אגב, אם מד המהירות לא תקין, זה כבר יכול להיות קייס.

פורסם

אייל

קרא את עמדתי בשורה השניה בהודעה 21.

בנאי

עדיין חובה על הנהג להביט במד המהירות.

גם יצטרך להשקיע לא מעט ולהביא עדות מומחה שהקרוז קונטרול היה תקול מחד, וכי התקלה היא שגרמה לרכב לנסוע ב 23 קמ"ש מעל המהירות, שקבע מאידך.

גם לא ברור כיצד מוכיחים כי הקרוז קונטרול היה על 110 קמ"ש, אם בדיקה כזו לא נעשתה עם השוטר בזירת הפשע.

המשפט האחרון שלך , הוא על גבול המגוחך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בהנחה שבקרת השיוט היתה פעילה ובמהירות שפותח השרשור ציין, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שיגרום להפרש כזה במהירות מוצגת מול מהירות בפועל זה ג׳אנטים במידה לא תקנית לרכב (ו/או) צמיגים שגורמים להפרש בין מהירות מוצגת (שנמדדת בגיר) למהירות אמיתית.

אם זה יכול לגרום להפרש כזה, אין לי מושג וזו רק תאוריה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...