Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה-התקנתי שבוע שעבר מצמלת רוורס. ביונדאי I10.לצערי נהגתי בפזיזות ומסתבר שהמצלה מתלבשת על המראה הראשית -וזה בעצם מסך מראה.

מסתבר שמסך מראה הזה מטשטש את הראיה, ולא יעיל כלל.(אולי אם בכלל בנסיעה לאחור).

בלחץ של הלימודים באוני' לא יצא לי לבדוק במה המדובר.

יכול ללכת למוטורולה שיבטלו כפי שהתקינו אבל השאלה שלי האם ישנן חלופות אחרות? פשוט כרגע המצב הוא ששלמתי על המוצר-התקנה-ועכשיו גם על ניתוק המוצר..

אם לא יהיה ברירה אעשה זאת אבל חשבתי אולי לשמוע הצעות ייעול מבעלי ניסיון..

תודה....

פורסם (נערך)

קניתי ב כ300 שקל לאחרונה, מצלמה שבאה עם מסך 7 אינטש באתר אליאקספרס , החיבור בין המצלמה למסך הוא אלחוטי כך שההתקנה פשוטה מאוד, מתקין לקח לי 100 שקל אבל אפשר להתקין גם לבד, רואים ברור מאוד, המסך מתחבר לשקע המצית ורואים תמיד מסך כחול, כשמשלבים לרוורס המסך נדלק ומראה את התמונה, יש גם זולות יותר עם מסך קטן יותר או לא אלחוטיות שמחייבות העברת כבלים ברכב.2-4GHz-7-inch-TFT-LCD-Monitor-Wireless-Car-Rear-View-system-With-a-Weatherproof-15LEDs.jpgהמצלמה שקיבלתי נראית כך. רק לרכב שלך 7 אינטש יהיה גדול מדי להערכתי, אבל יש בכל מיני גדלים, מסכי מראה לדעתי פחות מומלצים, בתאונה המסך עלול להתנפץ לרסיסים והתצוגה קטנה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם

למה צריך מצלמת רוורס ב-i10?!

סביר שאת המצלמה עצמה יכולת להשאיר מותקנת ורק לנצל את אות הוידאו שלה לטובת מסך חיצוני אחר, כזה שאינו מותקן על המראה.

פורסם

אתה צודק לא צריך מצלמה לרכב כזה. שוב, לא בדקתי יותר מדי חשבתי שזה גם מולטימדיה. שיכול לשלוט גם בבחירת תחנות רדיו,מוזיקה וכל הדברם האלו. היתי בסרט קצת :) אבל מסתבר אין ב- 600 ש"ח כזה דבר. הלכתי והתקנתי.

נכון, זה מה אני בודק האם ניתן לשים את זה במקום אחר סה"כ המצלמה לא מפריע רק אני רוצה שהמראה תשאר שמורה.

כי אצלי גם בהתקנה קדחו לי שמו לי ענית שמה מאחורה אז חבל לפרק הכל ולא לנצל דבר מכל זה...

פורסם

אפשר למצוא מערכות מולטימדיה זולות. אבל הן לרוב יהיו מ"מיטב" התוצרת הסינית.

מערכות נורמליות של חברות מוכרות מתחילות סביב ה-1200 ש"ח. פלוס התקנה כמובן (ואביזרים נלווים כמו מסגרת מתאמת וכיוצב').

עיין בפורום אודיו וכן בפורום מכירה אודיו שמא יש מערכות יד שניה במחיר נגיש עבורך.

פורסם

"העינית" היא המצלמה. אין סיבה להחליף אותה לדעתי.

מרבית המצלמות מספקות אות וידאו דרך כבל RCA (קומפוזיט) שאותו ניתן לחבר למסך אחר (רוב אם לא כל המולטימדיות תומכות בכניסה כזו עבור מצלמת רוורס).

פורסם

המצלמה עצמה מתחברת לנורת ברקס או לחיישן רוורס וברגע שהנורה מקבלת מתח גם המצלמה מקבלת, מה שקצת מציק זה שהמסך כל הזמן דולק רק מציג מסך כחול וברגע שמשלבים לרוורס הוא מציג תמונה, ביום התמונה מאוד ברורה, בלילה פחות.

קישור למוצר: http://www.aliexpress.com/item/2-4GHz-Wireless-Car-Rear-View-Camera-System-7-inch-TFT-LCD-Monitor-Camera/2008712460.html?spm=2114.13010608.0.120.rky9Dj

• תוכן חדש...