Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר כבר כמה בעיות של נזילה של נוזל הקירור (הוחלף כבר פקק ולאחר מכן גם הוחלף איזה חיבור בצינור שממנו היתה נזילה) שוב התרוקן לי הנוזל קירור, הפעם לאפס גובה בערך, ולאחר מילוי מחדש התרוקן חזרה תוך פחות משבוע.

הלכתי למוסך שמתמחה באגזוזים ורדיאטורים, שמה בדקו לי עם הרבה לחצי אוויר ואמרו שהם לא מזהים שום נזילות ומה שיפתור את הבעיה הוא ניקוי מערכת כללי שעולה אצלם 200ש"ח.

כמובן שעוד לא עשיתי את זה ואני בא להתייעץ איתכם כי זה נשמע לי נורא מוזר, מה אומרים?

האוטו הוא שברולט ספארק 2011 עם 83K ק"מ, חוץ מהבעיה הזו אין לו שום בעיות אחרות, לא זיהיתי שום עשן או כל דבר חריג אחר.

עריכה אחרונה על ידי avi13s
פורסם

כדאי ללכת לקבל חוות דעת נוספת ממכון רדיאטורים.

מוזר מאוד,שיש אובדן מסיבי יחסית של נוזל קירור ואין נזילה לדברי המאבחן.

ייתכן,שהבעיה דווקא בטרמוסטט או הבית שלו ושם צריכים להיות יותר סבלניים ועם עין חדה לזיהוי הדליפה.

מעבר לכך,ניקוי לרדיאטור מתבצע כאשר הוא סתום חלקית ואני לא חושב,שפעולה כזו תמנע נזילה בהנחה שקיימת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ניקוי מערכת ייפתור את הנזילה. אחלה חירטוט!! ולפי החירטוט הזה אני מאמין שגם בדיקה בלחץ לא נעשתה כראוי. גש למוסך אחר שכן מבין עניין ולא ינסה לנקות לך כסף מהכיס!

פורסם

תודה על התשובות,

הם עשו מולי את הבדיקה שבה פשוט פמפמו מלא אוויר בלחץ לתוך מיכל הנוזל קירור, ולא נזל משום משום. כמובן לא שילמתי שקל.

טרמוסטט? יש סיכוי שאין לי כזה בשברולט ספארק? (אין לי נגיד מד טמפ' בלוח שעונים ואף פעם לא נדלקה שום נורה למרות שכנראה נסעתי נסיעות מאוד ארוכות כמעט בלי נוזל קירור בכלל (בלי ידיעה כמובן)).

כדאי ללכת עם זה למוסך יבואן? גר בנצרת עילית דרך אגב

פורסם

אולי הרכב מתחמם, בעיה בטרמוסטט תקוע או המאווררים לא נכנסים לעבודה? כאשר המנוע חם, הצינורות של רדיואטור חמים באותה מידה? הרדיאטור עצמו חם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ולא הייתה ירידת לחץ?

לא יודע :|

אולי הרכב מתחמם, בעיה בטרמוסטט תקוע או המאווררים לא נכנסים לעבודה? כאשר המנוע חם, הצינורות של רדיואטור חמים באותה מידה? הרדיאטור עצמו חם?

אני משתדל לא לנסוע באוטו, להניע אותו לטובת הבדיקות האלה? זה יעזור לי במשהו?

בקיצור, ללכת למוסך יבואן או מה לעשות? אני לא מבין גדול ברכבים ואני בעיקר מחפש שלא יעקצו אותי

• תוכן חדש...