Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן אני יודע שיצאתי קצת טמבל שאני מפרסם כמעט חודשיים אחרי קניית הרכב. יש ברשותי הונדה סיויק 2005 שקניתי לפני חודשיים בערך, הגיע עם 180 אלף ק''מ, יד 03. לפני שקניתי את הרכב המוכר רצה עליו קצת יותר מ20 הורדתי אותו בסופו של יום ל17. בקיצור זה רכב ראשון שלי ולאט לאט רק עכשיו נכנסתי קצת לעיניינים ולהבין. בקיצור אחרי חודשיים של נסיעה הרכב אני מרגיש שהוא באמת במצב טוב, במכון בדיקה בעל המכון אמר לי רק להחליף משולשים קומפלקט מקדימה. בקיצור הינה הטופס בדיקה תגידו לי מה אתם חושבים אם יצאתי אהבל או לא ולדעתכם מתי עליי לעשות טיפול שמנים וכו', בנתיים אני בודק כל שבוע יש שמן במקס' לקחתי ת'רכב למוסך לפני שבועיים הוא בדק את הטופס בדיקה והוא אמר שרק משולשים קומפלקט מקדימה גם הוא הראה לי אותם הם היו שחוקים כבר ממ וזהו אשמח אם תעזרו

עריכה: הונדה סיוויק 2005, 180 ק''מ, יד 3 מנוע 1600 ו110 כ''ס אם אני לא טועה.

7549786.jpg

7777336.jpg

7820680.jpg

9745261.jpg

עריכה אחרונה על ידי Leon Ashurov
פורסם

מה הסיבה בגינה נרשמה משמעות גבוהה לתיקונים בגג ?

זה היה מדאיג אותי, לפחות, יותר ממצבר או משולשים שהם ברי החלפה.

כ"כ - נרשמה צריכת שמן בעומס. האם הרכב אכן צורך שמן ?

זהו. סע לשלום, המפתחות בפנים :-D

alfa 156 2.5.

פורסם
מה הסיבה בגינה נרשמה משמעות גבוהה לתיקונים בגג ?

זה היה מדאיג אותי, לפחות, יותר ממצבר או משולשים שהם ברי החלפה.

כ"כ - נרשמה צריכת שמן בעומס. האם הרכב אכן צורך שמן ?

זהו. סע לשלום, המפתחות בפנים :-D

בעיקרון לאחר הבדיקה בעל המכון ניגש אליי ולמוכר המוכר היה קצת לחוץ כי הבוחן היה נראה עם פרצוף חמוץ בקיצור הבוחן עשה בדיקה במשך שעה הוא גם נסע עם האוטו כ15 דק' וחזר. כשהוא חזר הוא אמר עכשיו יוצא הטופס המוכר ניגש אליו אמר איך הרכב אז בעל המכון אמר שהרכב טוב ל11 שנה על הכביש ואז שהטופס יצא הוא הראה לי מה בדיוק לתקן הוא ניגש אמר בוקסות ומשולשים מקדימה והוא אמר ריפוד בגג הוא הראה לי וזה סתם שטויות זה פלסטיק שמחבר בין הפסלטיק של הדלת לגג הריפוד לא נופל או משהו המוסכניק כבר סידר לי את זה על הדרך עם המשלושים. הוא אמר שהמנוע טוב ואין פגיעה בשילדה של הרכב אלא רק פגיעות פח בחניות וגיר הוא אמר שהגיר במצב ממש טוב וזהו. לקחתי ת'רכב למוסך וגם המוסכני בדק אמר שצריך להחליף משולש קומפלקט מקדימה ולבדוק אלטרנטור וזהו בסוף רק משולשים עשה. המנוע לא שורף שמן בזמן נסיעה ואין נזילות, השמן עדיין על MAX ושמתי לב שבכל טופס בדיקה עושים את זה לכסת''ח. בקיצור רציתי פשוט לדעת אם היה משתלם לקחת את הרכב בסופו של יום במחיר שהבאתי ואם בכללי לפי הטופס הבדיקה יפה או לא. אח של אמא שלי הוא גם כן מכונאי רכב והוא גם נסע עליו אמר לי אפילו לא להחליף משלושים בכלל רק לפני הטסט אני פשוט חדש קצת בקטע ואני רוצה לדעת שלא עשו עליי קומבינה. בדקתי גם בחברת ביטוח הרכב מעולם לא עבר תאונה רק הדלת אכלה שפשוף חזק. בנוגע למצבר מתי אני אמור לדעת שהוא יהיה גמור? כי בנתיים הרכב לא מורה לי על שום תקלה והמצבר אם הוא על 39 אחוז אז יש לו עוד חודשיים שלוש לא כי המצב הורכב במרץ 2015 אם אני לא טועה

פורסם

יש מצב שתצטרך להחליף את הצמיגים האחוריים

אבל הקטע של הגג עם משמעות גבוהה מאוד מחשיד כאן

זה כדאי שמישהו שמבין בזה יבדוק. שלא יתברר שהרכב התהפך בעברו

פורסם

לא מבין איך קנית רכב עם ליקויים בעלי משמעות גבוהה, אבל כבר קנית אז תתנחם שזה לא רכב 2015, ועוד שנתיים יקנו אותו בלי בדיקה, כי הוא יעלה הרבה יותר זול. חוץ מזה הרכב נראה במצב סביר לשנתון שלו, מחיר טוב אולי? תלוי מה המחירון? ותלוי גם מה מצב הרכב חיצוני פנימי.

אתה צריך גם לעשות לרכב טיימינג אם הוא לא עשה.

מוזר גם שהוא ירד מ-20 ל-17.

פורסם

לידיעתכם, כל תיקון בגג(מכל סיבה שהיא) תרשם בטופס הבדיקה במשמעות גבוהה(גם ללא עבר תאונתי).

אפשרויות:

1. תיקוני פחחות עקב מעיכות(ברד?).

היית אמור ללחוץ על הבודק לגבי משמעות נושא זה ולברר היטב עם המוכר ע"כ ואת ירידת הערך שקבל(אם זה באמת מברד).

2. יתכן ובסה"כ היתה דהייה בצבע ואי אלו כתמים של חלודה אשר חייבו תיקון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...