Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לעשות טיפול 75K לרכב בקרוב רציתי לדעת היכן ממוקם הפילטר דלק ומתי צריך להחליפו,מבדיקה שערכתי עם המוסך המרכזי אמרו לי שאין קילומטראז' מוגדר,אלא כשמרגישים כבר שהרכב לא סוחב,WTF???

אודה לעזרכם

פורסם

אכן בדור הרכבים האחרון של יונדאי כבר אין דרישה להחלפת הפילטר, אך תעשה את זה בכל זאת. 75K זה קילומטראז' לגיטימי להחלפה.

קנה פילטר מקורי ביונדאי שופ, תרים את המושב האחורי ותתחיל לעבוד. יש הרבה מדריכים בלינקיה להחלפת פילטרים פנימיים, אומנם לא על i10 אבל הכל מאוד דומה.

Stay Dirty

פורסם

לפי ספר הרכב:

*מסנן הדלק נחשכגון עיכובים בזרימת הדלק, התפרצות, איבוד כוח או במקרה של התנעה קשה או לחץ דלק בלתי רגיל, החלף מיד את מסנן הדלק ללא קשרלתוכנית התחזוקה.

והוא נמצא מתחת למושבים האחוריים, בתוך טנק הדלק.

פורסם
שלום לכולם,

אני מתכוון לעשות טיפול 75K לרכב בקרוב רציתי לדעת היכן ממוקם הפילטר דלק ומתי צריך להחליפו,מבדיקה שערכתי עם המוסך המרכזי אמרו לי שאין קילומטראז' מוגדר,אלא כשמרגישים כבר שהרכב לא סוחב,WTF???

אודה לעזרכם

אם לא קיימת הנחייה של הייצרן להחליף את פילטר הדלק אזי אינני רואה שום סיבה להחליפו לאחר 75K. אתה בקלות וללא שום בעיה יכול לסחוב עם הפילטר גם 120-150K.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם לא קיימת הנחייה של הייצרן להחליף את פילטר הדלק אזי אינני רואה שום סיבה להחליפו לאחר 75K. אתה בקלות וללא שום בעיה יכול לסחוב עם הפילטר גם 120-150K.

בגטס שהייתה לי הפילטר דלק החזיק 180 אלף קילומטר ועדיין אותו פילטר ממשיך אצלך מי שקנה ממני. באקסנט שיש לי כיום אני בספק אם הפילטר הוחלף אי פעם והרכב כבר על 230 אלף קילומטר. לא יצא לי לי להיתקל ביונדאים האלה בפילטרים שניסתמים וגורמים לבעיות כך שאני מחליף אותם רק על פי בקשה ולא על פי יצרן... כל עוד הכל תקין!

• תוכן חדש...