Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת IP לזוג קשישים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

סבא וסבתא שלי מקבלים עזרה סיעודית מביטוח לאומי,

הרבה פעמים המטפלות לא משהו וסבא שולח אותם לדרכם(כמובן שגם הוא בגיל 89 אדם לא קל:lol:).

בזמן האחרון סבא מתאשפז הרבה וסבתא נשארת לבד עם המטפלת(חולה אלצהיימר) ואני חושש שהמטפלת לא מבצעת את עבודתה כהלכה.

החלטתי להתקין מצלמת IP שאוכל לבדוק מדי פעם את המתרחש בבית.

התכנון הוא התקנה בסלון שצופה על כל הסלון בו הם נמצאים רוב הזמן ורואה עד המטבח.

אשמח גם שתהיה בעלת ראיית לילה סבירה.

קיבלתי המלצות על 2 המצלמות הבאות:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15076

http://www.imatrix.co.il/pl_product~617~17~0.htm

איך המצלמות הללו? האם הם OVER KILL בשבילי? האם יש המלצות לדגמים נוספים?

האם אין בעיה חוקית שהמבקרים בבית מצולמים?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מעולה,שתף אותי בדגמים מומלצים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מצלמות הרשת של XIAOMI מעולות. קניתי בעבר 2 כאלה, משרתות אותי כבר כמה שנים ומבסוט מהן עד הגג.

יש להן חיישן מעולה, צילום בחושך, ואפשרות לסאונד דו כיווני - לשמוע ולדבר דרכן. עלה לי בעבר 35$ למצלמה.

שמתי בעבר קישורים והסברים מדוייקים יותר , נסה לחפש אחורה.

פורסם

הזמנתי את המצלמה של xiaomi שהומלצה באינסוף מקומות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...