Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב ראשון והגעתי לארבעה דגמים (כולם ידניים)

1. רנו מגאן II ידני 2007

2. פיאט פונטו גרנדה ידני 2008 - 160 ק"מ

3. פיגו 206 ידני 2008 - 200 ק"מ

4. סקודה פאביה מנוע 1.9 ידני 2006

מה מבין הארבע מומלץ ?

והאם יש איזה שהוא דגם שיותר מק"מ מסויים או יד מסויימת כבר לא כדי להתעסק ?

תודה מראש - ירין

פורסם

מה אתה מחפש ברכב? מרווח? צריכת דלק נמוכה? תאוצה טובה?

אם אתה נוסע לרוב לבד, אז הייתי מוריד את המגאן.

הפיג'ו- איזה מנוע היא?

הפאביה היא דיזל וכנראה עברה נסועה מכובדת, יש פוטנציאל גבוה לתקלות ותיקונים יקרים ושות', הייתי יורד.

הייתי נשאר עם הפיאט והפיג'ו, אם תוכל לפרט אודות כל אחת (שנתון/חודש עלייה, קילומטראז, ידיים שעברה, מנוע, רמת אבזור...), ומוסיף גטס דור 2 שהיא לא GLF (אין יותר מידי כאלו ידניות).

פורסם
מה אתה מחפש ברכב? מרווח? צריכת דלק נמוכה? תאוצה טובה?

אם אתה נוסע לרוב לבד, אז הייתי מוריד את המגאן.

הפיג'ו- איזה מנוע היא?

הפאביה היא דיזל וכנראה עברה נסועה מכובדת, יש פוטנציאל גבוה לתקלות ותיקונים יקרים ושות', הייתי יורד.

הייתי נשאר עם הפיאט והפיג'ו, אם תוכל לפרט אודות כל אחת (שנתון/חודש עלייה, קילומטראז, ידיים שעברה, מנוע, רמת אבזור...), ומוסיף גטס דור 2 שהיא לא GLF (אין יותר מידי כאלו ידניות).

הפיאט היא או שנת 2007 - 150 אלף ק"מ , יד 4 , מנוע בנזין 1250 סמק

או שנת 2008 - יד 2 , 170 אלף ק"מ , מנוע 1250 בנזין סמק , עלייה לכביש ינואר

הפיגו היא או שנת 2007 - מנוע 1360 סמק בנזין , יד 5 , 200 אלף ק"מ

או שנת 2008 - מנוע בנזין 1360 סמק , עלייה לכביש יוני , 160 ק"מ , בעלות קודמת השכרה , התחייבות בבדיקת מנוע גיר שילדה , מסוכנות רכב

אני מחפש ברכב שיהיה חסכוני , בעיקר אמין וללא תקלות , אני נהג חדש ככה שרווח לא צריך להיות שיקול.

ועד כמה שאלות:

האם לפסול רכב שמגיע מסוכנות רכב או שהיה בעברו רכב בשכרה ?

ואם הרכב מגיע מירושלים (הרבה עליות וירידות ) הסיכון לתקלות ברכב ידני גדל או שזה לא רלוונטי ?

תודה

פורסם

מהפיג'ו שבסוכנות רכב הייתי יורד, נסעה לא מעט, ואין סיבה להעדיף רכב שהיה בהשכרה, שבטח נקרע וטופל בחלפים זולים (והפיג'ו רגישה להזנחה).

במקומך הייתי בודק פונטו גרנדה ידנית עם מנוע 1.4.

פורסם
מהפיג'ו שבסוכנות רכב הייתי יורד, נסעה לא מעט, ואין סיבה להעדיף רכב שהיה בהשכרה, שבטח נקרע וטופל בחלפים זולים (והפיג'ו רגישה להזנחה).

במקומך הייתי בודק פונטו גרנדה ידנית עם מנוע 1.4.

תודה רבה ,

אני ילך על הפיאט פונטו 1.2 משום שאין לי מספיק תקציב ל 1.4.

ישנו הבדל בין שנת 2007 ל 2008 ?

פורסם

אם הפאביה הדיזלית שמורה ובמצב טוב, זה מנוע הכי מוצלח 1.9.מנוע חסכוני וחזק למדי.

אני חושב שמדובר על אופציה ראויה בהחלט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...