Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לאיביזה החדשה מנוע 1000 טורבו, האם מישהו ממליץ/לא ממליץ לבצע שינוי תוכנה לגיר?

סה"כ אני מאד מרוצה מהנסיעה פרט לתחילת נסיעה שיש מקום לשיפור.

במידה וממליצים אשמח לקבל פרטים לגבי מקום שעושה זאת טווחי מחירים וכל דבר אחר רלוונטי....

תודה :)

פורסם
ממה שידוע לי שדרוג תוכנה לגיר נהוג לעשות רק אחרי שעושים שדרוג תוכנה למנוע.

נכון מאד.

איזה רכב ואיזה סוג מנוע יש לך?

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

לאיזה צורך בשיפור אתה מתכוון?

בכל אופן,

המנוע הנ"ל מגיע לישראל בשתי גרסאות:

95 כ"ס

110 כ"ס

על איזה מהם מדובר?

לגבי הגיר, עם ה-VIN (מספר שלדה) אוכל לבדוק עם איזה גרסת תוכנה לגיר הרכב יצא מפס הייצור, יכול להיות שקיים עדכון תוכנה של היצרן.

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם
לאיזה צורך בשיפור אתה מתכוון?

בכל אופן,

המנוע הנ"ל מגיע לישראל בשתי גרסאות:

95 כ"ס

110 כ"ס

על איזה מהם מדובר?

לגבי הגיר, עם ה-VIN (מספר שלדה) אוכל לבדוק עם איזה גרסת תוכנה לגיר הרכב יצא מפס הייצור, יכול להיות שקיים עדכון תוכנה של היצרן.

מדובר על הגרסא עם ה110 כ"ס. IMG_20160808_145847.jpg

פורסם

הרכב באחריות ולכן כל עוד הוא באחריות, לא הייתי מעדכן את תוכנת ניהול המנוע ובטח שלא את התוכנה של הגיר (אנו עדיין מדווחים על רכבים חדשים משנת 2016 עם בעיות גיר).

נ.ב

כששוחחתי עם PITSTOP לפני כחודש, הם אמרו שבשונה מהתוכנה לניהול המנוע שניתן להתנסות ולהסיר אותה אם לא מעוניינים, לא ניתן לעשות את אותה הפרוצדורה עם תוכנת הגיר..

פורסם
הרכב באחריות ולכן כל עוד הוא באחריות, לא הייתי מעדכן את תוכנת ניהול המנוע ובטח שלא את התוכנה של הגיר (אנו עדיין מדווחים על רכבים חדשים משנת 2016 עם בעיות גיר).

למי אתה מתכוון כשאתה אומר אנו?? דווקא בדקתי את נושא הגיר ולא מצאתי דיווחים על בעיות בשנתיים האחרונות...

פורסם
למי אתה מתכוון כשאתה אומר אנו?? דווקא בדקתי את נושא הגיר ולא מצאתי דיווחים על בעיות בשנתיים האחרונות...

יש בהחלט , תבדוק שוב.

פורסם

יש דבר כזה שינמוך לגיר?? dsg7 וdsg6 זה 2 מערכות שונות לגמרי לא? איך שינמוך תוכנה אמור לעזור פה בדיוק? אשמח להסבר קצת יותר ברור

• תוכן חדש...