Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרכים לשיווק עסק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כחצי שנה פתחתי עסק חדש לייעוץ משכנתאות אחרי מס' שנים במערכת הפיננסית ותארים מתקדמים במימון.

לפני שפתחתי עשיתי תכנית עסקית ובה עיקר השיווק שלי היה ממוקד בשיווק אינטרנטי ולידים מאתרים. להפתעתי גיליתי, כי בכלי שיווק זה מגיעים הפניות אך רובם המכריע לא בשלים לייעוץ משכנתאות ("אני כרגע לא מתכוון לקנות דירה אבל רוצה לדעת כמה משכנתא אני יכול לקחת", וכו') או מחפשים רק את שורת המחיר הנמוך ביותר (ברמת השירות שאני נותן אני לא יכול להתחרות במחירים הזולים ביותר מכיוון שישנם בשוק מס' שרלטנים שנותנים הצעות מגוחכות ועוקצים לקוחות).

עברתי לעבודת שטח, עברתי בין מתווכים (לא הגיעו משם לקוחות) ובין אנשי מכירות במשרדי מכירות שכן הניבו מס' לידים.

חשוב לציין, לקוחות שעד כה נתתי להם שירות חסכו מאות אלפי ש"ח. כן הפנו אליי חברים והיו סופר מרוצים. הבעיה היא שאני צריך מקורות ללקוחות חדשים ולא יכול להסתמך רק על גידול טבעי מפה לאוזן.

אשמח לשמוע מהפורום הנפלא הזה רעיונות נוספים לשיווק העסק.

עריכה אחרונה על ידי tomshi
פורסם (נערך)

אני מכיר 2.

אחד שמאוד מצליח בעזרת שיתוף פעולה דרך מתווכים.

השני פתח משרד בשותפות עם מתווך ועורך דין, שלושתם באותו משרד, העמלה שהלקוח משלם למתווך כוללת את העורך דין ואת היעוץ למשכנתא (עמלה יותר גבוהה מהתיווך בלבד).

אציין ששניהם, גם הבודד וגם אלו שבמשרד עושים הרבה מעבר למה שהם צריכים מתוקף תפקידם כגון ריצות למשרדי הטאבו, שליחת דואר רשום/שליחים וכל מיני ריצות שהלקוח בעצמו אמור לעשות.

כך הם צברו שם טוב לשירות טוב ואצלהם זה לא ממש רק ייעוץ משכנתא אלא ממש לתת ללקוח חוויה כמה שיותר קלה מכל הבאלגן הזה של מכירת בית/קניית בית, סגירת משכנתא/פתיחת משכנתא.

אז לפחות בהתחלה לפני שיש לך עומס עבודה תנסה לעשות את הריצות של הלקוח וככה לדעתי ההמלצות עליך יהיו חדש משמעיות ולא רק "מומלץ" "אמין" "כדאי"

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כהתחלה לא הייתי מוכר יעוץ למשכנתאות אלא ליווי פיננסי לרכישת נדל"ן.

שנית להתחיל לההגיב בפורומים השונים בנושא, מתווכים, משרדי מכירות של קבלנים וכו'. יקח זמן אבל לאט לאט מספר הלקוחות יעלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מישהו שאני מכיר השקיע בקידום אתרים, כך שיעלה בתוצאות הראשונות בגוגל.

בחדשות ערוץ 2 רצו כתבה בנושא המשכנתאות, התחקירנית החרוצה פנתה לגוגל, וכך הגיע לכתבה בנושא.

למחרת היה לו גל פניות אדיר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נכנסת לשוק פרוץ ללא מסגרת רגולטורית, ובעייתי מאוד מבחינת ההצפה ב"יעוץ משכנתאות".

חלק מהבנקים הנחיתו הוראות ברורות ומגבילות בעניין יועצי המשכנתאות, שאתה (ככל הנראה) יודע מהן.

בשביל לשחות בבריכה הזו, אתה צריך לשנס מותניים ולבצע שיווק אינטנסיבי ויום יומי, בין עורכי דין, יזמים, גוגל וכו'.

אתה צריך לדעת גם למכור את השירות, כי אם תהיה נחמד ולא תקבל שכ"ט בעבור הייעוץ, לא תוכל לקנות ביסלי במכולת.

הקשר שלי עם עולם המשכנתאות רופף מאוד, אך שלח לי את הפרטים (אתר וכו') ואנסה לעזור.

בהצלחה.

פורסם

אנסה לעזור במסגרת התחום שלי -

אתה יכול לפרט יותר (אפשר גם בפרטי) לגבי השיווק באינטרנט שביצעת? איך הוא בוצע? ע"י מי (על ידך או ע"י חברה חיצונית)? לאן הופנו הגולשים? לאתר או לדף נחיתה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תודה לכולם על התגובות. לקחתי מכאן מס' רעיונות שאני מתכוון לקדם.

NirLevi ו-MeDuZa שלחתי לכם הודעות בפרטי.

• תוכן חדש...