Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטפתי פעם אחת עם המבריק חלונות פשוט שמתי בכל הרכב בפנים ובחוץ, התוצאות לא משה בכלל, אולי החלונות נראו טוב אבל חוץ מזה לא משהו חח

בעיקרון אני רוצה לנקות את הרכב בפנים שיראה כמו חדש מבחינת פלסטיקה וכו', ריפודים גם כן להעביר עליהם ויש, ג'אנטים גם כן צריך לנקות הבנתי שיש להם חומר מיוחד לניקוי ג'אנטים, כנל מחוץ לרכב הבנתי שיש שמפו לרכב השאלה איזה לקנות

הבנתי שיש חברה בשם Meguiar שיש לה מוצרים טובים ודיי זולים לרכב

ראיתי שיש חומר לניקוי כללי APC שמתאים להכל, השאלה אם זה יתאים לצרכים שלי או שעדיף להשקיע יותר ולקנות לכל דבר חומר יעודי?

איזה מטליות וכל מה שקשור לניקוי צריך לקנות?

בכללי אין לי בעיה להשקיע, אני מקווה שלא פספסתי משהו

PEUGEOT 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...