Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק יונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי לכולם,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה וזה אולי ישמע לכם קצת טיפשי.

קניתי יונדאי I30 לפני כחצי שנה כאשר מילאתי טנק דלק שלם המד דלק הראה לי שיש לי לסוע בערך 490 ואפילו 500 ק"מ.

ככל שעבר הזמן זה רק ירד היום כאשר אני ממלא טנק דלק שלם המד מראה לי 450 ק"מ.

מישהו יודע את הסיבה לכך? (הטיפול הבא שלי הוא ממש בקרוב) האם זה קשור לפילטר?

תודה לכולם מראש

פורסם (נערך)

אני יכול להגיד לך מה קורה אצלי,

כשאני מאפס את כל המונים המרחק המוצג לי הוא ביחס של 1:10 בערך

ולאחר כ 10 ק״מ מתעדכן לפי סגנון הנהיגה.

אם אני לא מאפס את השעונים אז המרחק מוצג לי כתלות סגנון הנהיגה שלי ב 10 ק״מ האחרונים.

הרכב שלי , פאביה 2011 אולי גם אצלך זה מתבצע ככה.

האם בפועל באמת יוצא לך לתדלק לאחר פחות ק״מ באותו סגנון נהיגה ?

זה יותר חשוב ממה שמראה המחשב.

Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי dvoron

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזו שנה הרכב ? חדש ? משומש ? זה מאוד משנה.

בעיקרון לי יש שנתון 2009 והרכב לא הכי חסכוני אבל להגדירו שתיין כרוני זו הגזמה פראית.

בעיר 1:9.5/10 ללא מזגן ובבין עירוני , הצלחתי בנסיעה לאילת להגיע לאיזור 1:13 לערך דרך כביש 6 במהירות שלא גבוהה מ 110.

ברכב הזה,בעיקרון עד מהירות של 90-100 הרכב חסכוני ומ 100 ומעלה מתחיל להיות שתיין.

ההסבר- גיר 4 הילוכים בשנתונים הראשונים של הרכב הזה,הילוך רביעי ארוך כאורך הגלות מאמץ 5את הרכב ושומעים רעש מנוע חזק כבר כאשר הרכב על 100 3קמ"ש ו 3,000 סל"ד. (הרכב אצלי כמעט 5 שנים ו-60,000 ק"מ,אומר זאת מניסיון).

בשנתון 2012 בצורה החדשה,הגיר כבר 6 הילוכים והרכב קצת יותר חסכוני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אצלי בi20 יש קטע מעצבן שכזה. בהתחלה שקניתי את הרכב הראה לי עד התדלוק הבא, בתדלוק מלא 440-450 ק"מ עכשיו 380. המיכל דלק לא מתכווצץ אז למה ככה זה מראה אני לא ממש מבינה.

פורסם

כל קיץ עולות טענות זהות

בסופו של דבר

יותר חם = יותר מזגן = יותר עצבים = רגל יותר כבדה על הגז = הוצאות דלק גבוהות = אנשים מתבכיינים שהאוטו שוטה דלק

בסופו של יותר רכב חדש יותר חסכוני בהתחלה וגם כואב לך יותר בלב "לקרוע" אותו

• תוכן חדש...