Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איקון בלוח המכונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שלם אני מנסה ליפתור תעלומה של נורת ביקורת הרכב אוטלנדר 2016

הצג נידלק רק שפותחים דלת אז יש את התראת פתיחת דלת ומייד אחר כך נידלק מימין לו קוביה לבנה עם חץ עלווIMG-20160922-WA0012.jpg

פורסם

למה שלא תפתח ספר רכב ותקרא?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ומה ניראה לך שלא פתחתי קראתי את הספר ולא מוזכר באף עמוד הסימון הזה. חשבתי שבעלי אוטלנדר יודעים או ניתקלו בסימון זה

פורסם

זה בסה"כ סימן שאומר שאתה יכול להחליף את התצוגה מההתראה למשהו אחר ע"י לחיצה על כפתור ה-"רב תצוגה".

חץ דק - לחיצה קצרה.

חץ עבה - לחיצה של 2 שניות.

פורסם

להבנתי, אם מופיעה התראה כלשהי שניתן לגלול ממנה הלאה, אז יופיע אייקון כזה.

בדוק מה קורה כשאתה לוחץ על הכפתור הרלוונטי וחזור לדווח.

פורסם

לא מאמין כזה פשוט לא היה לי את זה בהתחלה כניראה שהתחלתי כיונים זה התחיל ואני חשבתי שיש חישן כל שהוא תודה ושבת שלום

פורסם
להבנתי, אם מופיעה התראה כלשהי שניתן לגלול ממנה הלאה, אז יופיע אייקון כזה.

בדוק מה קורה כשאתה לוחץ על הכפתור הרלוונטי וחזור לדווח.

לחיצה על לחצן מידע של מחשב דרך מבטלת את ההתראה. מחזירה את התצוגה למצב שהיה לפני ההתראה. ז"א לא תראה יותר סמל של דלת פתוחה, תראה רק את משולש האזהרה למעלה. במקום סמל דלת פתוחה יופע מידע שהיה שם קודם.

זה רק ע"פ הבנה שלי את הספר. לא נהגתי באוטלנדר אף פעם.

פותח השירשור, שים נקודות ופסיקים. אחרת קשה להבין מה אתה כותב.

• תוכן חדש...